Ili još gora opcija, odbijanje poziva uz uključenu sekretaricu, koja je svima po defaultu uključena. I da stvar bude još gora čak i kad ju isključite nakon nekog vremena operatori ju ponovo uključe. Svi do jednog se tako ponašaju.
Printable View
Kako smo krenuli u ovoj temi u netematskom smjeru, ajmo vratiti stvari na kolosjek. Pa u skladu s tim:
@Sljaka Jesi primjetio da ti je Bonbon ponovno uključio sekretaricu nakon isključenja iste?
Meni je mislim stalno ugašena, nema paljenja. A kako stoje stvari s MMS-om, ako je data ugašen? Naravno da ga neću dobiti, ali dal dobijem kakvu obavijest ili stigne kad upalim data? Koliki je period valjanosti za MMS? Mislim da mi je tako bio ugašen data jednom i nisam ga na vrijeme upalio i nije stigao MMS...s bonbona na bonbon.
Kod tele2 je mislim bila neka obavijest da se može pogledati online MMS poruka ili tako nešto - ne sjećam se više... Jel postoji tako nešto?
Niti mi je sekretarica nakon prijenosa broja bila aktivna (siguran sam da je nisam deaktivirao jer nemam pojma kako se to radi), niti se u ovih pola godine uključivala. I bolje joj je da se ne pali.
Prije par dana na područiju Ivankova mi se desilo na Galaxy S plus da mi piše MMI Code invalid. Nakon toga nemogu niti jedan poziv uspostaviti, provjeriti stanje na računu, ništa. Upalim ugasim mob, proradi, ali samo za jedan poziv, nakon prvog poziva, opet ništa.
U Vinkovcima sam inaće i nako što sam se vratio, sve OK nikakvih problema...
Riješenje?
P.S. Da li je riješen Push?
Kruno, nisam još čuo za problem takve vrste koji si opisao. Jel se to samo tada dogodilo?
Push nažalost još nije popravljen!
Da samo tada, ali kasnije nisam išao u Ivankovo. Nakon toga evo sve par dana OK. Imam dosta poziva dnevno i nikakvih problema. Ali taj dan nikako nisam mogao zvati niti primati pozive, stanje na računu provjeriti ništa. Zapeo na suhom :)
Da li ima naznaka o pushu, kad bi moglo biti? Znam da nevalja govoriti, obećavati, ali da li se radi na tome?
Imam jednu zamjerku... Kad uzmes paket veliki razgovori, dobijes 300 min prema bonbonu i 200 min prema ostalim mrezama... Meni je nekako logicno bilo da kad potrosis 300 min prema bonbonu, mozes i onih 200 trositi na bonbon, medjutim, tih 200 mozes trositi ISKLJUCIVO na ostale mreze... Tako sam jucer popusio kojih 25 kn... mislim, istina je da na stranici pise 200 izvan mreze + 300 u mrezi, tako da tehnicki ne mogu prigovoriti bonbonu, al ipak, mislim da je trebalo malo bolje naglasiti da je tih 200 kn samo za ostale mreze, a ne za bonbon
"izvan mreže" vs "ostale mreže", pa isto je :)
Još nismo imali niti jednu pritužbu za takvu komunikaciju, što ti predlažeš, kako da piše?
Ne znam, mozda da bude neka napomena da je tih 200 minuta ISKLJUCIVO za ostale mreze. Ili jos bolje, da promjenite pa da bude onako kako sam ja mislio u pocetku, da je 200 min za sve mreze (ukljucujuci bonbon), a onda jos 300 samo za bonbon :)
Kazem, vidim sad da pise na stranici i da sam ja trebao bolje citati i zato se ne bunim previse, al opet, jos neka napomena uz to nebi bila na odmet
Hvala na sugestiji i prijedlogu ali ne mislimo ipak to mijenjati jer smatramo da je "izvan mreže" i "u mreži" dovoljno jasno.
nhf ;)
Nebih rekao da ste najpovoljniji ima puno povoljniji od bon bona pogotovo smart tarifa 300 min i 1gigabait prometa na te...... vi ste daleko od njih
To je bila božićna akcija kratkog vijeka ako se ne varam (2 mj. ukupno)...A na tih 300 min se plaća i uspostava poziva tako da je to 30 kn + ??kn. Pretpostavljam da obračunska jedinica nije 1 sec, tako da i tu se cijena korištenja povećava...Tako da tih 300 min zapravo bude 250-ak min (kad ukradu na obračunskoj), cijena nije 30kn nego 60, 70, ili više ako netko ima više kratkih poziva umjesto jednog poziva od 300min...Samo u tom slučaju je onda to 30,25kn.
Tako i ja onda mogu pričati kako je bonbon ipak povoljniji (jer se za nadoplatu 80kn dobije popust 50% na jedna paket)...200min+300min prema bonbonu je 30kn. Nadoplatim još jedan bon od 80 kn pa opet dobijem 50% popusta i aktiviram i 1GB za 30kn...
Eto, za 60 kn imam 1GB i 200+1300min (ali ću ipak u zagradi reći da je i to akcija od par mjeseci i da se nadam da će se produžiti...) :D
EDIT by moderator: držimo se Bonbona, Tele2 ima svoj podforum ;)
EDIT by mlesic: da bi dali kritike/pohvale cijena moramo usporediti uz nešto (slučajno evo tele2) pa eto u tom duhu molim razumijevanje... :D
pa i na bon bon je isto akcija do 3 mjeseca za 30 kn i uvjetuju ti još da trebaš staviti bon od 80 kn da bih ušao u akciju.znaći na bon bonu 200 minuta prema drugim mrežama je 30kn +30kn 1gigabajt =60 kuna pod akcijom uvjetnom za bon a bez akcije na bon bon 60+60= 120kn .Šta oćete reći da kodvas nije akcija do 3 mjeseca ito uvjetna ,a kod drugog operatera je akcija bez obzra na bon moš staviti 20kn ili 0kn isto ulaziš u akciju.
nemaš odgovora kad sam upravu.
Pa nisi u pravu. Jedino si u pravu da na drugom operateru potrošiš 60kn + XYkn, kao i to da si u pravu da dobiješ manje minuta nego na bonbonu (1300+200=1500 minuta na bonbonu).
Imaš pravo biti u pravu, kao što imaš pravo odabrati koliko ćeš kuna dati i kojem operateru! ;)
Meni moje "ukrivu" kaže da za 60 kn na bonbon akciji dobijem više nego na drugim operaterima i njihovim akcijama...pogotovo zato jer bonbon akcije traju duže...(npr. do 2020. god.) i nadam se da će uskoro opet biti neke slične, jer koliko sam primjetio stalno su neke akcije, promjene, popusti i slično. Na ove Božićne akcije raznih operatera ne trzam. Gleda se dugoročna trka - a tu svake pohvale bonbonu!!!
Meni je ok 80kn nadoplate, a moraju nešto zaraditi...a meni kune neće propasti na računu!
Nevezano uz akcije koje su kratkog vijeka, bonbon ima odlične cijene za svaki džep! Ali svakako se nadam da će ostali operateri dati što povoljnije ponude, bilo bi mi drago da daju nešto značajno bolje od bonbona - jer to znači da će bonbon onda dati nešto još povoljnije/bolje... :D
Već sam davao bonbonu kritike da trebaju povećati malo pakete da budu "definitivno bolji od konkurencije" - čisto jer smo u vremenu gdje je 50-100mb sića za smartfon, a i 1GB postaje sića...možda sada kad si "upravu" bonbon se zbilja zamisli sam nadsobom! :D
SMS sa facebooka i gmaila?
Ima li tko jos problema sa primanjem sms-a sa google kalendara (reminder) i danas mi nije dosao sms code od facebooka (provjera da nije "provaljen" racun).
Ovo sa googla je do prije mjesec-dva radilo.
Sto napraviti u ovom slucaju?