Ja nemam duple kontakte, a ovo za unos teksta, kod mene je gore desno, tam di ima za odabrat velika mala slova i sl. tam treba isključit prediktivni...
Printable View
Ja nemam duple kontakte, a ovo za unos teksta, kod mene je gore desno, tam di ima za odabrat velika mala slova i sl. tam treba isključit prediktivni...
Zaigran čovjek.
Dali se na ovoj nokiji mogu igrati igre s grafikom poput iphonea(grafika je super na iphoneu) ?
Pitam jer iphone ima duplo jači software pa nada umire zadnja .:cry:
Na žalost ne.
Suosjećam s tobom ;D
iPhone ima duplo jači procesor od 5800, a ne software. :)
Ali, veći "problem" je što kod iPhone ima AppStore pa ima milijun aplikacija i igara (sve provjerene, bez bugova i gluposti)...
Ubio sam ti nadu :bat:
A po specifikacijama je bolja nokia !
Dali je to i u praksi ?
Ako razumijete pitaje :).
Koliko je bolja grafika ako znate i dali se zbog boljih igara isplati uzeti iphone premda je nokia uostalo svemu bolja (tu i tamo)?
Dali je bolji fotoaparat u nokiji ?
Nadam se da mi tu nadu nebute ubili .
.e.d.i.t.e.d.
Ja sam u kutiji s ovom nokiom dobila kao neku torbicu, ili futrolu. Sad, možda je ovo malo glupo pitanje, ali ja ne znam što bih s njom. Mobitel u nju jedva jedvice uguram, a vadim ga još teže. Onda sam pametna pomislila da semožda mobitel iz te futrole ne treba vadit, ima na prednjoj strani neke rupice, ali brate, to zaista nema smisla.
Očito nešto krivo spajam ili su mi uvalili neupotrebljivu futrolu.
Ovo nije neki problem, al me baš zanima ako netko zna rješenje.
Evo kako izgleda ta futrola:
http://www.usporedi.hr/testovi/pogled/2382/3/
da bih rješila problem kupila sam si futrolu za Iphone i sad nju koristim. Al ova gumena me samo zbunjuje
Ej, a koja je stvar sa onako kratkim USB kablom? 15 cm max.!? Okej mi je doma na laptopu, ali na poslu se moram zavlačiti iza kompa da bih prištekal njoku. Mislim, šparaju na kablovinju, pih!
Jel ima netko iskustvo sa ovom futrolom:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tab%3DWatching
Zanima me ovaj swivel belt clip što se rotira. Jel to sigurno i čvrsto? Da ne izgubim mobitel u hodu... :)
I još nekaj, kad već pišem.
Kad koristim full qwerty keyboard, STRAŠNO me iritira što se znak "," nalazi na strani sa brojakama i spec. znakovima. Mislim, pa zarez se često koristi i onda se svako malo moram switchati. Jel se može tastatura nekak premapirati? Umjesto uskličnika da se stavi zarez?
Ja jedino zalim kaj nisam ju dobil sa svojim... ali ne kuzim... dobijem trzalicu a ne torbicu...
Jucer nisam stigel u T-mobile ali danas idem sigurno pitat...
Jel ima kaj novog za ovaj mob... od programa, igrica i takve stvari ?
Da ti odgovorim na post...
Ja sam za prijasnje mobitele koristil takvu gore torbicu i ok je...
USB - da ne pricam... ali po meni je ok... nema toliko kablovinja po sobama i uredu onda... ali opet je premali je...ovih 15cm je jos dobro kaj si napisal :D
Ja pisem na alfanumerickoj tipkovnici, najlakse je i najbrze... ali nekada se znam zahebavat sa qwety keyboard...
I tastatura se nemoze premapirati koliko sam ja gledal po opcijama moba...
E sad, 15 cm... Jel previše ili premalo... Kako kome... :D
Qwerty je inače OK, nakon dva tri dana privikavanja ide prilično brzo. Još kad čujem da u verziji 20 sve skupa izgleda još bolje i brže. Ludilo!
Nemreš vjerovati!
Koje su to lopuže! A jel još netko dobil kratki USB kabel?
hrc50, kod kojeg operatera si ti uzel i kad?
Ja imam kratki USB i ne zalim se... jos bolje... nema kablova oko kompa vise toliko...
Tak mi sve jedno jer ima 10cm ili 500m...
Mene samo interesiraju programi i igre... :D
Popara, ja sam mislio da se grebe mobitel kada se vadi ili tako nešto- ali već 2 mjeseca stalno držim u toj torbici i nema nikakvog oštećenja (mislim, ne bi davali to uz njega da ga oštećuje). Znači- smiješ vaditi i stavljati mobitel tamo (;D).
kolibri- probaj staviti neki drugi jezik, mislim da je meni različit raspored interpunkcijskih znakova kod različitih jezika.
Ja sam dobio isto kabel od 120cm :)
inace kad ste vec kod usb kabela, zna netko gdje ima microusb(female)-usb(male) converter? Pretrazio sam sve kao da ne postoji, dodje mi da skratim kabel
Mob ima dobre funkcije,ali kvaliteta izrade je KATASTROFALNA + bugovi u firmware-u.
Izgleda kao da je Nokia radila "globalni" beta test za nadolazeći N97.
Nedopustivo je da ima problema kao da je neki kineski lažnjak(problemi sa zvučnikom,mikrofonom,"famozna" rupa u gornjem desnom kutu).
Kontrola kvalitete,za ne baš jeftin mobitel,od strane Nokie katastrofalna.
Čitam u susjednoj temi da svaka nokia ima problem.
Pa piše da je prodan u rekordnom broju.
Kaj onda ljudi vole kupovti pokvarene mobove (retoričko) ?
Bojim se da ako kupim mob da ću ga morati baciti a nemam baš para za drugog.
Jel baš tako jako loš kako se priča ?
Nije, novije serije (sadašnje) ne bi trebale imati tu grešku.
A i ako ima- odneseš na servis (zato služi garancija) i poprave ti u jednom danu.
Ma slobodno ga kupi, neces se pokajat. Ja sam ga kupio prije nek je bio i legalno u trgovinama sirom Eruope. Jos sredinom sijecnja sam ga narucio i dobio krajem sijecnja! Original Product code mu je neki iz CIS zemalja (Azerbedjan, Ukrajina, Rusija itd.). Naravno, nije imao HR jezik, ali su u Nokia servisu prebacili na drugi product code. Jedina greska dosad bila je ta sto mi se gasio zaslon prilikom dolazeceg poziva i nisam vidio ko me zove. S tom greskom sam ga i dobio. Dao sam ga na servis i to su popravili. Odonda, NO problem! Na njemu imam instalirane navigacije: Garmin i Sygic McGuider i obje rade bez problema. :hrv:
Nije baš pohvalno za Mobis koji uvozi mobitele sa tvorničkom greškom,distribuira našim operaterima a oni nama prodaju takve mobitele koji mi odmah nosimo na servis.
Moja frendica odnijela na servis zbog lufta na kućištu,stavili novu masku-opet ima lufta.Kažu sve su takve.Ako udje vlaga,garancija ne vrijedi i što onda?
Nije Mobis kriv, Nokia je naravila takve mobitele. Imaš slučajeva s maskom i zvučnikom po cijelom svijetu...
Ali, meni su promijenili masku i više nema lufta.
Da opet ima lufta- nosio bih im ponovno. :)
Apsolutno-Nokia je kriva.
Nisu u pitanju pojedinačni slučajevi,već je problem u cijelom svijetu.
Kontrola kvalitete u tvornici-nula ili su izračunali da će ih povlačenje određenih serija koštati previše novca pa nek se krajnji korisnici sa tim muče.
Izgleda da su se malo opustili u Nokii jer kao najveći su svijetski proizvođač.