V360V dužina video snimanja
Zanima me što treba napraviti da bi V360V mogla snimati duže od 1:32, koliko sam je ja uspio natjerati, našao sam na stranim forumima nešto, ali seem 0032 offset 6E je drugačiji od moga, on ima V360 (t-mobile), i kod moga je u tom seemu uključen bit 3, a opet ne snima dulje.Probao programima za produljivanje vremena snimanja, isto neradi. Dali je moguće da kod mene tj. kod vodafoneovih V360 je neki drugi ofset u seemu 0032 za duljinu video snimanja, ili možda se razlikuje po Hardweru, koji ne dopušta duže snimanje.
To enable longer video on the v360 you have to edit seem 004e offset 412 change the value of the offset to 28.(for 10 mb) That will alow you to record about 15 mins, but you must also make sure you have max video option in seem 0032 offset 6E Bit 3 on. That will create a menu option in video settings. You will need another p2k program other then p2k advance to do seem 004e. Try motokit, p2k seem, or p2k tools. Also my settings are with t-mobile branded, i dont know if any other settings need changed with phones runninf different firmware for the video to record that much.
Isto sam našao ovo:
video quality (good better best)
Jel zna tko di se i ovo može uključit, i dal se uopće može snimati bolje, slika je očajna, kvadratiča ko u pričli?
Video Themes (red,blue,green,blk & wht,color,antique)
A isto me zanima i ovo, di je moguće ovo uključiti?
I recimo zašto nema podešavanja osvjetljenja kod snimanja, kao što je kod slikanja.
Bilo bi dobro da se da i zumirat kad se snima??
Bilo što, šta se tiče videa, ako tko šta zna neka slobodno napiše.
Da i skoro sam zaboravio, neki lik na stranim forumima je stavio trans flash card 1GB, na svoju V360 (t-mobile) dal se može staviti toliko memorije na V360v, jer nešto sam čitao da najviše šta može ić je 512, sve više ne može zbog Hardvera.