U ovom novom mozes slozit i na * shortcut :)
Ja jedino tu vidim razliku..
Printable View
U ovom novom mozes slozit i na * shortcut :)
Ja jedino tu vidim razliku..
****** kako je hladno vani stalno mi se zacrni ekran, jel se to vama dogadja?
@coma_zgb
Da. Jucer se to dogodilo i mom bratu na SLu.
Ali ja na S45 jos to nisam primjetio, hehe
@3aTmr
Ja malo kopao po arhivi i gle sto sam nasao..
Se sjecas svog prvog WS? ;)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1352
haha, da da, a jeb**a, tako se uči ;)
meni je na sl45-ici jučer cijeli dan ekran bio smrznut. Meni je jedini lijek za to trenutno to da ga ugasim i ostavim tako bar par sati...
Ali kako kaže Fabi, na S45-ici mi se to još nije desilo :) Aj bar nešto...
ma ja ga moram u hlace staviti sa ekranom prema unutra, valjda se ugrije jer je okrenut prema jajima
Ova teme se veż jaaako oduţila sa patchevima i komentarima, i mislim da bi je možda trebalo zatvoriti, pa otvoriti novu za nove patcheve i komentare???
može :thumbup:
po meni nije trebala biti zatvarana niti na pocetku, pa je sad na tri dijela
ispravak: sve u jednoj ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
po meni nije trebala biti zatvarana niti na pocetku, pa je sad na tri dijela
e sada je super
jedna korisna informacija - ako vam se događalo da neke midlete niste mogli pokrenuti jer bi vam javilo slijedeće: Out of heap memory, onda je to vrlo vjerojatno jer ste stavili Disable Java classes verification patch. Samo njega undo-ate i nema frke ;)
Pitanje jedno.
Posto sad danas kupio SL45 (jos jedan, za bjednih 300 kuna sa svim osim MMC i vratima) :) imam pitanje jedno.
Na njemu je v52. Sad kad ga dignem na v56, ja mogu sa starog SLa skinut flash sa svim patchevima i ubacit ga u ovaj novi. Po mom nekom misljenju to bi sve trebalo raditi.
Kaj vi mislite?
mislim da ga uopce nemoras dizati, smao roknes fullflash od starog moba i maknes sa ksie wrong sw i to je to
Vec sam ga sad diguno.
Sad skidam s njega fullflash.
Idemo pocetnicki korak po korak da nesto ne krene po zlu.
Sad jos 15 min da skinem novi ff, pa 15 min da skinem stari ff, pa 15 min da ucitam stari ff u novi mob :)
Koliko je to vec min!? ;)
Jos onda ako nece raditi.. onda opet ucitati novi ff :) ali hoce nadam se.
Korak po korak je najsigurnije.
Nakon ucitavanja flasha dobio sam wrong sw, sredio to sa ksie i sve je kako treba :)
Jos mi samo fale vrata :)
@coma
Sutra sam prijepodne (do 11:30) u Zg pa ako ulovis lika ili nesto javi pa se cujemo i vidimo..
Broj moba ti dam na mail.. da ga bas tu ne ostavljam da mi curice ne bi dosadivale :)
Kako sam vec 3aTmru objasnio svoj problem s novim SLom tako cu i vama.
Mobitel dobro radi kad je na punjacu (jucer ga uopce nisam ni skidao s punjaca).
Znaci kad napunim bateriju drzi kojih max 1 sat i onda se ugasi.
Stavim istu bateriju u drugi mob i ona je tamo full puna.. znaci da ovaj mob lazno prikazuje stanje baterije.
e sad 3aTmr mi je to nesto rekao da to mogu rijesiti sa Siemens Sensor tools programom..
Usput nasao sam i ovo:
Registered: Sep 2002
Status: offline
Member: 15312
Edit | Quote | Report Post #2 of 2
--- In Drug_Store@yahoogroups.com, "drug_store20022002
> <drug_store@i...>" <drug_store@i...> wrote:
> > Well, you can download SL45.blk file here in my forum
> >
> > It´s very simple, use siemens sensors tools.
> > When start it, connecy your phone, try many times if needed (many
> > complains about connection...)
> >
> > When entered test mode, press read file, select the *.blk file
you
> > want, and just press write phone.
> >
*.blk files for many siemens:
> > http://www.drug-store.angelcities.com/Files/Bat/Blk.rar
E sad mene zanima dali ja kako ogu ubiti telefon zauvijek? ili je to ipak nemoguce?
I kako da iscitam taj svoj neki blk van iz telefona?
Vita jela zelen bor cekam brzi odgovor :)
@fabi ondaj tip nemre ono naci,vjerojatno je bacio, ******
A OK coma.. javio mi se neki lik na mejl.. trazi 35 kn. Ali sad trenutno imam drugih problemam s mobom :)
Nasao sam ovo:
In siemens sensor tools you must press "read phone" and then "write file". A window opens and you can name your .blk file as you want.
E sad sam ja to napravio sa svog starog i sa svog novog SLa.
Sad bi mogao ubaciti svoj blk file od ovog mobitela koji mi je ispravan u ivaj drugi koji ne drzi ni minutu bateriju.
Ajd recite kaj mislite o tome?
Hmm.. probao sam ja to ucitati i bez vaseg misljenja.. ali nista se ne dogada.
Znaci odem na reda file pa ucitam blk sa starog moba, pa odem na write phone. kliknem ja na write phone i nista se ne dogada.
A cini mi se da su mi i isti blk fileovi kad ih usporedim i jedan i drugi mob.
Jel to moguce uopce?
ja sam ti rekao da sam ja to radia sa svojim sl-om, i sto je sve bilo. Ja mislim da nečeš nešto napraviti toliko loše (ako ode na tu stranu) a da nečeš moći vratiti na staro.
Jednom se netko bia hvalia da ima blk file s kojim mu standardna baterija izdrži i do 9 dana bez punjenja, naravno uz minimalno korištenje, pa možda da probaš malo viditi na webu gdje ima dobrih blk datoteka.
Jednom ih je bilo ovdje: http://www.drug-store-gsm.itgo.com/ ali neznam ima li ih još...
Nasao sam na disku neku datoteku "mysl" od DrugStore-a.
Stavio sam nju unutra i mob sad radi :)
Samo opet cudno mi je.. ugasio se s negdje na 75% baterije.. ali slusao sam MP3 konsantno koji 20 minuta.
Ali mi je cudno to sto kad stavim tu bateriju u drugi SL sve radi normalno i ne gasi se.
Sad sam stavio ovu drugu bateriju (ona je puna) i pustio ga da svira MP3 da vidim kako ce dugo izdrzati..
kazem ti, probaj iskopati koju dobru blk datoteku pa probaj s njom...
Evo sad vec pola sata na najglasnije svira bez prestanka s ovom drugom baterijom.
Hmm.. kako da znam koja je dobra blk datoteka?
To nikako ne mogu znati.. dok ne probam.
da, samo na neciju preporuku...