jesam, skinuo sam i 2 outa različite NSSove i dalje izbacuje iste greške.
e da sad sam skužio da nisam instalirao drivere one neke al mi nije ponudilo instalaciju i nikako neće... ne razumijem. jel mogu kako sam pokrenut tu instalaciju drivera??
Printable View
oko ovih problema s NSS-om ti ne mogu pomoć, al mogu reć kak sam ja riješio taj postupak.
skinuo sam NSS suite sa ovog linka - http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
i onda slijedio upute sa ovog forum threada (drugi post na stranici):
http://www.nokiausers.net/forum/gene...95-tips-2.html
..i sve je radilo bez greške
hvala
napravio sam sve točno kako piše i opet zapnem na 7. koraku. ne vidi mi mobitel da je spojen i ne mogu kliknuti tipku read. stvrno ne razumijem zakaj me za****. probao sam isti postupak na win 7 i na win xp.
Step 1
Download b-phreaks Nemesis Service Suit from Here
Step 2
Install Nemesis (Just click next at USB Virtual Drive)
Step 3
Open Nemesis
Step 4
Connect N95 to PC via USB cable and choose 'PC Suite' mode
Step 5
Click the little magnifying glass icon (Scan For New Device)
Step 6
Click on the 'Phone Info' Icon
Step 7
Click 'Read'
Step 8
'Enable' Product Code
Step 9
Change Product code and press 'Write'
Step 10
Exit NSS
Step 11
Run NSU
Da li se nekome događa da mu nakon updatea firmwarea nestanu gotovo sve aplikacije u telefonu? Dogodilo mi se pri zadnja dva updatea.
Prije updatea napravim potpuni backup pomoću PC Suitea, ali ni pomoću backupa ne mogu vratiti aplikacije, već moram sve opet instalirati. :hm:
Primijetio sam da se uglavnom radi o crackanim aplikacijama (začudo, ostane mi quickoffice). :dunno:
mene je začudilo to što mi je nakon updatea sa v21 na v31 sve ostalo na mobitelu, svi kontakti, poruke, postavke i doslovno sve opcije. mislio sam da će nakon update softa mob biti kao nakon hard reseta. bar je tak na drugim nokijama na kojima sam updatea soft.
i da mob nakon nadogradnje na v31 je 15x brži... prezadovoljan sam...
upravo uradio obnavljanje softvera. pomak jednak nuli.samo da kazem da je to obnavljanje sa verzije 31.0.008 na verziju 31.0.101. ne vidim ama bas nikakav pomak.jedino da kazem ono sta i svi pisu kad urade obnavljanje ,da je mobitel brzi. mada mislim da je to vise na psihickom uvjerenju. ovo pisem samo da ostalim clanovima foruma olaksam,da se ne moraju uopce trudit.nista se konkretno ne dobije. pozz.
Nisu premještene u drugi folder, znam da se to ponekad događa.
Danas sam resetirao uređaj, formatirao mem. karticu i potom napravio potpuni restore pomoću PCSuite-a. Ovaj put mi je vratio dvije-tri aplikacije više. Nedostaju čak i aplikacije s Ovi Store-a poput Facebooka, Handwriting Calculatora i sl. Spušio sam i Garmina.
Primijetio sam da mi je kompletan sadržaj memorijske kartice uredno vraćen (kojih 1,5 GB). Znači, Garminov folder, PowerMP3 folder...
Baš bih volio da se javi netko sa sličnim iskustvom.
Koje sranje, meni je zadnja verzija softa 21.0.025. Product code je 0582237, siva, kupljena u Tele2. Gledam na forumu i nigdje se ne spominje ta PC.
ako uradm update softvera,jel mi hack i ostala hrpa programa ostane ili moram nanovo sve instalirati? softver je onaj prvi ...11
Nez kako ndograditi firmware .
Idem preko Nokia Software Updater i piše da imam 2... verziju i da je najnovija ista ta verzija , nez kako na 3..... verziju staviti ?
Probao sam izravno preko moba i piše mi "nadopune nisu dostupne"
Kupljen je u vipu.
Kako promjeniti product kod ?
teško pogledati malo obavijesti u nokia dijelu foruma??
OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
Malo volje, vremena i sve ćeš napraviti sam
Evo došao 3.1 za Hrvatsku. Upravo mi se upgrejda. ja sam do sada imao onaj koji sam dobio sa njim v21. A sada se stavlja v31 :-)
Hmm.. nadopune nisu dostupne..
Bar je meni tako..
Btw. FOTA ili?
Sa skoro dva mjeseca zakasnjenja :angry:
Zna li netko sto je s onim velikim upgradeom koji se najavljuje posljednjih ohoho? Receno je bilo da ce doci do kraja listopada. Listopad dosao, prosao, priblizava se sredina studenog, a jedino N97 ima kinetic scroll i sve ostalo...
E neznam toćno. Uglavnom Silver kupljen u Vip-u prije mjesec dana.
Prije 2 tjedna mi nije dao upgrade sada je.
Frend isto ima silver. Kupšio prije dva mjeseca. Isto upgrajdo sada.
Nema kinetik scrolinga niti ništa posebno da bi primijetio da je kao nova verzija.
Nisam niti zamijetio da mi je išta brži.
ako je preko mobitela updateam softver,dal ce mi zbrisat sve???