Skini Kies (sa Samsungovih stranica) i instaliraj ga na laptop. Pokreni Kies i ukopčaj mobitel u laptop, Kies će ga prepoznati i ponuditi nadogradnju sustava. I to je to.
Printable View
Hvala na pomoći.
Instalirao sam kies na laptop. Preko pristupne točke mi se mob spaja sa laptopom ali preko usb kabela nikako. Postoji li neki način i da se to riješi.
Hvala
Ekipa, trebao bih maknuti simlock sa samsunga i9000
Jesam googlao, ali su sve neke stare metode, pa da pitam ima li neka novija metoda?
I jos jedno pitanje, kupljen je u T-com-u, a ugovor je istekao, da li mi oni moraju sada dobrovoljno otkljucat telefon?
Ako je bila pretplata preko koje si uzimao mobitel i koja je istekla, da. Trebaš im poslati IMEI i kopiju računa kada si kupio mobitel ili garancije. Nakon toga ćeš dobiti KOD i upute za otključavanje. Računaj minimalno 15 dana.
Ciao ekipa,Imam Galaxy S sa instaliranim J.B.4.2.2. i htio bi instalirati S3 ROM-S3 Pure look. Dali neko ima iskustva,savjeta... Hvala
Pitao me poznanik jeli moguce na GT-I9000 Android 2.2 staviti Android 4.2.1 verziju i koja je najlaksa procedura?
Ako ja imam 4.2.2 znači da može. :)
Ja imam slim bean i zadovoljan sam. Na njihovoj stranici sve pise. ;)
Dobio od frenda galaxy S ali nakon niza komplikacija napravio reset cijeli i gotovo. Prije je štekao, sad nekako i ide dobro!
Može li mi netko potanko objasniti kako da stavim na galaxy s android 4xx. trenutno je na 2.3.4 skinuo sam gapps i cm11. Što trebam još. Novi sam u ovome pa vas molim da mi potanko objasnite u par koraka, i ako još trebam kakve dodatke da stavite odgovarajući zdravi link.
Trebas drivere i odina ili sve uraditi iz boot moda. Sve imas na xda,nemoj da ti prepisujemo.
Ma nema šanse, morat će ga netko držati za rukicu jer je na f.hr pitao apsolutno isto. Bože sačuvaj malo potražiti informacije.
Jel ima neki forum gdje ti ne prosipas svoje gluposti. Shvati da neznam kako bootat, raditi sa odinom, kad sto trebam.
Flešanje nije za tebe i daj mob nekome tko zna. Nisi uopće pokazao volju da nešto naučiš. Ako te to ne zanima, nosi mobitel nekome koga zanima.
Izasao lolipop za i9000
Šibni link sa ROM-om, nekako sumnjam da je u pitanju official :D
Nije sluzbeni, to sigurno.
Naisao na link, no ne mogu ga pronaci. I j se zacudio tko jos za to razvija ista.
To je tema ili launcher. Ja imam Windows na youngu. :D
Ima ih par komada:
http://forum.xda-developers.com/gala...5-2-8-t2996059
http://forum.xda-developers.com/gala...-0020-t3008364
+CM, AICP, LiquidSmooth
Sve AOSP i dam se kladit da rade bolje nego TW :D
Mozda cu sutra dobiti ovaj mob da ga malo sredim, stavim neki rom jer uredaj toliko steka da nije normalno, svako malo ne prihvaca znakove prilikom tipkanja po tipkovnici itd itd
Ima li tko preporuku nekog dobrog roma? Koristi li ga jos uvijek netko?
Rom ne mora biti lolli
Davno sam ga imao. Sjajan mob za svoje godine i fali bljeskalica. Ima masu cyanogenova dobrih jer svih sam probao ali bilo ke davno to pa se ne sjecam. Sa svima je solidno radio s tim da svih trebas jos sam tweakati prema sebi.