http://img523.imageshack.us/img523/8128/hdzoogleab3.jpg
neam komentara, full dobro:hrv:
Printable View
http://img523.imageshack.us/img523/8128/hdzoogleab3.jpg
neam komentara, full dobro:hrv:
..joj kak mi je dobra reklama za karlovacko,sve su nutra nabrojali....:funny:
http://rapidshare.com/files/73274395/Hajduk.mp3.html
skiniti gore navedeni file (200kb)
i poslušajte te ga do kraja i pojačajate da se čuje :deal:
:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
milanovic smjenio jurcica s mjesta kanditada za premijera!! jesam sdpovka, al ne sjeda mi taj jurcic nikako.. mi hepi..
po forumima se suska da milanovic takav potez ne bi napravio da nema skupljenu vecinu, ili je jako blizu njoj..
tim vise sto u prilog tome idu i izjave ostalih SDP-ovih koalicijskih partnera, u sto se ubrajaju i izjave hss/hsls - a!
aaaaaaaaaaaaaaa
sanaderu, :njanja:
nope, radi se o tome da je sanader vođa svoje ekipe tako je i on premijer. Potez od milanovića je jako dobar nimalo loše, on je baren iskren i vata sve konce da bute lojalnosti između sviju njih, Jurčić ima kniževnog znanja ali ne prakse ni Milanović isto ali ovo je znak da je stabilnost tu i da su neki dogovri več na crno i bijelo :klap: God Happen just in SDP-Team...
A Salamander je :banned:
neda mi se prelistavat 10 stranica ove teme, al zanimljivost OVE ankete je da je HDZ u crvenoj boji a SDP u plavoj :)
Da...a meni fakat nije jasno što HSS i HSLS rade zajedno. Jedna od najkonfuznijih koalicija :)
Dakle, tko je dosad u koaliciji sa SDP-om?
Dakle, odlučeno je. Idemo dalje..
Baš za ovu prigodu sam sejvao jedan citat:
"Bad officials are elected by good citizens who do not vote."
(George Jean Nathan)
Dragi ljudi, čujemo se za 4 godine.. Tko bude kukao, uzalud mu sad i nek mu je sa srećom.
onako je kako je narod odlucio.nekome ce to odgovarati,a nekome ne.
a ne's ti naroda.. balkan bili, balkan ostali.. sta ce nam uopce neka igra demokracije, samo se sramotimo.. bolje onda fino opet uvest jednostranacje, kad se iovako i onako hdza rjesit ne mozemo..
imas pravo, vepre, nekome ce odgovarati, a znamo i tko su ti kojima ce odgovarati.. para nikad dosta naustrb malog covjeka..
oni kojima ne odgovara zapravo su u vecini, al jebat ga kad dopustamo dijaspori da bira za nas.. o ruralnim sredinama necu diskutirati, jer poznajem "seljake" koji su itekako osvjesteni.
sramota..
sramim se nase politike, sramim se onih koji nam vode zemlju!
dopustiti hdz-u da bude na vlasti zapravo je pljuvanje u lice malom postenom covjeku!
ako je zelja za normalnim zivotom od vlastitog rada jugonostalgicna, onda da, prizivam partiju nazad!
u mojoj familiji nitko, ama bas nitko nije bio clan partije! i svi smo imali za savim normalan zivot bez kredita, bez dugova, samo od placa! pitaj svoje roditelje jesu li uzimali kredite da si kupe auto u to doba? yebote, auti su se kupovali vec na prvoj placi! nije bitno sto je to bio yugic ili zastava, bio je onak, auto!! danas si posten bicikl od place nemos kupit!
aj, reci mi, pokazi mi jednu osobu koja danas zivi od vlastitog rada bez kredita i koristenja minusa! ajde! bas me zanima!
prosto mi puca organ kojeg ne posjedujem tko je na vlasti. samo zelim normalan zivot! a s hdzom na vlasti to nije moguce.. samo nas ukopavaju u dugove koje nam cukununucad nece moc otplatit!
potpisujem . . .
ali tko god došao na vlast, ništa se neće promijeniti
mi smo takav narod, takav mentalitet, većina (čast izuzecima koje je malo ) gleda samo za svoj džep, kako s*ebati i napakostiti drugome, tako da bez obzira tko je na vlasti, mi obični ljudi uvijek na*ebemo . . .
mi smo takav narod, takav mentalitet, većina (čast izuzecima koje je malo ) gleda samo za svoj džep, kako s*ebati i napakostiti drugome, tako da bez obzira tko je na vlasti, mi obični ljudi uvijek na*ebemo . . .[/QUOTE]
s tim se slazem,al izmedju 2 zla izabirem manje i idem dalje.. :hrv: