..."kinfa",kolko si ti avatara promjenio u zadnjih mjesec dana...mjenjaš ih ko čarape :D ...
Printable View
..."kinfa",kolko si ti avatara promjenio u zadnjih mjesec dana...mjenjaš ih ko čarape :D ...
možda jesam drven sad ali ja ne kužim hrvoje kaj je to na tvom avataru???
necemo sad o tome.
dvije osobe briju. slika je u negativu. tko je na slici-?!?! hrvoje ce nam dat odgovor
ko kaze da sam ja
ajme dugo nisam tu bio,i sad vidjeh puno toga....
ja nećem niš komentirat....hrvoje i andrea od mržnje do ljubavi je jako malo...
ljubavi i mržnej teško je preskočiti zid
al osječam
da to vise nisi ti
a ni ja.......
mrzim bos. al ovo je ok
a smogy nnene ja ti nju cuvam za tebe
!!!!!!!!!!! :argue: :rifle: :sheriff: :sheriff: :rifle: :rifle: :rifle: :sheriff: :sheriff: :rifle: :rifle: ------> :ban:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
ali ovi bosanci..anjezim se kad ih vidim i/ili cujem.onaj govor ...... nemogu.
Hrvatska Hrvatima.
mogo si to oruzje upotrjebit kad su nasi decki oslobađali bih bolje bi ti koristilo...
al necu sad off-t.
idemo dalje.
ej čilll hrvoje, ti si prvi počeo po bosancima, a ovdje na ovom forumu se takve stvari ne toleriraju. nema vrijeđanja po nacionalnoj osnovi.
a sad on-topic, ne želim više da se o ovome raspravlja.
daj zbilja kakav je to avatar
prije bi rekao go gaće ;D= Citat =:
Poslao: Eminem
kad naletim na neku dobru slikicu postavim si ju, pa to je čar kad budeš iznad 200 postova (nisam imao ni jedan avatar dok nisam došao do 200 postova);)
no shit
no shit-da da to se jasno vidi
?
jel se to jasno vidi i da ti na drski način nabireš postove?
hahahahah,da ziher...to mi je odmor između učenja romantizma realizma itd.
Mrvicu off topic, da ne otvaram novu temu za to: Zašto su neke teme zatvorene? :cool:
Neke su teme zatvorene zato jer se "priča" o temi koja nema veze s naslovom!!! Evo, npr. ti si postavio pitanje koje nema veze s ovom temom i ja sam odgovorio! Kad se to jako često događa (ili kad se 100% udaljimo s teme) - tema se zatvara!!!!!!!!= Citat =:
Poslao: frish-KI
Mrvicu off topic, da ne otvaram novu temu za to: Zašto su neke teme zatvorene? :cool:
PS - kad smo već kod avatara - ja promijenih svoj!
@SMOGOVAC - sorry, al ja nikad nisam pročitao neki tvoj post, a da stvarno nekaj komentiraš li daš koji savjet - tvoji postovi se večinom svode na: "Slažem se; Da; Ne; .....".
Ne mislim da baš nikad ne komentiraš kak spada, ali jako rijetko!!!
Sorry kaj je "malo" off topic, ali......
OK, ajmo sad on topic. BTW teme se također zatvaraju ako netko postavi neko pitanje i na njega mu se odgovori. Sve je stvar u moderatoru dotičnog podforuma i njegovom vođenju istog (uz naravno neke opće smjernice).
Ovi postovi će biti brisani za 2-3 dana. Od sad molim on topic. Thnx.
a zašto je to čudno? teme koje odu offtopic se zatvaraju, baš zato što se ne drže teme koja je zadana naslovom i prvim postom. nego, ovdje i tako nije mjesto za raspravu o tome, tako da ako te više o tome zanima, prouči pravila, forum s tehničkim obavijestima pa će ti biti jasnije... za nemoderiranu raspravu (ako te to zanima) imaš chataonicu= Citat =:
Poslao: frish-KI
hvala.
Lagano natrag na topic. Baš sam si htio promijeniti avatar i stavit si svoj SX1 (znam, znam...) dok ne budem mogao stavit svoj avatar, ali vidim da je kolekcija uređaja prilično... retro?
Će se to updateat ili...?
Eh da, na žalost istina je da je kolekcija avatara zastarjela i trebalo bi je što prije apdejtat, ali na (još veću) žalost admin ima poprilično obaveza i van foruma (koje konzumiraju puno vremena) tako da će to morati pričekati barem još neko vrijeme... brijem da će sad preko ljeta biti malo više vremena, pa će se forum stići i počistiti i apdejtati i prebaciti na novu vb3 verziju, ali pričekajmo njega da to potvrdi... :)
mislim, gog, kaj je preveč , preveč je!....;)
PS ...ti's loood
i smajlići su bezveze.....ja bi nove! možda može malo i bezobraznih, ne sad pretjerivanje, ali da ne moram pisat npr. dj velji kilometarsku poruku nego samo uložim smajlića i problem riješen:D :D :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
Eh da, na žalost istina je da je kolekcija avatara zastarjela i trebalo bi je što prije apdejtat