Da pošto otključavanje putem patch metode nije trajno i kad stavljaš novi firmware moraš ponovno stavit patch za taj firmware.
Da pošto otključavanje putem patch metode nije trajno i kad stavljaš novi firmware moraš ponovno stavit patch za taj firmware.
Samo nije mi jasno zasto nova tema? :jehon:
Ovo ne samo da je vec mnogo puta receno, nego ima eto ova tema gdje si mogao pitati.
Hvala.
I sorry, vec sam jedva gledao kolko je sati bilo, tak da nisam ni razmisljal :retard: :adminrulz:
Edit:
noob alert!
Sad kopam po netu malo i naisao sam na ovo:
http://www.youtube.com/comment_servl...ture%3Drelated
Kom se ne da otvarat - k750i@w800i sa flash menijem. U komentaru "It's K750/W800 with R1BC002."
Ako netko ima link na tutorial, hvala.
Isto tako nasao sam da postoje sljedeći firmwarei za w800i:
R1AA008
R1BC002
R1BD001
R1L002
Koje su razlike medju njima? Koji je "najbolji", i jel se svaki da unlockat patchiranjem patchom iz simoxovog generatora?
I jos, vidio sam da za patchanje CID49 telefona FARom treba flashat nekakav fake MAIN. Jel to treba raditi i kad se patcha uz pomoc XS++ ili setool lite?
samo ako radis sa far-om... a ako radis sa xs ne!
:wtf: ?!
Covjek je pitao za patchanje, a XS++ nije za patchanje.
BTW Far nije bitan, ako radis sa SEFP pluginom moras stavljati fake MAIN, ako radis sa jdflasherom ne moras. Isto ako radis sa SETool2Lite ne moras stavljati.
Sto se tice pitanja o verzijama firmwarea, preporucam ti da prelistas ovu temu, sve je vec vise puta izdiskutirano, stvarno mi se ne da ponavljati.
pa vise stvarno,kad netko pita koji je fw bolji.......
biraj između r1bc002 ili r1bd001 ;)
kako god okrenes za patchanje cid49 telefona mora se prije flesati fake main,bilo to automatski u programu ili manualno ;)
tnt_tunja me iznenadi (ne)znanjem,:crazy: sala
Zato i je u navodnicima. Mislio sam vise na neke cake. Sad naidjoh na netu da ELF-ovi radi samo na R1BD001. Ili na mojoj motoroli k1, itunesi rade na jednoj verziji fw (u biti platformi), a na drugoj ne.
Al tnx :)
Nacitao sam se sad, upravo backupirah GDFS, i sad ide gore W800i ;D
Edit:
Ne tako brzo. XS++ javlja:
...
20:06:31| Profiling SEMC phone...
20:06:31| Platform: DB2010
20:06:31| OTP CID: 49
20:06:31| EROM CID: 49
20:06:31| EROM Color: Brown
20:06:31| IMEI: 35255801xxxxxx
20:06:31| Phone ID: K750
20:06:31| Region: TMO_INT_D
20:06:31| CDA: CDA102338/152 R1A
20:06:31| Firmware Version: R1DA003
20:06:31| EROM: n/a
20:06:31| Ready for operation!
...
Nazad k crtacoj ploci :wall: :spin:
Edit 2:
Nasao sam na http://topsony.com/forum/showthread.php?t=11534 :
Inače sam nalazio da trebam service cable (kojeg naravno nemam). Može li mi netko potvrditi da li se može ili ne CID49 BROWN -> RED sa DCU-60?= Citat =:
yes you can do that with JDflasher. i tested it myself with a brown W600 CID49. you can't download brown firmware (i think). flash it with red firmware it doesn't make a difference. the firmware will be red and the erom brown but that's ok. if you had a CID36 phone you could've changed it to red using DCU60.
Ne mozes trajno pretvoriti BROWN -> RED (to mogu samo u servisu), ali sa jdflasherom mozes bez problema flashati BROWN mob. Isprobano kod kolege. ;)
Znaci ne moze se (besplatno) trajno unlockati, ne moze se (besplatno) trajno BROWN -> RED. Ali ionak nis na ovom svijetu nije trajno :D:D:D
Pokusam sutra, sad je kasno, nadam se da vise nece biti mojih postova na tu tematiku ;)
I pretpostavljam da onda i main u telefonu mogu patchati samo sa jdflasherom.
Proslo sve u redu. Hvala puno svima na pomoci :thumbup:
moze li mi netko reci da li se pri flashanju resetira brojač poruka?
nije,on ostaje ali se resetira trajanje poziva (iako jos ostaje u skrivenom meniju :D )
ako radis full flash--->resetira!!!
jucer sam flashao k750 cid49 na w800 r1bd001 firmware i sve je radilo kako treba dok nisam stavio najobicniji vkp patch za sim unlock. i nakon toga mobitel se nije htio upalit. probao sam reflashati i staviti neki drugi patch - ista stvar. treci put sam ga flashao sa r1bc002 i onda je sve radilo ok!
zelim staviti r1bd001 jer jedino za njega ima patch za elfove. u cemu bi mogao biti problem??
nisam siguran al mislim da taj patch koji si stavio da ne odgovara toj verzija softa koji si flashao na mob!
ne ide mi ovo.... pokrenem XS++ i kliknem connect i spojim mob i drzim C i nista.. kaze:
16:21:01| Attempting to open the interface...
16:21:01|
16:21:01| TURN OFF PHONE!
16:21:01| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
16:21:01| You have 30 seconds...
16:21:01|
16:21:31| Error: Cannot open phone communication port
16:21:33| Disconnected... Unplug the phone
Ovakva ISTA greska je tu spomenuta i objasnjena valjda najmanje 100 puta, bez pretjerivanja. Drugi put koristi search.
Nisu ti dobro (ili nisu uopce) instalirani USB Flash driveri.
sorry, bit ce da sam krivo ukucao u search jer mi nije nista izbacio....
USB flash driveri su instalirani, tj kliknem na ggsemc.inf i install i nista se ne pokaze, samo se kao resetira slika... mislio sam da je to ok...
Ne bih znao za te drivere.
Ja koristim ove i nikad nikakvih problema.
e hvala, s ovim tvojim driverima radi :respect:
Imam jedan problem, ne znam da li se ti kako riješiti i da li je to možda normalno:
K750 modan u W800. Kada slikam slike najveće rezolucije (2MP), ne slika trenutno, nego čak kroz dvije-tri sekunde. Kako to izgleda? Nekidan sam slikao suprotni zid sobe. Upravo u tom trenutko prošla je sestra tuda. Na slici ju je uhvatilo kao duha u pokretu. Također, ako mi se i najmanje tresu ruke dok slikam slike ispadaju mutno do neprepoznatljivosti. Može li se to riješiti stavljanjem drugih drajvera za kameru?
Meni ovo zvuci kao da ti je ukljucen neki poseban nacin rada, (macro, night mode, ...).
Provjeri si sve postavke kamere.
jesi li slucajno mijenjao drivere za kameru???
vrati ili original ili pogledaj u temi za camdrivere!!!
@blizzard
ja sam par puta radio full flash i svaki put bi mi se resetirao brojac poruka neznam kako je kod tebe,ali ja glavu dajem da je to tako!
pa to je normalno jer u tom slucaju senzor kamere dopusta ulazak duplo vise suncevih zraka u lecu,zato kamera reagira sporije.
ovako, neznam dali je to moguce, ali probat cu pitat, ne radu mi tipke 3,6,9 i #,
sad me zanima dali za pisanje poruka negdje ima, ili ne nekim patchem moze napraviti, karta znakova sa svim slovima, ili neki nadomjestak za te tipke, hvala
nisam cuo da takvo nesto vec postoji,ako ti pomaze My Phone explorer ti ima phone keypad,a preko tipkovnice od kompa mozes pisati poruke
jesi pokusao flash...il otvorit tel pa vidjet sta mu je?
imam jedan problem.
naime, imam k750 flešan na w800 sa masu patcheva,
toshara 1.6 acoustic driver i kriomag 21.91 camera driver.
e sad, robo sam stavit sarmad 5.8 i sarmad 5.7 al mi u xs-u
izbaci eror i uopče neče uploadat sarmadove drajvere na mob.
šta da radim?
ili, imate li možda kakav prjedlog za camera driver, al bez
ikakvih funkcija (nisam baš zadovoljan sa kriomagom). ?
probo sam i 7.7 final i zuza 2007 i večinu kriomagovih...
pomagajte!
unaprijed se zahvaljujem.
Ovo ne znaci nista bez XS++ loga.
Ili si barem mogao reci koji tocno error izbaci. Pa nisu svi errori isti! :jehon:
koristim xs++ 3.2
error 0x002
uopče neče napravit upload za određene drajvere
(kopritis 7.2, sarmad 5.7, sarmad 5.8)
A zasto koristis 3.2? :jehon:
Koliko jos puta treba napisati da je to BETA i da je nestabilan i nepouzdan?
Ne znam sto se uopce zalis, budi sretan da ti taj 3.2 nije spalio telefon (ne salim se).
Ubuduce koristi pretrazivanje, o ovome se i previse diskutiralo.
BTW uz "error 0x002" ili slican obicno ispise i tekstualno sto taj error znaci...
Ne uvijek, ali uglavnom...
koristio sam i 1.2 i 1.5 i 3.0, isti klinac mi se dogodi...
za početak koristi xs++ 3.1,ak ne ide probaj FAR-om uploadat
probo sam i 3.1 al opet isto-NIŠT!
baš ta 3 drajvera koja sam nabrojo mi neče uploadat
(kopritis 7.2, sarmad 5.7 i sarmad 5.8)
dobro,nije to ni bitno, nego jel imate kakih prijedloga
za cam drvr koji su jednostavni (tipa kriomag) bez ikakvih
gluposti i funkcija.
jednostavno koristi FAR ako imas toliko problema sa XS-om... a sto se tice drivera ima posebna tema za njih pa tamo vidi!!!
Pozdrav!
Nakon jako jako dugo vremena nisam uspio sam pronaci rijesenje za jedan mali kvar na telefonu. Naime radi se o kameri na mom SE K750i, jednostavno pokrenem kameru autofocus sve normala onda opalim sliku.... i jednostavno me samo izbaci... Zaista nisam uspio skontati u cemu je problem cak sam i novi driver ubacio ali opet isto, s tim da kada koristim kameru za snimanje videa onda sve normalno funkcionise za 10!
Eto ako ima neko da zna rijesenje bio bi zahvalan!!!
bok. evo pokušao sam skinuti XS++ da probam flashat mob koji mi je riknuo(k750i) i link mi otvori novi tab u kojem piše da toga više nema,pa dal mi može onda neko stavit drugi link za skinut...Hvala unaprijed
Ako mislis na onaj link u prvom postu ove teme, to je ionako vodilo na stariju verziju XS++.
Evo novi link.
Nije da ga nisi mogao i sam naci (:google: <-- tako sam ga i ja pronasao), ali ajd dobro.
hvala (treba se sjetit da i to postoji)
EDIT:
skino sam taj xs++ v3.1 ali opiše da nemože se spojit s mobom,a inst su svi drajveri na mobu,i dok ga ukljucim u komp on se upali i trazi sim!
pomoc
Kao prvo, koristi gumb EDIT umjesto otvaranja postova zaredom.
Kao drugo, drugi put pazljivije procitaj tutorial. Sve mi se cini da imas instaliranje obicne drivere za mob, a trebaju ti USB flash driveri.
Prvo ispricavam se moderatorima zbog naslova nek izmjene slobodno! :D
Znaci ovako imam w800 i sve je super radilo, ali eto ja majmun mal se iso zaj****** i stavim GDFS od drugog moba ali prije toga nisam napravio backup svoga i sada kad upalim mob pojavi mi se ono Please wait nakon flashanja i dodje mi mozda do 2/3 i stane i tak stoji( nece se pomaknuti ostavio sam cijelu noc) i sad sta da radim probo sam i onaj GDFS sa TopSony stranice taj mi sam pokaze Please wait i stoji tak cijelo vrijeme...aj molim vas ak neko moze mi uploudat neki GDFS pa da probam! i moze neki prijedlog ak je neko vec imo problem ovakav ili ga zna rijesiti!
Unaprije HVALA!:respect:
Evo probaj ovaj....neznam hoće radit ali probaj....:respect:
http://rapidshare.com/files/13304352..._GDFS.rar.html
Edit:Ejj mozda malo glupo pitanje ali jesi li koristio dobar custom....po meni vidim da nikako neće zavrsititi to...dali si probao koji drugi stavit ili ponovno staviti?:respect:
E jel gdfs moze bit i u gdf formatu...naso sam neki taki...
EDIT:Ev naso ja jos nekih gdfs-ova....pa probaj....http://rapidshare.com/files/13307916...0_enc.rar.html
http://rapidshare.com/files/13307916..._gdfs.rar.html
EDIT 2:Jesi probao...dali slucajno radi?
iman jkedno pitanje samo nemojtre svi poludit cim pitam:)
jer ipak malo je puno citat svih 90 stranica:
xs++ mi izlista ovo________
11:59:42| Sending db2010_cid00_prodid_p3l.bin...
11:59:43| Applet ID: 061113 1250 ALUCXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3L
11:59:43| This is a PRODUCTION_ID loader
11:59:43| Activating GDFS...
11:59:43| Phone name detected!
11:59:43|
11:59:43| Profiling SEMC phone...
11:59:43| Platform: DB2010
11:59:43| OTP CID: 49
11:59:43| EROM CID: 49
11:59:43| EROM Color: Brown
11:59:43| IMEI: 35255801xxxxxx
11:59:43| Phone ID: K750
11:59:43| Region: TMO_INT_D
11:59:43| CDA: CDA102338/152 R1A
11:59:43| Firmware Version: R1DA003
11:59:43| EROM: n/a
11:59:43| Ready for operation!
Ne znam koliko se isplati stavljati D750 soft, to je koliko znam samo T-Mobile-branded soft. Ja bi na tvom mjestu stavio W800 soft.
BTW ne moras citati 90 stranica, tome sluzi pretrazivanje (i forumsko i ono u browseru, Ctrl+F). :)
da ali koji fs i main onda stavljam posto ga zelim flesat u w800 a on je brown a ne red
jdflasher ti ga privremeno pretvori u RED, dakle trebas RED firmware.
ima li gdje tuturial kako s njim flesat ili onaj s prosle stranice
e kako mislis (privremeno pretvori u RED)
AAA, pucam od živaca :cry:
ovako:
SE K750 koj je bio brown, pretvorio u RED, ali je CID 36, a ima phone lock.
a jebeni XS nece radit na CID 36, a i neznam odkud mi skripta koja bi mi ga odkljucala.
i modao sam ga u W800, ali i dalje ima phone lock. al ne onaj od operatera, vec onaj sta sam stavis.
vec sam kao probao neke skripte preko FAR-A stavit, al nisu mi ga odkljucale, makar sumnjam da su i bile tocne...
H E L P . :hrv:
pa ne trebas otkljucavat,kod mozes ocitati pomocu xs++,ides tamo pod gdfs i ocitas ga,a mozes i sa setool-om,ali nisam ti 100% siguran radi li to na brown mobitelima posto nikad nisam imao brown mob ali trebalo bi ako si ga puknuo u red
jel meni moze itko pomoci... ja bih trebala unlockat k750, kodiran na simpu... please pomoc...
ubaci mu onlock patch,reci koja verzija firmwarea i znaš li patchati,ako ne znas procitaj si prvu stranicu ove teme ili potrazi upute tu na forumu za rad sa FAR managerom ili setoolom a patch cu ti uploadati onda
kada probam kenktirat kompijuer sa mobitelom kompijuter mi se zamrzne i nista nemogu nego resetirat.Mobitel iskljucen , drzim c i ustekam kabal i onda se komp zamrzne.Moze li mi netko pomoc molim vas?
problem u OS-u a ne firmwareu moba,odabrao si krivi podforum za ovo pitanje
xs++ nikako nece da me pita hocu li koristit breakin metodu.jeli to vazno
uspio sam hvala vam :bigjump:
pozz ljudi imam velikih problema sa svojim K750i... prije nekoliko mjeseci sam vam se javio i reko da mi kamera ne radi... video je normalno radio... samo kada sam htio da slikam jednostavno mi je izlazilo... a sada pokrenem kameru... i jednostavno telefon pocne luditi... stalno ulazi u kameru i izlazi iz nje!!!
moze li neko pomoci???
Pozdrav ponovo!
Onaj problem sa kamerom na W800@K750 (prije dvije stranice, slika kasnije i sporije) još uvijek nisam uspio riješiti. Probao sam izmijenjati sve moguće drajvere: kriomag, sarmad, kopritis... i ništa uvijek isto... Ne znam šta da radim više s tim?
A u međuvremenu, pojavio se problem i sa kamerom na sestrinom W800@K750: kad otvorim poklopac kamere, displej pokazuje potpuno bijeli ekran, a to je i ono što kamera uslika ako okinem: potpuno praznu, bijelu sliku. Ako podesim efekt: negativ, onda displej i uslikana fotografija budu potpuno crni (logično, zar ne?) Što bi to moglo biti? Isto sam probao izmijenjati sve moguće i nemoguće cam drivere, ali sa svima bude ista situacija.
Dakle, nema mi druge nego "šrafciger" u ruke?
(odnosno predaja na servis)?
pokusao sam danas flashat k750 u w800 i pri flashanju maina izbaci mi ovu poruku
http://i35.tinypic.com/vxkehl.jpg
sta da radim? :D
mozda ti se kabel pomaknuo malo pa se odstekao i to se dogodi.probaj opet,mora raditi
nece, jednostavno nece...
bin. format?Neznam jel to tocno?Ali ja sam za k510 vidio da je mbn...hmm
pa kako da onda flasham mob?
Probaj skinit novi main...neznam...hmm....mozda ovi sa tim mobom znaju kako....
Pozdrav, trebam pomoc, kod fleshanja moba k750I restartal mi se komp tako da nije komplet zadatak obavljen, sad vise neda se ni upaliti a ni povezati sa kompom, sto mi je za raditi???
Hvala! :-(
ako komp nece ocitat mob znaci da je EROM unisten,ali mislim da to nije slucaj kod tebe.ako si sada mob na drugi port stavio provjeri dal su ti dobro instalirani flash driveri i samo flashaj mob ponovo.nema veze sto ti se komp restartao,ponovi cijelo flashanje i mob bi morao raditi
Eto sad sam probao al bez uspjeha, samo u traju napise USB Divice Not Recognized, ne dozivljava me ni pod razno, dogodio mi se restart u najgore vrijeme, nesto je u tom postupku kod prekida prije nego sto je gotovo ocito crklo....
Probaj sa 2+5 sa setool-om...
najgore je to sto mi veza između kompa i moba nikako da proradi, lagano ludim, :(
Jednostavno ne zeli priznati vezu sa kompom :(
shvacam da si ocajan što ne radi, ali to nije razlog pisanja duplih postova, i to samo 2 minute nakon onog iznad.
Pročitaj pravila, i koristi gumb edit.
BTW: Dobrodošao na forum!
što se tog tice, mislim da ti komp netreba prepoznat mob, vec sam program (setool ili koji vec). A, ako to pise, probaj neki drugi USB port, i nanovo instlalirat drivere za mob.
BTW: jel moguce da na mobu krepa unutarnja flash memorija?
Probaj neke druge portove ili neke druge usb kable....i reinstaliraj drivere..uđi u setool i spoji ga sa 2+5........
da ne otvaram novi topic zanima me mogu li ja promijenit svoj k750 cid 49 iz brown u red sa Updateom seus
mislim da ne mozes,inace bi si svi tako konvertirali iz brown u red
to se radi s pluginom jednim u jd flasheru...
@Gluove,
Po cemu su ova pitanja bila prikladna za temu o W910? :angry:
može jedno hitno pitanje... ovak, frend ima cid36 red D750i... imam patch za otključavanje mreže.. pa me zanima, dal treba prvo flashat u W800, mijenjat CID ili nešto treće ili mogu samo ubacit taj patch preko FARa + SEFP?
EDIT: skužio, riješio...
nikako da skinem ona dva file-a:
w800_r1bc002_main_eu_emea cid49
w800_r1bc002_fs_emea2 cid49
na zshared me to nesto zeza. cekam 20 sec i kliknem na link download here i vrati me na link za download...
Vjerojatno su linkovi expired.
Evo uploadao sam ponovo i popravio linkove, probaj sad.
e ima negdje link za setool2lite?
tražio sam po forumu, googlao i dobio trojanca.
citao sam da se može patch stavit u notepad, umjesto txt stavit neki v** format i da se onda sa XS++ uploda (kao flash main i FS) i onda se valjda klikne negdje na upload ili flash.
Jel može tako to? Da probam ili?
evo setoolite,napraviš upgrade na 1.11 iako za k750 netrebaš
http://rapidshare.com/files/82010875/setoollite.rar
Možete li mi reci kako se time radi?
Neki tutorijal ako ima da ne zahebem mob.
EDIT:
evo citat nekog člana na forumu (neznam koji mu je nick):
Q: Nasao sam patcheve ali su predstavljeni kao tekst
A: Iskopirajte ceo tekst, ubacite u notepad(ili neki text editor) i zapamtite kao .VKP
u XS++ imam opciju da pronađem .VKP file od patcha. Dali to znači da preko XS++ mogu dekodirati? Ili baš moram setool2lite koji, uopče ne kužim?
moras sa setool2lite ili sa jdflasherom,sa XS++ ne mozes patchati,to je samo najava da ce neka verzija u buducnosti moci patchati,ali s ovim ne mozes
a onda neki tutorijal kako sa setool2lite ubaciti patch?
evo sad neki problemcic:
prema ovom tutorijalu (http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98) sam isao dekodirati mob (CID 49 RED; K750i @ W800i R1BC002) sa patchom:
te sam ga kopirao u notepad, spremio kao dekodiranjeW800i.txt, promjenio .txt u .vkp (jel treba bit velim slovima?) i stavio na setool2lite kako je objašnjeno, sve napravio, na kraju izvukao kabel i sam sretan misleci da sam dekodirao mob ga upalim;Code:;W800 SW-R1BC002
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44020000
B51224: 70B5041C23F2D2F800230022011C1C20 F0B505213A22D1F7EFFE0020F0BDC046
odaberem uklj. telefon (ili koja vec opcija) upišem PIN, i kaže Umetnite odgovarajucu SIM karticu.
zasto to piše?
evo i log iz setool2l:
pomozite što trebam napraviti!Code:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.10
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:115200
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:352557xxxxxxxx CERT:RED
LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B
Flash ID check:200D
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash ID check:200D
Flash props sent ok
FOUND: R1BC002_CXC1250092_EU_1_CA
Restore from:R1BC002_CXC1250092_EU_1_CA
Starting to process VKP patch script: D:\Kristijan\Sa desktopa\Flash K750i to W800i\w800idekodiranje.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 0
Elapsed:59 secs.
još jednom sam onda ubacio patch, no ista stvar.
Jel te pitao "Press YES to remove, NO to apply"?
Jesi stisnuo tamo NO?
Da, pitao me i kliknuo sam, prema tutorijalu NO.
Ako ovo ima nekakve veze: nisam instalirao driver za flash.
Tj. instalirao sam za K750i, za XS++.
Pretpoastavljam da bi trebao raditi i na setool2lite, no dali ja sad trebam downlodati w800i driver?
EDIT: da ne bude sad da je razlog neka mala sitnica:
prvi put sam ubacivao flash bez SIM-a, a drugi put je SIM bio u mobitelu.
USB Flash driver je jedan i jedinstven.
Hm, uglavnom je preporuceno izvaditi SIM karticu, iako neki kazu da to nema veze...
No u svakom slucaju to ne bi smjelo imati veze sa stavljanjem/funkcioniranjem patcha. :hm:
Imas neku ideju što da probam napraviti?
možda ekstenziju velikim slovima?
naci neki drugi patch?
Velicina slova nije bitna.
Ono sto mene cudi je sto prema logu ispada da SETool2Lite nije nista niti napravio. :-/
Trebao je reci nesto tipa Reading block, patching block...
on ga je po logu samo učitao.
e sad, jel to zbog flash drivera (jer je u onoj temi netko rekao da je stavio flash drivere koje je dobio uz SEtool2l) ?
Da ipak probam s XS++ patchnut? Dali prije tog da napravim backup gdfs?