Ispricavam se ako sam malo offtopic, ili ako se ponavljam (mada, citajuci forum, nisam opazio da je neko imao shto slicno): naime, instalirao CM7 prije par dana, sve je to lijepo, ali ipak, bojim se da je GoGs u pravu za "natrpanost".... trzanja razna, smrzavanja barem 3-4x dnevno, isl, dosta je bilo, pozeljeh da se vratim na stock (i da probam neki drugi mod kad stock opet dojadi).... ali ne lezi vraze! Povezao sve, imam spremne sbf=ove, medjutim, RSD lite naprosto ne vidi moj telefon (koji je uredno vidio pre CM7 inkarnacije).... shtovishe, pri spajanju na kabel, javlja mi MTP USB DEVICE DRIVER: Failed! I tako u krug, u koji god usb port ga ukljucio, sto god instalirao... inace imam win7 i sve je radilo normalno prije....
No, da ne duzim pricu, probao sve moguce drivere, update drivera, 2 kabla nova-novcijata, nishta... srecom pa se prisjetih, da cuvam NANDROID BKP folder, koji sam napravio sa stockom prije CM7, restorah ga i sad sve normalno radi, odmah je win prepoznao i instalirao driver i za MTP USB i za sve ostalo; Upravo sam flashnuo stock, kao da se nikad nista nije desilo.... dakle, sve mi je ok, ali radoznalost ne da mira - zna li neko ima li ovo veze sa CM7, open recovery-jem ili necim drugim (ocito ima, cim je proradilo)? Kako je moguce da win nece instalirati driver zbog tog? Znaci ipak nesto fali Cyanogen-u (a sigurno Gingeru!), ako se ovo deshava tek tako?
Takodjer, sad mi je 100% jasno zasto svaki manual za modove pocinje sa: "Napravite BKP..."! :) lijep pozdrav svima vama i oprostite ako je pitanje glupo, i dalje s velikim zadovoljstvom eksperimentiram sa svim opcijama i ma koliko pazljivo citao forume, mozda mi je promaklo da je neko ovo vec opisao....