Ni u Zadru. Samo mogu zvati na fixne brojeve. Nemože se ni provjeriti stanje na računu. Da li će i oni kao i VIP dati dan besplatnog telefoniranja zbog ovih grešaka???
Printable View
Ni u Zadru. Samo mogu zvati na fixne brojeve. Nemože se ni provjeriti stanje na računu. Da li će i oni kao i VIP dati dan besplatnog telefoniranja zbog ovih grešaka???
Ako ga i daju scenarij bi mogao izgledati ovako za većinu korisnika: Imate besplatan dan ali mi ćemo vam naplatiti pozive a onda se vi borite ulažući prigovore koji možda budu riješeni za nekoliko mjeseci....
A jesu spori za popravak ...
Ako se sjetimo kolko je trebalo istom tom ericssonu da osposobi vipovu mrežu nakon pada ovo nije ništa čudno.
krah...nesvidja mi se ovo...ok...necu ja umrijeti sto mi neradi mobitel...ali ipak nije u redu...
Ljudi, mislim da svi kolektivno pretjerujemo. Ne sjećam se kada je zadnji puta pala Tele2 mreža, pa da se satima nije moglo zvati ili slati poruke, ali zato jedan T-Com sa svojim max adsl-om svako malo u nekim dijelovima zemlje šteka ili ne radi. Ni jedna tehnologija nije savršena i nije da plaćamo ne znam kakve pare da bismo mogli očekivati non-stop savršenu uslugu. I meni je bed što ne mogu se čuti sa frendom, ali mislim da ću preživjeti.
Lud sam...
Ne mogu raditi, za popodne imam u planu na put ici i sada se nikome ne mogu javiti...
Stvarno nije uredu. Nakon 2 sata sam dobio sluzbu za korisnike, ali kaze da su sve linije zauzete i neka zovem kasnije. Ali internet mi radi na T-mobileu?! I fiksnu zove, i dolazni pozivi rade.
Uzas :-(
Zanimljivo je da se ista stvar događa kada je mobitel u T-mobile roamingu. Dakle radi se o nečem općem, konekcijama... Ma tko to zna?!
Povremeno proradi. Ja sam uspio nazvati nekog na 098 broj.
Ima li tko kakvih informacija o cemu se radi i do kada se mogu ocekivati smetnje ?
(Radi pristup fiksnoj mrezi i DATA)
.
.
.
:hrv:
Malo isto predugo traje ovaj kvar, jos nista nije rijeseno :(
Je li itko uspio dobiti SZK možda?
SMS ne mogu primati, nisam ga ni probao slati, a pozivi (sa 091, za ostalo ne znam) rade normalno. Nekad se zalomi linija prema nekom 098 broju, ostalo nisam ni pokušavao, ovaj mi je trebao hitno. E-mail radi besprijekorno, internet također. SAMO se ne može zvati! :D
Otklanja se kvar na Tele2 mreži, korisnicima će se nedostupnost nadoknaditi
http://www.vecernji.hr/newsroom/econ...1CAC59959B6A.2
Bas da napisem kako se ne moze dobiti SZK vidim da Tele2 ima veliki problem. Inace dobio sam ja njih ali kazu da su zauzeti i da nazovem kasnije i poklope mi.
Meni je proradilo.
I meni proradilo ali mi fali 5kn , sinoc imao 68kn i sad provjeravam i imam 63kn a mobitel 100% nije koristen ... lopovi ...
Pa prijavi, sve se to dogadja radi tehnickih problema, sigurno niti jednom operateru, fiksnom i mobilnom nije u interesu "krasti" jer sve izaziva negativan publicitet.
Pad sustava događa se zbog tehničkih problema. To je točno. E sad kak se zove ovo? Kod troje ljudi koje znam i imaju pretplatu računali su sve poslane mms poruke 30. 6. iako je još taj dan bilo besplatno. Poderali smo se od zvanja szk i još nismo sigurni kako će se stvar riješiti. I drugo: 1. 8. aktiviramo 1000 sms poruka čije se slanje još danas naplaćuje. Jesu li i to tehnički problemi ili nekaj drugo? Možda se to zove navuci budalu i onda ga deri kak hoćeš.
Mislim da je kod Tele2 još uvijek loša organizacija ili loš sustav ili totalna neuhodanost.
Kakva je kod vas situacija? Ja zapravo cijeli dan mogu primat pozive i zvati, ali mi još uvijek ne rade poruke, koje ne mogu ni primati ni slati :-/
Kod mene sve radi od popodne , pozivi u sve mreze i iz svih mreze ,a sms sam slao samo u vipu i primao iz vipa ...
Ljudi, ja ću totalno pobjesniti. Počev od 15.43 gotovo svaku minutu mi stiže jedna te ista poruka. Naravno imam TELE2.
Neka netko pokuša izračunati koliko poruka mi je došlo u ova malo više od 3 sata.