makar je star film ludnica je!!!!!!!!10/10= Citat =:
Izvorno postao igl
Printable View
makar je star film ludnica je!!!!!!!!10/10= Citat =:
Izvorno postao igl
A ono, radnja je originalna nema šta, ali općenito mislim da nije baš nešto..= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Batman Begins solidna osmica, totalno drugaciji od ostalih Batmana, mracniji, ali mi se cini kao da fali malih djelicaka kao da je divx negdje proguto dijelove radnje!
Zadnji pogledan, "preživjeti smrt" 9/10 film je zakon !
thirteen....
dobar film, drama 8.7 vrijedilo bi pogledati... (kako društvo mijenja osobu)
o 13ogodišnjim djevojkama koje se pokvare alkoholom, crakom i travom...
Elektra 3/10. Strasno dosadan film, nisam ga ni gledao do kraja i zato dajem 3 umjesto 1(nisam potrosio puno vremena).
Mothmanova proročanstva 9.8/10
Zadnje sto sam gledao je Sahara od mene joj desetka jer sam odavno onakav film čekao
"Slagalica stave" (blesavog li prijevoda)
(Saw) - brutalno, ali i dovoljno zanimljivo. Ima obrata, što je u zadnje vrijeme i za očekivati u takvim filmovima, ali nije ni približno "7edam".
7/10
eni je saw odličan...
"Aviator"
Ne znam. Mnogima vjerojatno djeluje dosadnjikav i razvučen, ali meni je više-manje sve na mjestu filmu. Leo je dao ulogu kako spada kao i obično, Cate Blanchett je rasturila i s pravom dobila Oscar, a Scorcesse? Za to nisam kompetentan suditi. :)
7.5/10
Rocky 2, najjaci filmovi
Italian Stalion
vandal-zaboravio si john ramba
HelenOfTroy 9/10-malo sam zakasnio sa gledanjem ovog filma,ali mi se svideo.U filmu se primecuje da je dosta toga odradjeno na racunarima!!!
http://img67.imageshack.us/img67/855...troy2kp.th.jpg
e i "i'll be back"
A? Kaj, Terminator? Inače, u ovoj temi kod navedenog naslova dajemo i odjenu od 1 do 10, jer inače, ne bi imala smisla.= Citat =:
Izvorno postao VandaL
da, salio sam se, inace terminatoru bi dao 3 za komediju, 4 za akciju, 0 za sex, 10 za djeciji film :)
Oke, a što bi onda tebi bio stvarno dobar film?
LOTR 9.5/10
X-man (oba) 9.3/10
U ono vrijeme mi je bio legendaran film "How High" 10/10, jer san umira od smiha(znas zasto)...itd...itd
A zadnjeg kojeg san gleda je stvarno Rocky 2. 7/10
Mr. & Mrs. Smith, blagi užas... nisam znao o čemu se radi o filmu, ali bred pita i angelina "plešu" i ubijaju specijalce, njih valjda 50 tisuća ;D LOLex...
Ja znam o čemu je film, tako da kad ćz ga gledati moći ću znati što odprilike i dobijam. I mislio sam si, ne puno.
:) Donjela frendica pa pogledala"Wimbeldon"-solidan filmić-recimo 6,5/10 :spin:
Hostage - 7/10
Madagaskar- jedan od boljih crtica u zadnje vrijeme,smijao sam se do suza,dajem mu 9-tku
btw-to sam trebala ići gledat sa susjedima,rekli su da je super(baš mi je ža)= Citat =:
Izvorno postao sirius