A onda valjda ide Unlock...ako Steve ne odluči izdat 4.3 onda idemo sve ispočetka... :angry:
evo ja čekan svoj iphone 4...triba bi doć za 2-3 dana...bilo bi lipo od vas kad bi napravili jednu temu za nas koji dosad nismo nikad imali apple pa nam je sve ovo novo i ne snalazimo se bas....mislin da bi dobrodosla ta tema za vise članova foruma, a vi bi prestali odgovarati na pitanja na kojima je već dan odgovor u nekoj od tema...
ima vec ova tema Apple superthread (linkovi na najvaznije teme) gdje se nalaze i tutoriali za pocetnike (neke osnove)
dal smijem ja sa starijom verzijom resnowa napravit jb? ova koju sam skinuo sa iclarified nece da se raspakira -redsnow 0,9,6b4 a ja imam 0,9,4 koji mi radi a sa njime sam radio jb na pokojnom 3g-u
ili da pocekam untehered jb za bozic? nije mi hitno samo mi je dosadno :)
Dovršen je ovaj untethereadeadead jailbreak za 4.2.1, znači Badnjak je naš dan :)
se moze unlockat ove iphone iz tmobile?
http://img64.imageshack.us/img64/1010/ajfon.jpg
prikljucio sam i4 na itunes i ovo mi izbaciva, hocu li update?
Napravi, to je od operatera update
recite mi kad iden napraviti apple ID da mogu skinit i instalirat aplikacije sa app stora....jeli triban staviti pravi broj kartice jer je neman, pa pitan...i sta triba napisati pod security code?
Prije pravljena racuna, idi na neku free aplikaciju i stisni ono sivo ispod FREE (kao da ju zelis "kupiti"). Onda ce ti itunes reci da nemas racun i ponuditi ti otvaranje novog, gdje ce biti pod karticom NONE
recite mi kako ste vi prvi put punili mobitel? jeste prvi put punili 12 sati ili je to nepotrebno?
izasla je neka testna verzija al samo za mac! procitajte na devTeam blogu...
i? di su upute :)
7 dana sam cekao sad je red za jb,2-3 pametne stvari i 100 gluposti :)
jeli ima iphone 4 senzor za svjetlost? (ako ima uključen je ako je u postavkama za svjetlinu auto svjetlina uključena?)
jeli mi triba neki program za gledanje filmova na iphonu i koji bi mi bilo najbolje staviti format za gledati film na njemu?
e i jeli mi moze neko reći čemu sluzi taj jialbreak, mislin sta se dobije sa njime? (nov san u ovome pa pitan)
ima senzor i da ako je auto onda je on upaljen.
ja sam za pokojni 3g sa videorom convertirao filmove a u postavkama samo odaberes za koji mob i on sam sve odradi.
kad odrads jb onda mozes stavit crackirane aplikacije na mob badave(samo skines) i jos stosta
VLC Player, OPlayer, Cinexplayer, Buzz Player... Svi podrzavaju normalne filmove, samo ih prebacis preko iTunesa, nikakvo konvertiranje nije potrebno
JB sluzi za to sto je Rus rekao, ali i za programe kojih nema na AppStoreu s kojima dobivas neke nove mogucnosti telefona. Pa teme, tonovi i ostalo.
e to nisam znao da netreba convertirat,ako nis onda su manjih gabarita :)
oće mi neko objasniti kako pribaciti slike i videa (filmovi također)??
Imas vise solucija, ja za to koristim iTunes samo zbog toga sto mi se neda motat sa drugim programima.
Prikopcas iPhone i tamo imas Photos i odaberes koje hoces syncat (mislim da moras odabrat foldere).
A filmove sa Drag´n´drop ubaci u iTunes. Naravno, moraju biti u formatu koji iPhone moze pokrenuti (za druge formate, postoji ja mislim druga metoda koje se ne sjecam).
Slike i video sa telefona na komp isto ko usb stick, u my computer i kopi pejst. A ako oces sa kompa na telefon, onda sa iTunesima, muziku i filmove drag and drop, a slike, kontakte, aplikacije i slicno moras syncati.
a jebote led vise...hhh...kako da san pribacin film na mobitel...kad izaberen movies i iden syn onda me pita jesan li siguran kao da će mi svi videi biti zamjenjeni ovin filmon sta zelin pribaciti...koji kuraccc
o boze sveti sta je ovo sve retardirano sa jebenin ituneson...sad san pribacija sve slike koje san ima u mapi jer nisan moga odabrati pojedinočno koje ću slike iako san namistia da pribaci samo odabrene slike, ali kad san usa u tu mapu od slika nije mi polazalo niti jednu sliku pa san mora pribaciti sve slike i sad nemogu nikako izbrisati dio slika koje mi ne tribaju...niti priko moba niti priko kompa kad ga spojin...aj pomozite :angry: