ima li tko nekakav pdf čitač za Nokiu 5800?
Printable View
ima li tko nekakav pdf čitač za Nokiu 5800?
Interesuje me dali postoji i kako se zove program da poja
a signal prijemnika wlana na mob telefonu?
Zna li netko postoji li abak za s60v5 mobitele?
trebam neki media converter za nokiu5800 da može povući i titlove . znači divx+titlovi- .mp4 s titlovima
pozdrav
ima li kakav program da kad udjem u poruke me trazi kod,kao sto imaju neki samsunzi i one motorole v300 i to
i usput neki veliki sat da ga postavim kao screensaver na n95 8gb
hvala
bok
molio bih nekog ako bi mogao poslat nekih programa koje koristi za nokiu 5800 ..na mail
hvala
evo ovdje imaš 100 čudesa.....http://dailymobile.se/category/applications-s60v5/
Evo ovako:
Stavio sam ti dole u link ta dva programa, točnije
Large time ver 1.04 i WebGate Advanced Device Locks Pro v2.01.48.
Malo objašnjenja za programe:
Kada instaliraš Large time, nemaš ga pod programi, već ideš tamo u postavke, općenito, personalizacija, teme, ušteda energije. tamo se nalazi Large Time i samo njega selektiraš i program radi. Ja sam imao s njim problema prvi put, jer ga nisam mogao pronaći u mobitelu.
Za ovaj drugi program, on ti može zaključat apsolutno sve, nije prekompliciran, skužit ćeš kad ga pokreneš na mobitelu.
To je to!
Ako imaš kakvih pitanja pitaj na PM.
DOWNLOAD
molim vas za smart settings za nokiu 5800, hvala
Pozdrav, imam nokiu 6120classic.Zanima me navigacija na tom mobu.Imam i BT GPS receiver Prestigio.Pokušao sam instalirat i Garmina i tomtoma...itd ali svi su linkovi polumrtvi,sa jednog možeš skinut sa drugog ne...isto je i na Dotsisu (forumu) Zanima me dali netko ima instalacije doma ili zna gdje su linkovi 100% točni.Ja se mučim već 15-dana.Hvala PUNO unaprijed!
[Tutorial] - Navigacija - Garmin , Nokia Maps , Sygic McGuider
@TOMAR- možeš pojasnit post "Nema ništa...."
trebao bi texas holdem za nokiu e71..
steta sto nema od zynge za symbian
POzdrav,
treba mi nekakav traffic counter za E71... imao sam na xperiji fini program koji je brojao kolko sam MB potrosio preko gprs-a, kolko preko wifi-ja, kolko preko USB-a... pa ako ima nesto slicno sa s60, bitno mi je samo da broji gprs, kad se preko tele2 neta spojim da skidam mailove i surfam, da znam koliko sam prometa napravio...
hvala
Zanima me ima li netko zainteresiran da zajedno sakupimo i napravimo cafe mobil online folder s raznim aplikacijama, igrama itd itd... Već neko vrijeme radim to sam pa mi je palo na pamet da bi bilo korisnije i lakše kad bi i drugi mogli sudjelovati uploadanjem svojih sadržaja.
Zasad to izgleda ovako:
http://www.mediafire.com/cafe-mobil
Stvar je naravno potpuno besplatna (niti ja plaćam uslugu, niti dobivam neke pare od toga).
Gore sam nabacao i već nekih par mjeseci održavam sve što imam i na kompu, a vezano je pretežno za Symbian 3rd. Trenutno stanje je sljedeće:
Total number of files: 172
Total size of all files: 1.51 GB
Total downloads: 2,078
Imam gore i privatnih stvari pa bi stoga samo ja uploadao, a za contributore bi otvorio gmail account s lakopamtljivom adresom gdje biste vi slali aplikacije.
Ako ima netko zainteresiran, s finom arhivom aplikacija, igri, neka pošalje PM da ne radimo bezveze nered u temi. Poz!
ja bi hteo neki program pomocu kojeg mogu da koristim n95 8gb kao wirless web cameru
da li netko zna ako postoji aplikacija za izradu pređene rute putem GPS-a.
npr. da uključim GPS, prijeđem neki put i nakon toga rutu ubacim na google maps ili neku drugu mapu i vidim liniju kojom sam se kretao. Ako netko zna da li postoji bio bih zahvalan...
Nokia Sports Tracker
Snima rutu koju sa svim podacima (brzina, elevacija, razni omjeri puta/vremena/elevacije) i kasnije nudi export rute u Google Earth KML, GPX, CSV i XML.
Pozz svima ovako ...na youtube sam vidio aplikaciju za 5800 kojom se telefon zakljucaje/otkljucaje tako sto skenira otisak prsta ....imal ko tu aplikaciju ili ona dodje na 5800 ?? ako ne dodje znal neko imal se gdje skinut ???
evo link o cemu pricam : http://www.youtube.com/watch?v=KRX_7...eature=related
---EDIT---
nebitno sa cijim prstom radi meni je cool aplikacija ....
[QUOTE=Rossi1989;907247]Pozz svima ovako ...na youtube sam vidio aplikaciju za 5800 kojom se telefon zakljucaje/otkljucaje tako sto skenira otisak prsta ....imal ko tu aplikaciju ili ona dodje na 5800 ?? ako ne dodje znal neko imal se gdje skinut ???
Imaš negdje na ovoj stranici i još štošta...(http://www.nokias60v5.com/)
Mozel mi neko poslat kakav link gdje ima skinut igara za 5800 ili ako je zabranjeo postavljat na forum ovdje besplatne igre...da mi posalje link privatnom porukom ....ili ako ima neko na racunaru da mi uploda jedno 20tak igara ....hvala ...
Dobar dan!
Trebao bi program za nokiu e63 pomoću kojeg ću moći upravljati sa pc-om preko wlan-a , na mobitelu je orginalni sofver.
Hvala!
Ej ljudi s cim vi radite screenshot svog moba? Kako najjednostavnije.