Koliko ja znam, samo je Symbian s zadnjim verzijama mogao upaliti alarm dok je bio ugašen telefon. Provjereno na mojoj Nokiji N8! No mislim da se u ovoj temi o S III ne treba raspravljati o Androidu i alarmu. Sorry na trovanju teme...
Printable View
da li imam kakvih bugova, razmisljam da stavim nece mi se cekati sluzbeni JB
Normalno da ima bugova...bugova ce bit i cim prvi službeni update dođe...tek nakon 2-3 update-a JB-a dođu...bit će sve glatko...kao što je bilo i sa ICSom na SGS3 ;)
Ja cekam 10mj za update :) samo nisam dobio jos LH1 update :(
Opet problemi.
Danas bez nekog razloga kod provjere e-maila (vip), mob izbacuje grešku "greška veze", bilo preko wifi, bilo preko mob. veze. Djelomično riješene je limitiranje količine za preuzimanje. Imao sam postavljeno da skida cijeli mail s privitcima.
any idea?
kako vam se cini pisanje poruka na sgs3? cini mi se da je to islo dosta brze na sgs2 ,sporo mi prebacuje slova, il postoji neka fora
Nema greske...pisanje je bez greske...nema laga niti ms :)
Ovisi koliko dugo ti je mob općenito na standbye-u. Ako ti je standbye 20h...display 1h...onda je normalno da imas oko pola baterije...dok ako je standbye 10h...display 2h...onda je opet normalno da je 50%...
Samsung potvrdio da će S3 dolaziti u 3 nove boje: Amber Brown,Sapphire Black i Titanium Grey..Dostupnost naravno ovisi o zemlji i operateru koji će prodavati aparate...Po meni je ovo super vijest za one koji iz nekog razloga ne preferiraju sadašnje dvije... :)
Btw...jedva čekam sutrašnji event, da vidim jel će stvarno počet puštat JB... :)
Nema greske...pisanje je bez greske...nema laga niti ms
mislio sam na prebacivanje slova koja su na istoj tipki.
recimo da pokusas napisat npr. "backgrounds" ,naravavn ako koristis 3x4 tipkovnicu.[/QUOTE]
3x4 tipkovnicu ne koristim već 3 godine, samo qwerty...sorry, cant help :)
Vidim da je meni glavni potrosac baterije i dalje cell standby. Sta to nije trebalo biti ispravljeno sa zadnjim updateom? Kad gledam da nekima baterija izdrzi sa 4-5h screen on time, malo mi je to cudno. Sad mi je baterija na 13%, 2:30h screen on. Nesto mi ocito guta bateriju vise nego bi trebalo.
Ali jako je bitan standbye koliki ti je...ako je standbye 30h a screen on 2.5h onda je normalno da ti bude tako i vec pri kraju batt...jer je ionako dugo bez punjenja. Meni je dosad prosjek u 20h bilo 4h screen on. Sad sam upalio battery save i auto brightnes i ugasio wifi pa da testiram da li bi dobio sto vise baterije...cisto da vidim dal ima razlike i dal se isplati "mucit" :)
Standby mi je sinoc bio mozda 18h...tako nekako.
Evo nešto da vam malo srce stane. ;D
nešto su mi svi portali utihnuli u vezi JB nadogradnje na S3..a do prije par dana se kleli kako je danas baš taj dan :P
ajd, bilo bi odlično ako bude tako :)
edit: upravo gledam live prezentaciju, dobili smo prejeftin odgovor na temu nadogradnju JB-a za nešto što je flagship device: Soon....par minuta poslije toga prezenter izlazi sa Galaxy Camerom koji dolazi sa predinstaliranim JB-om....ovo mi je ko pljuska...Čekam do event do kraja, pa palim odin :)
"Samsung says Jelly Bean update coming to Galaxy S III and Note 10.1 'very soon' "
:)
Svi su cekali danasnji dan...i na kraju nista. :) ostaje ICS do daljnjeg.
Molio bi da mi netko samo kaze verziju firmwarea, ako je kupljen u vipu, ili negdje drugdje u hr, jer ja sam nes pobrkao pa iso skidat originalni firmware za hrvatsku al pun je onih VODAFON stvari a to me zivcira...
Danas onako iz cista mira primjetio kako mi tipka on/off prilikom laganog dodira ima lufta isto kao i volume tipka. Kako je kod vas?