Ljudi, smijem li napraviti update firmware-a ako mi je telefon otključan na sve mreže i na HR jeziku?
Printable View
Ljudi, smijem li napraviti update firmware-a ako mi je telefon otključan na sve mreže i na HR jeziku?
ljudi molim vas ako možete pomoć .. imam satio, dobio sam ga na poklon, al nejasno mi je dosta stvari .. kad stavim navigaciju garmin npr. oće li ona trošit megabajte ili novce sa računa ? ... kako staviti neke još aplikacije na mob ? .. mobitel je ok inače, zasad nikakvih problema, kamera odlična ali ima manjkavosti koje su već spomenute .. zaista ako mi možete pomoć bio bi vrlo zahvalan :)
lp
ODG. chelsea_fan
Evo sve vazne informacije za Satio sa stranice sony ericssona, kak bi se mogao upoznat bolje sa mobitelom.
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...io?cc=hr&lc=hr
Ovde mozes i instalirat kompitabilni softver za mobitel na racunalo.
Bok
hvala vam, samo još jedno pitanje .. zašto kad se šalje bluetoothom dolazi kao poruka, te kako stavit da sve npr. fotografije sprema na memorijsku karticu a ne na uređaj jer javlja puna je memorija .. .. ? .. i kad idem na internet, prek modema bi išao, traži me WEP ključ, kako njega upisat, tj. gdje ga naći ?
ako je tvoj modem onda bi trebao znati koji si stavio pass na wireless
ako na tuđi onda je to druga priča
Nokia mobilni telefoni sa software-om Symbian s60v5 koji ima i SE Satio, imaju mogućnost da se tipkovnica automatski zaokretanjem mobitela prebaciva iz NUMERIČKE u QUERTY.
U mene je slučaj da ako imam upaljenu numeričku tipkovnicu u "vertikalnom stanju" zakretanjem mobitela u "horizontalni položaj" i dalje ostaje numerička samo je zaokrene.
Postoji li način da se to "automatsko prebacivanje" omogući na Satiu?
Imam SE SATIO. U posljednje vrijeme (mislim da je to bilo nakon instalacije nekih aplikacija koje sam skinuo sa interneta) počeo je da pravi probleme prilikom dolaznih poziva: displej se ne pali, tako da ne vidim ko me poziva ili telefon ne zvoni već moram da uključim vibraciju da bih znao da imam poziv. Tako, u 70 % slučajeva, a možda i više. Ponovo sam izvršio instalaciju softvera, ali isto. Ne znam, da li se može izvršiti neko antivirusno skeniranje? Eto, ko može nek' pomogne. Upisat' će se negdje.:wall:
@brodski mali,
Vidim da si novi tu na forumu pa sam prebacio post kamo spada, no za ubuduce OBAVEZNO procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema, te prije otvaranja novih tema pregledaj i pretrazi postojece. Ovakve teme koje su protivne pravilima se najcesce brisu. U principu, otvaranje nove teme je medju zadnjim stvarima koje bi trebao napraviti, tek ako ostali pokusaji pronalazenja informacija ne daju rezultata.
Hvala na dobroj volji.
Evo link za download ekvilajzera jer znam da su se mnogi zalili na njegov nedostatak... http://satio-sonyericsson.com/wp-con...ualizer_U1.zip
Ja sam koristio ekvilajzer dok sam imao satio i dosta su se mogle promjeniti postavke glazbe s njim...
koji si koristio, ovaj oficijelni ili nesto drugo
Mislim da je bio taj oficjelni, koliko se sjećam...
Jedno pitanje, imam satio, zadovoljan sam, solidan je, zanima me prvo da li ima kakva mogučnost za datum na fotki.
edit:
Dio posta sam izbrisao, jer iskreno, nakon svega pročitanog pitanje je bilo ''nadobudno''.
Znam da to nije ono što želiš, ali.. svaka fotografija ima metapodatke. I sa bilo kojim boljim preglednikom ili EXIF readerom vidiš točno vrijeme fotografiranja iste (i još podosta drugih informacija) Pa ako baš želiš na fotografiji vrijeme i datum, samo ga u nekome editoru (paint će biti dostatan) dopišeš na nju.
Evo ti primjera kako metapodaci izgledaju u acdsee pregledniku.
http://www4.picturepush.com/photo/a/...20/7362227.jpg
Btw, postao si 2 posta, a onda u drugome napisao da si uredio prvi. :spin:
Ubuduće samo u prvome napišeš "edit"....:cthumbup:
Imam još jedan problem od nedavno, iako su mi kontakti u memoriji telefona, kod dolaznog poziva nema imena kontakta, već samo broj telefona, iako je ime i broj spremljeno u telefonu.
Pozdrav ekipo.. imam jedan problem oko sony ericssona satio.. :(
naime ne zeli mi se upalit. Kada ga krenem palit prikaze mi se bijela pozadina s natpisom Sony Ericsson, i nakon 5 -10 sec se ugasi i ponovo se pali, i tako u nedogled! Ne mogu ga spojit niti na PC, ni nist.
Imate li vi kaku ideju sto bi to moglo bit? kako popravit?
Evo da ne pisem novi post.. napravio sam update, vise se ne resetira al se svejedno ne zeli upalit :(( samo stoji na pocetnom zaslonu
izvadi memorijsku karticu pa ga pokušaj upalit bez nje, meni je jednom tako uspjelo.
nakon skoro 2 godine vlasništva, ponosno objavljujem da je satio najgori mobitel ikad proizveden :rolleyes2:
ljudi pomozite!! ne znam sta da radim s telefonom, kada ga priključim da se puni samo mi blinka crvena lampica 1 ili 2 puta, ne mogu upaliti telefon, a do sad je bilo sve u najboljem redu.