bilo bi dobro da se to sve stavi u jedan post tko je dobar trejder/prodavac pa da se tu vidi
nesto kao reference:spin:
Printable View
bilo bi dobro da se to sve stavi u jedan post tko je dobar trejder/prodavac pa da se tu vidi
nesto kao reference:spin:
dobra ideja :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao madDogg
Također sve isto i za kolegu sfreak-a.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Nema smisla sve ponavljati pa ću samo c/p :) ;D :
poslovao s sfreak-om,za decka stvarno nemam rijeci.Sve najbolje,mozete slobodno trgovat s njim:thumbup:
ocjena takodjer 10/5:thumbup:
Ovako:
prije tjedan-dva clan "cvrlj50" mi je poslao ponudu da li hocu kupiti njegovog SX1.
http://img158.imageshack.us/img158/5783/sx11mt2.th.jpg
Znaci nigdje se ne spominje da je mobitel neispravan, niti me je clan upozorio da je mobitel neispravan iako sam ponudio cijenu koja odgovara ispravnom mobitelu (prilikom otkupna), a ja sam pretpostavio posto pise "ocuvan" da je i ispravan
posto sam ja s jedne strane kriv sto nisam isao traziti njegov oglas i pogledat detaljnu ponudu (vjerovao sam mu, znaci da bi mi rekao da nesto ne radi), a njega da nije bio fer jer mi nije napomenuo iako ja nisam pitao, ja bi htio da mi se vrate moji novci, ja njemu mobitel jer je doslo do NESPORAZUMA.
clan kaze da nema sanse da ce mi vratiti novce,takoder kaze da mi je napisao u ponudi da je neispravan sto nije (vidi se iz gornje slike)
http://img113.imageshack.us/img113/1810/sx12wi6.th.jpg
eto, zanima me misljenje ostatka foruma, da li bi vi vratili novce ili ne (znaci da ovo postaje ko i plavi oglasnik gdje kad nesto kupis, imas garanciju 3m)
Vidim da je Vkosalec u pravu,on ništa nije kriv!!
Cvrlj50,budi pošten i reci istinu i vrati novce Vkosalecu,ispričaj mu se,nemoj stvarati probleme!Sigurno je Cvrlj50 potrosio sve novce :creep: :argue:
u potpunosti te podrzavam jer ako je istina to sta kazes da ti on nije naveo kvar na mobitelu onda bi trebao za to i odgovarat.dakle povrat novca i debela isprika!
= Citat =:
Izvorno postao markoeres
potpisujem:thumbup:
zato ja volim samo na ruke primopreadaju , tj. zg i okolicu
mislim da na tom mobacu ne radi maticna ploca,negdje sam to bio procito na forumu.
tocno...i ja sam to nasao, ali nakon sto me on pitao da li sam uopce procitao njegov oglas (nisam, samo ono sto mi je u PM napisao)= Citat =:
Izvorno postao sfreak
u siemensu ga nisu htjeli ni zaprimiti na servis
gledajući pravo, ti si se zezno jer nisi pročital oglas. to ti ko ona šema da potpišeš nekaj kaj nisi pročital.
zabluda - mora samo biti bitna što je u tvom slučaju jer se odnosi na svojstva i bitne karakteristike stvari!
al svejedno bi cvrlj trebal vratit pare jer se ipak na ovom forumu barem pokušava održati kakvo takvo poštenje. ako neće vratit uposlit ćemo neke od mojih gorila i vratit će duplo i još biti zahvalan:notooth:
daj tomi ne brij gluposti,njemu je cvrlj poslao ponudu na pm i to je njegov svojevrsni oglas njemu,i kosalec je to pročitao i smatrao takvima kakvim je...vidio bi ja kako bi ti reagirao da ti netko to napravi...
ko da ti meni daš ponudu i ja idem gledati okolo po novinama dal si ti negdje oglas možda drukčiji ostavio...
u potpunosti se slazem s tobom.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
od kud je kosalec trebao znati da je postojao jes neki oglas i ici ga traziti?
on je procijenio mob na temelju informacija koje je dobio (pisalo je "ocuvan", odmah se pretpostavi da se dela kak spada).
nadam se taj taj cvrlj (ili kak vec) nije toliki smrad da covijeku ne vrati pare..
moj mali bi mene pital:
tata,jel to pusiona????
je sine,to je pusiona,ak oces kupovat sigurno,trk u ducan,******:creep:
bogami i ja bi pomislio da je išlaća u dućan ili na plažu ili štogod. teško se snać u tim stranim jezicima . u svakom slučaju neko je posaugo, a vidi se i ko.
Ako je cvrlj ili kako već poslao njemu PM u kojem nudi SX1, u PM je pisalo samo da je očuvan, a od prije se nisu čuli ništa oko tog mobitela, onda je ovo čista prevara.
Najbitnije u cijeloj priči je ovo podebljano, tj. da li je vatrogasac imao nekih spoznaja o tome mobu prije kupnje.
Ako nije -> prijevara
Ako je -> nije prijevara
Koliko sam ja ovdje vidio i trgovao,svi nude aparate koji rade i služe onom čemu su namijenjeni-telefoniranju.U suprotnom ljudi navedu da je mob neispravan,za dijelove i sl.Plus toga koliko vidim,mob je prodan za 550 kn(koji to neispravni sx1 vrijedi toliko?).Zato je i moj zaključak da je u pitanju OBMANA kupca.Što bi bilo sada ispravno napraviti ?Mislim da to znaju svi koji drže do svog obraza.
Molim ljepo...= Citat =:
Izvorno postao pugy
U pregovorima sa vkosaleca kada sam kupovao 3250 od njega ponudio sam mu sx1 u zamjenu i objasnio mu da je mob pokvaren te da sam ga nosio na servis i da nevalja matična ploča od tipkovnice još uz mob ponudio sam mu svu ostalu opremu...on je rekao da neče uzet...ja sam mu uplatio i sve je bilo uredu kupija sam još jedan mob od njega i to je prošlo ok...
poslje sam ga pita za koliko bi uzea sx-a, jel ga se želin rješit i uvatit koje parice jel mi tribaju...on je reka aj šalji...i to je to...mob je stiga do njega i on mi šalje pm da nevalja baterija (koja je radila kad sam ja ima mob,no to sad nije bitno) ja sam mu reka da ču mu poslati tih 50 kn za bateriju ali da pričeka par dana dok skupin...Posli kad je kupia bateriju šalje mi da nevalja tipkovnica!!! ja mu objašnjavam da je matična otišla kao šta sam mu reka...
i on meni kaže da je on potpuno zaboravio da je mob pokvaren...i kaže mi da mi šalje mob a ja njemu lovu...opet ja njemu objašnjavan da neman love i da on malo čita oglas...ponudia sam mu to da vidi za koliko bi mob moga popravit jer najvjerovatnije imam kupca (jednog prijatelja)...i on ode u servis i sve to vidi i kaže da bi to izašlo još 600-700 kn za što se meni čini ne prihvatljivim!!!
i opet on meni ja ti šaljem a ti uplati...
Sad i uz dobru volju da mu vratin, neman love...jer san je potrošia...a kad ču je imat neznan baš...jer neradin iman školu...!!!
sve 5, ali dnevno dobijem 15-20 ponuda za mobitele i zbilja mi se neda svaku pisati, a i 90% njih mi ne pase pa ih ni ne pamtim...= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
slazem se s tobom da si mi bio to napomenuo, ali 14.8., do 4.9. sam zaboravio da je tvoj sx1 pokvaren, a od tebe sam ocekivao da ces mi napomenuti da je mob neispravan, pogotovo jer sam ti nudio toliko koliko vrijedi ispravan prilikom otkupa, jos smo se i dogovarali oko cijene i nijednom me nisi podsjetio da je neispravan, samo si napisao ocuvan
zato smatram da bi bilo fer od tebe da mi vratis novce, ja ti vratim mobitel, ili mi posalji neki drugi iste vrijednosti ili bilosto drugo...
ja se isto skolujem i ne nalazim novce na cesti, ali...= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
da mi ti zelis vratiti novce, snasao bi se...mislim da je u tome stvar...
takoder, ja cu cekati dok ne skupis, rodendan, bozic jer ako zelis vratiti skupit ces...samo reci tad i tad bi mogao imati i ok, ali da bude razuman rok
p.s. oni usklicnici na kraju nisu potrebni
a kralju rješit čemo to ček sutra ču ti se javit sa liston šta bi ti moga poslat da rješimo dug KOJI NEPOSTOJI...I SAM SI REKA DA SI ZNA ZATO...= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
i sad baš živciraš šta komentiraš te uskličnike!!!:closed:
hvala na razumjevanju i tome sto si mi izasao u susret...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
Ja svaki put kad saljem nekom ponudu na pm za nesto sto vec imam u oglasniku stavim link na taj oglas u pm. To je 2 sekunde posla a onda se izbjegnu ovakvi nesporazumi, mislim da bi to svi mogli radit.
@ smogovac: kaj ja brijem gluposti? pa to ide kokiju u korist. nemoj mene pravu učit pliz.
glavno je da su se dečki dogovorili
briješ da se kosalec zeznuo ne pročitavši oglas,što nije trebao.uglasvnom dog. je postignut i sve5