...'ko kaže da crnac nije bio noj...
Ja bi im predložio da se isključe kamere na pola sata i podjelio im letve pa da vidimo silnu ljubav a možda i nojevog prijatelja... :D
Printable View
...'ko kaže da crnac nije bio noj...
Ja bi im predložio da se isključe kamere na pola sata i podjelio im letve pa da vidimo silnu ljubav a možda i nojevog prijatelja... :D
Ode Sanja....
Nego,da vas sada vidim... Svidja mi se pesma sto su je snimili ovi u kuci,a i "himna" BigBrothera... Ima li gde da se skine???
Loooooool ode alaštura!!!!!
Al mi ziher zao zeljka pa kak nece van kad ga svaki tjedan nominiraju.
Ko prvi da link za pjesmu ima pice od mene cim se sretnemo :)
...šteta što je Sanja otpala,onaj pederčić nije za to mjesto...
Baš super da je ona lezba otpala...
Zdravko,Sasa,Alen i Ana = carobna cetvorka
Ne pratim Big Brother-a, ali moram reći da mi je ona ćelava išla na neku stvar...i drago mi je što je je više neću gledati.
Toliko od mene...
...Saša,Alen i Ana - zlatna trojka...
...ne trebaju oni ostali...Valentina - Umišljena *volim biti glavna* Hercegovka ; Antonija - Neodraslo derište ; Zdravko - zabrijani *curice će glasati za mene* bekam ...toliko od mene...
Ode Željo.
Jedino mi nije jasno što ukućani ne nominiraju onog jezivog Zdrafka. Tip je lyiga.
Jos dvije alašture nominirane aaa ima boga uvijek sam govorio. Sad ispada Ana nema sta.
A ovaj Neno ne da mi ide na jaje nego to nije za podnjet, pa prica ćććććć j**** ć pa jel ovo hrvatska onda pricaj hrvatski pravopisno pa bog te radis na tv ak tu netreba pricat kak treba pa onda nigdje netreba. Isto se odnosi i na one dvije alšture iz po ure torture navrle na onaj dalmatinski ko budale na ljeb. Hvala bogu osle na novu a to ne gledam tak da mi vise ne smetaju.
meni je istarski zakon! mislim fora je...
da zdravko se i meni zgadio jer uvjek on mora bit u centru paznje
o bog te jel ima jedna stvar u kojoj si mi nismo slicni
pjesmu koju su napravili, stvarno svaka im čast.
htijela bi da ispadne Valentina. ali pošto ona nije nominirana, od ovih troje Antonija
Ko to meni dosao,ko to meni dosao...!!!??? :love: :kiss: :flame:
gle Šile bez uvrede ali samo ti nemoj pričat o hrvatskom pravopisu ok;)
da andrea i ja bi htio da ona glupača od valentine ispadne.......
ali šta ćeš kad te uvlakačice uvijek dobro prolaze
...Valentina i Antonija - dvije babetine sa velikim dupetima...
Ma slažem se potpuno! I za istarskog krelca (ništa protiv IStrana, naravno), a ne mogu vidjet ni onog hermafrodita (Srcolovka), a ni Darija ne zaostaje. Stvaro su odabrali ekipu, nema šta.= Citat =:
Izvorno postao Šile
A kvočke iz 1/2 ure... Jednom sam to gledao, a nakon toga sam bio u zaraznoj mjesec dana. :Puke:
Velika? VELIKA? 'bate, Janica ima konkurenciju ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
A k tome još i prištevi po ritima... :-X :eek:
meni idu svi na zivce osim Sase,on mi je legenda...
a sto se bozicne pjesme tice,mozete ju skinuti na www.bigbrother.rtl.hr
nema na cemu... :comp: :thumbup:
Šile, kad ti budeš pisao hrvatskim jezikom, a ne ekavicom onda možeš srat protiv ćakavaca! A purgerski, ono "kaj" i naglasci istočne hrvatske kojih je puna televizija te ne smetaju, jelda?
"alšture" je sto posto hrvatska riječ... "ljeb" isto...
:mad:
ali on se ne pojavljuje na tv-u, malo si pretjero, kaj ljude briga ko kako prica
Pa meni to ne smeta, ali izgleda da nekima smeta sve što je vezano za primorje, pa tako i govor...
Mene ponekad smeta kada se priča na dijalektu u nekim emisijama ili u javnosti, zašto ne koristiti književni jezik koji apsolutno svi razumiju (ili bi barem trebali). Pod to podrazumijevam i zagrebački dijalekt...
Točno tako.
Ne smeta me ni splitski dijalekt, ni riječki, ni bilo koji drugi. Stvarno ne. Ali onaj Neno, brate, zapeo za taj istarski i forsira ga i forsira i forsira i forsira i nikako stat! Stvarno je pretjerao. Da baci tu i tamo koji kometar, koju riječ kad sa istrijanima razgovara, ne bi nitko ni riječi rekao. Ali ne non-stop...
I kao što Gog veli, tu apsolutno spada i kajkavsko/zagorsko/zagrebački dijalekt.
Na TVu i radiju ne bi trebali radit ljudi koji ne govore književnim jezikom, osim eventualno na nekim lokalnim TV/radio stanicama. Ali ne nation-wide.
meni nema goreg nego kad čujem kako se neki kolege iz splita (koji su mi inače super frendovi i sl.) na faxu razgovaraju s profesorima, pa kao da se ne mogu suzdržati od tog zatezanja bar u takvom razgovoru... mislim ja nikad nisam s profesorom 'zakajakavio', a ovi melju li ga melju...
istarski krelac? na kog to misliš? na alena ili nenu? :sheriff:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ti nikad nisi imao prišt na guzici? molim te ovdje se raspravlja prvenstveno o njihovom karakteru a ne o prištevima na guzici. ti se javljaš, bi tebe vidjela da si tamo zatvoren i okružen kamerama. ok je komentirat ponašanje i karakter, ali ovo tvoje je stvarno nisko. :rolleyes:
btw JANICA je s svojom GUZIČETINOM barem nešto postigla!!!!! za razliku od tebe!!!!