Ima vamo nesto o tom problemu....
A probaj i ovo, ,mozda se otkvacio kabel za wifi...
Printable View
uz error ne pise nista....a probo sam i ovo s youtube al nije pomoglo....u biti on otkvaci onu malu baterijicu al ja sam probo i nije radilo a i nevidim koja je svrha te baterije.... i jel smijem flashat ovaj stock rom http://www.android-advice.com/2012/f...ck-4-5-91-rom/ posto mi je atrix unlockan i rootan....jer cito sam negdje da se ovi sa unlockanim bootloaderom ne bi trebali vracat na stock zbog opasnosti od hardbricka....al volio bi probat stock...mozda on rijesi stvar.....
i jos nesto.... u mene je onaj tegra part 1100 a posto sam je dobio na gingermod romu mislim da je flash uraden za tegra part d00 pa ma zanima ako neko ima neki savjet za kernel i radio za 1100.....
Ima jedan fix koji sam nasao, navecer ti ostavim link. ;)
evo linka.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1077329
probo sam....i ne funkcionira....to je za andrid 2.2....na 2.3.4 ne radi......al stavio sam post i tamo na xda....pa cemo vidjet sta ce se desit do kraja...:D
Zna neko jel ima ko u HR Riff Box JTAG?
Ovako nešto
Poslat ću ti na PM kontakte pa će ti spasiti telefon ;)
@007jaran,
Gumb "Hvala" (ne znam jesi li ga uopce primijetio) je uveden upravo zato da ljudi ne bi spammali beskorisnim postovima u kojima pise samo "hvala".
hmmmm.......evo od nedavno i bhtelecom daje atrixa sa lap-docom i malo pogledam po youtube o njemu i ostah bez riječi,stvarno zvijer od moba.hajde rekoh idem ga uzeti.malo pročačkam po forumu kad naletih na vas i vaše "probleme "sa atrixom.nemam iskustva sa android mobitelima jer sam vjerni "nokiaš"(symbian belle N8) i malo ste me poljuljali oko kupovine atrixa.da li je ljudski faktor uzrok ili je nešto drugo (softver i sl.).molio bih malo podrške.hvala
većinom su greške softverske prirode i ljudski faktor. zabilježeno je par slučajeva gdje se ekran počinje blesirati i to je do flat kabla koji se promjeni za 50 kuna. ja sam taj nesretnik inače, no ja sam i sam kriv jer mi je ispao nekoliko puta i to ga je vjerojatno zeznulo. inače nemam zamjerki na telefon i priznajem da je ovo također ljudski faktor.
symbian kad usporediš sa androidom je jednako kao da usporediš golf sa ferarijem. doslovno.
GoGs-------------malo ga pretjera sad
jest malo zastario sistem ali je još uvijek u "snazi"
želim samo da mi kažeš da li je još uvijek isti osječaj s motorolom sad kao kad si je prvi put vidio(mislim na atrix) i da li si uzeo ostatak opreme (lap doc i ostalo)
symbian je po brzini rada kao sporiji od triplets serija motorola, ne pretjerujem. to je toliko spor software da ja jednostavno nisam mogao raditi sa mobitelom 2 dana. fluidnost je ono što se danas očekuje od telefona. no to nije ova tema.
što se tiče atrixa, zadovoljan sam sa njime kao prvog dana. imaš moj review na forumu pa si pročitaj. dockove si nisam kupovao i mislim da neću, nisu mi potrebni. ja ću uzeti motorolu razr maxx čim dođe u europu. čekam samo dan D :D
Jel imam kakva novost oko fix-a Hard Brick-a?
a da potražiš sam malo?
Potrazio sam, ali nema kolko vidim.
Zato pitam kod ljudi koji su vise informirani...
Sviđa mi se :-D
Koji si model uzeo, 4G ili?
I za koliko novčića ako se može znati?
AT&T Motorola Atrix 4G, naslijedio od cure. ;D
Evo upravo otključao sve i stavio CM7 gore, sad da vidimo kako će to ići.
imam par pitanja, pa nadam se da će biti ljubaznih da mi odgovore:
1. googlajući o atrixu, našao sam neke pritužbe da atrix ima malo slabiju kvalitetu prijema signala i da je mikrofon za razgovor tiši u odnosu na druge motorole. jeli to točno?
2. da li će sigurno dobiti zvanični ICS/JB?
Ova tema se izgleda malo umrtvila, ali eto ipak da pitam.
Trenutno imam radio 01.77.37P. Vidim na XDA forumu da postoji noviji, 01.97.00R. Ne znam jel to najnoviji ali je očigledno noviji od mojeg. :)
E sad... Mišljenja i iskustva na XDA su podijeljena, nekome radi bolje a nekome lošije, nekome je popravilo stvar a nekome pokvarilo. Kakva su vaša iskustva? Koji radio vi koristite? Jel se isplati probati noviji radio?
Trenutno nemam baš nekih problema osim što sam primjetio da mu treba malo duže za GPS fix i da me malo teže "prati" na GPS-u čak i kad me nađe (ne znam jel GPS uopće ima veze s radiom).
Ja svoj nažalost još i dan danas držim u ladici.... :-(
ravilov
ja ne bi ništa dirao ako je sve oko radilo, to ti je glavno pravilo na koje sam se ja opekao....:blush:
pozz,
nosi mi jedan prijatelj Atrix 4g u New York na servis,
kolko bi dosao popravak ako je hard brick-an, onako cca?
Ako je neko di procitao ili cuo...
Šta nije lakše naći neki lokalniji servis, tu u Europi?
Nisam probao traziti, jel su me odbili u HR jer je USA model
U BIH sam pitao,oni imaju u prodaji obicni atrix, isto su me odbili....
Nisam provjeravo koja drzava u EU ima 4G model u prodaji pa da ga mogu i servisirati.
Naisao sam negdje cijenu od 110$???
Imao sam problem u roamingu ( u srbiji) nikako mi nije mobitel mogao se prikačit na neku mrežu,samo se palio i gasio i tako 24h ,čim sam se vratio u bosnu opet sve normalno,u čemu je problem??? Imam Atrix ,hvala