Sva sreća.... Pozdrav tamo gore!:wave:
Printable View
Idem uploadat jednu svoju sliku tamo....:satan:
DODATAK: Rukno sam jednu frišku....Nek se vidi i potomstvo...:cool:
trenutno je ugovor 3 mjeseca, onaj probni. istice mi brijem na kraju ovog mjeseca. jos ne znam na kolko ce mi bit novi ugovor, ali sto posto je sigurno da je na odredjeno.. ak je na nekih godinu - dvije, nemrem na bebu, jer mi ga ziher nebudu produzivali.. tim vise sto radim s djecom i onda zbog opasnosti od raznoraznih zaraznih bolestina moram odmah na cuvanje trudnoce..
mah.. volim svoj posao, ne bih ga mijenjala.. ali doc do posla u mojoj struci na neodredjeno je yebena lutrija..
Je...al se cijelo popodne sa prokletim radom, i na kraju nemrem skužiti jednu tablicu da bi bio gotov...bacio sve u tri pm i idem jest i spat....pun kufer mi toga...koji debil je to zmislil..treba ga objesiti....:satan: :satan: :satan:
Pozdrav svima...:wave:
Ko i sa 95% poslova u Hrvatskoj bez neke štele!
@drug čuo sam onu foru od zločeste dece sa GRTALCOM i pokido se od smijeha!:retard:
EDIT:
DOWNLOAD :loco::thumbup::D
Oh, to je prilicno stara fora. :) Ovi iz ZD je samo pokupili i procitali.
Ima ovdje cijela (duza!) tekstualna verzija. :spin:
On-topic: evo bas idem doma s posla. KONACNO!
:bigjump:
prošao još jedan ispit....
još bar 2-3 komada i možemo ić pit... :beer:
dobar dan :wave:
bokec :wave:
večer....pogledo film i sad mogu na spavanac.................a mogo bi sad jedan crtić pogledat...:retard: :retard: :retard:
prljaviiiiii ples na teeeelkiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:love: :love:
bok svima! joj, imo sam kosu prek ramena godinama a prije par sati sam se osisao skroz na kratko... cudno se osjecam... :chatter:
hihi.....:retard: :retard:
idem ja pogledat neki film pa na spavanac.....:wave: :wave:
pitanje je koji film???:confused: :confused:
mastam kak cu sutra (nadam se) postat vlasnik k770i...:cool: :bigjump: :cool: a onda se sjetim da imam ispit 20. :-/ :-/
Idemo ljudi na spavanje!!!! Noooć svima!!!:bigjump:
idem i ja, laku noc!