imas na cydiji neznam tocno ime mozda mywifi
imas na cydiji neznam tocno ime mozda mywifi
e to da ;)
problem :)
naime,telefon mi počeo divljat...doslovno! Cijelo vrijeme mi sam od sebe pokreće voice control i izvodi radnje koje si sam zada. Zove nekog i sl. Probao sam hard resert,restore...skinuo opet software i ponovo restore. Sad sam zapeo u aktivaciji.
ios 5.0.1 je gore
ima tko kakvih ideja,ja sam već lud
edit:
Neće mi ga nikako aktivirat :notworking:
edit2: riješeno uz pomoć ovo videa http://www.youtube.com/watch?v=aNK_ZXqF6r0
Pozdrav svima.Ovako.Imam problem sa 3gs-om 32gb gubi mi mrezu.Nekad bude citav dan nekad samo sat vremena.Mreze ima kad ga drzim u hladnom prostoru,npr soba,bude nekih sat-dva i onda ima mreze,cim ga malo duze dzim u toplom prostoru,postepeno opada signal da ga na kraju nema nikako,pise "Trazenje,nema usluge".
iOS je 4.1 bb 6.15.
Da li neko zna do cega je?Hvala unaprijed!
iPadov BB. Probaj novu verziju UltraSn0wa staviti.
Stavio sam ovaj zadnji 1.2.5 ultrasn0w.
nisam uspio staviti 4.3.3. imam sad 4.2.1
skinuo sam sa iclarifield ovaj novi ali kad ga pokusam staviti dobijem eror 3197
zanima me jeli se može savit da ti svira muzika koju ti oceš,,a ne ove šta su u mob.? :smile:
Moze. Imas na cydiji vec spremne muzike ili sam konvertiras pjesmu koju oces i ubacis ju. Pogledaj za ovo drugo na jubitu upute ima dosta objasnjenja
u itunesu mi nece prepoznat ni iphone ni ipad neznam sta ga je ubilo.bio sam instalirao onaj wify sync pa mozda to ali sve sam maknuo,probao restartati pc,iphone,maknuo itunese pa opet stavio i nista sta vise da probam?
ma da taj sa cydie,nisam od applea kad necu na 5 stavljat cuo puno losih iskustava na 3gs-u....a eto ja izbrisao i nista sve isto...maknuo apple drivere i opet isto...jedino mi cudno kad ga ustekam cuje se onaj zvuk od usb-a i za sekundu opet koda se iskljuci ali vidim da on i dalje ostane u exploreru neznam sta vise probat
sta jos uopce mogu probat sad ga nemogu ni updatetati
a kvragu ugasen mi system restore neznam uopce zakaj a nisam ga na 7 ni koristio uopce
Trebam pomoć hitno..radio sam ženi JB na iphonu 3gs 4.2.1 i bila je bijela ikona od cydie i nije htio u safari, i nađem na netu da treba hard reset napravit..napravim to i mob zaglavi na jabuci, i neće dalje..opet kopam po netu i nađem onu foru preko redsnowa da se stisne "just boot tethered now" i to uspije, mob se upali..i sad svaki put kad se ugasi moram ga tako palit, a njoj je to nepoznanica ak mene nema u blizini..
Sebi sam isto preko redsnowa, sve isto radio na 3g 4.2.1 još sam i dizao bb da mogu unlockat i nemam tih problema, sad bi na njenom najradije sve vratio na original ali mi neda.
Spojim ga na itunes, ubacim u dfu mode, i stisnem restore, skida software, updejta i sve super dok dođe do verifying restore with apple, izbaci error da se nemože restorat i to je to..
Molim neku pomoć, išta!
joooooooj poludit cu...maknuo skroz itunese,skinuo drivere za usb nove.stavim opet itunes i kaze apple mobile service can't be started,odem pise da je upaljen pa ga ugasim i upalim i opet isto.sad je kao upaljen ali udem u itunese i bez te obavijesti opet nema uredaja wtf apple???
A da li bi mogao napraviti update a da imam ipsw na kompu? Znači imam 501 ipsw za 3gs na kompu, da li bi mogao sa shift+restore recimo napravit update a da mi se ovo ostalo izbrise?
pozdrav raja, novi sam korisnik foruma i naravno iphona 3 gs 16 gb, ios 5.0.1. bb. 06.15.00
ocaran sam mobitelom, inace sam inforamticki za iphone nepismen, dosta toga citam zadnjih 7 dana po netu ali mi je zaista previse informacija da bi svatio sve..pa sse obracam za pomoc strucnim i iskusnijim forumasima i korisnicima iphona.
Moje pitanje bi glasilo> Da li se nuzno, povecavanjem iOS a, da se tako izrazim na veci iOS ( sa iOS 3.0.... na iOS 4.1.taj je bio kad sam ga kupio) nuzno mijenja i bb. I kako je doslo,, po vama do toga da je moj mobitel na ovoj verziji bb 06.15.00 sa kojeg nema povratka.. da li je to neki prethodni vlasnik iz neznanja uradio u smislu da je isao podici updajtovati taj iOS koji je tada imao, na veci iOS kojeg sam ja zatekao pri kuipovini 4.1.) pa je tako podigao i bb. na 06.15.00. ili nekako drugacije je uradio to pa dobio ovaj sadansji bb 06.15.00... ne snalazim se bas najbolje pa bi mi svaki savjet dobro dosao i odgovor. I zasto se ne moze ovaj bb 06.15.00. vratit na verziju neku nizu da bih koristio GPS. .. Milism ne treba mi taj gps al eto fore radi.. Inace, kaad sam kupovao iphone 3gs imao je na sebi cydiju i i Tunes, sto znaci da je uradjen jailbreak to sam bar skuzio po edukaciji po forumima da kad ima to da je uradjen jail break. Toliko sam bio nepismen iphonac da ga nisam znao ni kako se pali ni kako se gasi a kamoli sta vishe.. I da li kad se izvrsio jailbreak se mora i uradit unlock otkljucaavanje basebanda ili da forumisem drugacije pitanje> da li kad se uradi jailbreak na iphonu dolazi automatski do zakljucavanja bb, pa se on mora unlockat/otkljucat?????
Hvala svima na savjetu i odogovru unaprjed..ponosni iphonac >) Mozda se nisam bas najbolje izrazioo ali mislim da ce me iskusni ajfonci svatiti sta pitam.. Volio bi jednostavan odgovor kao laiku das mi odogovori neko, jesam li dobro formulisao problematiku. Inace mobitel sam dao prijatelju te mi je on odradio to da imam sad iOS 5.0.1. a kupio sam mobitel 3gs 16 gb. iOS 4.1. Bb.06.15.00.
6.15 sigurno nije slučajno, nego je to jedini način da se novija verzija bb-a otključa na sve mreže, tako da ti je jedina utjeha što možeš mjenjati operatere bez dekodiranja moba!
ti samo JB trebaš odraditi onda još na 5.0.1