Ok. Hvala. Probat ću ujutro tako aktivirati..
Printable View
Ok. Hvala. Probat ću ujutro tako aktivirati..
Može objašnjanje vezano za dnevni paket? Koliko vrijedi i na koji način se aktivira? Da li se aktivira kada se spojim prvi put taj dan na net ili kako?
copy/paste sa bonbon weba
= Citat =:
Znači, odabereš paket koji želiš i zatim ga aktiviraš slanjem hocu na 0977. Deaktiviraš ga slanjem necu na 0977. Svaki paket vrijedi od trenutka kada dobiješ poruku o uspješnoj aktivaciji pa sve do ponoći onoga dana kada paket ističe. Ako ga u međuvremenu ne deaktiviraš i ako imaš dovoljno kuna na računu, tvoj će se paket sam reaktivirati i o tome ćemo te obavijestiti SMS-om.
Stanje svojih megabajta iz paketa provjeri slanjem MB na 0977. Ako iskoristiš sve MB prije nego što paket istekne – nema problema, možeš ga ponovno aktivirati :) No ako ne potrošiš sve MB iz paketa do njegova isteka, nepotrošeni MB će se poništiti :(
Znači on se sam rekativira svaki dan bez obzira koristio ja net ili ne?
Neznam koji stick koristiš za pristup netu, ali meni se pokazao ZTE join air odličan. Malen je i iskoči kad "osjeti" da je stick ukopčan. Spajanje klikom na jedno dugme. Slanje poruka je jednostavno, pamti poruke - tako da onda jednostavno možeš aktivirati/deaktivirati bonbon internet po potrebi...bar sam ja tako koristio bonbon simicu sa T-mobile stickom, ne sjećam se koji stick točno... A ZTE join air radi naravno sa ZTE i vodafone stickovima, tj. vipovi uglavnom, a za Huawei neznam dal radi... Za bonbon sam jedino trebao u postavkama staviti apn: web.htgprs i broj za zvanje *99#. To je sve!
Jel postoji neki insajderski info sto ce biti 1.10.? Produzenje u pola cijene ili nesto novo? Ili nista?
Mislim da je paket od 1000min unutr bonbona preskup i da bi bilo 20-25kn puno primjerenije. Također mi se ne sviđa što novi korisnici koji imaju besplaten poruke mogu kupiti i besplatne minute, a mi stari ne možemo kupiti besplatne poruke. Premda 40kn za poruke unutar mreže bi isto bilo preskupo.
Imam pitanje, mozda je netko vec odgovorio na to, al se ne mogu sjetiti...
Uglavnom, onih 1000 free min prema bonbonu do 2020. se moze dobiti samo jednom u mjesecu (odnosno ako drugi put nadoplatis bon od 40 kn, neces dobiti minute). Sad, zanima me dal se to gledaju kalendarski mjeseci ili 30 dana otkad si nadoplatio, odnosno ako ja 20.10. kupim bon od 40 kn i dobijem free minute, da li cu onda novih 1000 minuta moci dobiti vec 1.11. ili tek 20.11.?
već 1.11. :)
Pohvale za novi nadogradnju bonbon aplikacije za android danas sam nadogradija i web sms se može slati i odmah prepoznaje cjeli imenik u telefonu pri slanju poruka.
Bonbon? Tele2 vas je zgazio sa sms paketom.
Da li će biti reakcije na njihovu ponudu?
Bonbon služba za korisnike mi je rekla da sljedi iznenaďenje za božićnu akciju.
Samo znam šta mi je rećeno da će biti iznenaďenja za božićne akcije , sad koliko istine ima bili su najavljivali kad je bila promocija 2 paketa na popustu da ih neće ukinuti nego samo bolje može biti al to su bile laži.ŽIVI BILI PA VIDJELI.
Ovo sa 50% paketa je vec super akcija,ako bude jos nesto bolje sigurno prelazim na bonbon.Po meni oni imaju najfer tarife.Mislim da ce prilagodit ove pakete...Vjerojatno ce "zaokruzit" ove brojeve.Tipa da vise nece biti 400/600min nego ce biti 500/600 ili umjesto 600mb ce dati 1gb.To mi se cini najvjerojatnijim ukoliko ce doci do bozicne akcije.Ovaj bozic ce definitivno biti najzanimljivi ikad na trzistu.Ove godine je dosla brutalna,revolucija,bonbon s 50% popusta,zestoka itd...Da bi ponudili nesto bolje od ovih navedenih tarifa (koje su sve super i o kojima smo mogli sanjati prije 4-5 godina),stvarno moraju smislit nesto genijalno.
Samo se pitam gdje su tu Vip i Tcom kao glavni igraci?
baš ih briga, oni žive na staroj slavi i od "tromih" korisnika. Željeznica majka pa makar i ne dobijali plaću!
Čisto sumnjam u nekakve modifikacije paketa. Nije da je konkurencija u međuvremneu napravila nešto posebno, a i kada napravi najčešće treba nekoliko mjeseci za odgovor.
Kao i uvijek do sada, pratimo tržište, ali ne istrčavamo u izjava što ćemo mijenjati i kada. Jednostavno nema smisla, špijuni su svuda oko nas :D
Pa odgovorio sam @Mr.Bean koji je rekao da T-Mobile spava i ne nudi nista, dok je u svom postu zaboravio na Prejaku opciju. Samo sam spomenuo cijenu aktivacije koja je jeftinija od tomata, ali da Prejaka ima nedostataka (800/200min iako bi meni odgovaralo da je svih 1000 prema T-Mobile, bonbon, Tele2 bez Vipa i tomata :D)
Prijatelju slabo vi to pratite ... vip i tele2 su vani kombajniraju a vi još sastavljate ponudu ... već su vam oni uzeli dio tržišnog kolača koji je očekivao nešto za božićnu akciju ...
tele2 popravio revoluciju i prodao sve mireke, vip gura 24mj. ugovore a vi promatrate ...
Kad će neka Božićna akcija? Oće li biti šta od popusta na mobitele?