Mlade nadobudne!?
Ne znam od kud sad to, al hvala na komplimentu.
Moja je greska sto nisam procital screenshot nego samo text od gsmarene.
Cekamo dakle...
Printable View
Mlade nadobudne!?
Ne znam od kud sad to, al hvala na komplimentu.
Moja je greska sto nisam procital screenshot nego samo text od gsmarene.
Cekamo dakle...
Pozz decki! Imam jedan problem od jucer,trazio sam po netu ,ali nisam se uspio bas snaci,tele sam u tim stvarima,pa ako neko moze da pomogne,bio bi mu jako zahvalan.
Radi se o tome,jucer skidao neke slike sa moba na komp,kao i obicno. Medjutim nakon nekog vremena mi se pojavi u gornjem kutu MTP kabel spojen,a nikakav kabel nije spojen,pa mi se pocme paliti Aero mod,ja izadjem ono opet. Izgasim mobitel,upalim opet ista stvar,MTP kabel spojen,a nije. Odem u postavke,aplikacije,usb debugg ,ali nemogu nista,samo govori kabel spojen. Pokusam spojit opet na racunalo,medjutim vise ga nevidi. Da bi opet ugasio mobitel i vise se nije mogao upaliti,pojavila bi se slika baterije i pored nje zuti trokut,sa malim termometrom i sve to blinka. Samo ga mogu upaliti kad mobitel spojim na struju ili na racunalo kao da se puni. I kad ga upalim ,iscupam kabel,a ono stoji kao da se i dalje puni. Nemam pojma o cemu se radi. MObitel sam vratio na tvornicke postavke,ali i dalje ista stvar. I da napomenem,Andorid je 2.3.4,nisam ga nikad rutao niti bilo sta,samo upadate normalni .
Prvo probaj očistiti oko i unutar usb porta na mobitelu. Zna se nakupiti smeća koje radi probleme. Napravi to pažljivo, paz da ne oštetiš pinove.
Malo sam po stranim furumima gledao,pa vidim da je čest problem to. I vecinom je to sto ti kazes,prasina. Prvo sam ga sam malo propuhao sa kompresorom (USB port) i privremeno je rjesilo problem,ali nije kako treba,pa sam ga upravo odnio u mobi shop da oni to ociste da ja nebi nesto sjebao. Nadam se da ce uspjeti.
Donio mobitel sa servisa,zuti trokut i baterija se nepale vise,nejavlja ni MTP kabel spojen kad nije,ali mob se pali sam,znaci ugasim ga,ali se on sam upali. Neznaju ni oni točno šta je,reka mi je da ga danas koristim,pa da vidim jel sve ostalo ok,pa da im ga donesem opet da vide zasto se pali sam.
Nažalost opet isto sranje,sve po starome :( Opet sve isto,baterija,trokut,termometar. Nemam pojma vise,narucio sam novi taj usb gdje se mob puni pa cemo vidit
Može mala pomoć, s obzirom da se tek upoznajem sa Androidom i SGS2. U mobitel mi je :PDA: I9100XWKI8. PHONE: I9100XXKI4. CSC: I9100VIAKI1. Neki mi kažu da je to stari software na njemu, a u Kies mi piše da je najnovija programska oprema. E sada da li i koji da mu stavim najnoviji firmware preko Odina. Da li od T-mobil(na bonbon sam, ali je mobitel otključan) i da li mogu preko postoječega staviti drugi ? Inače mi je Android 2.3.5, ali mislim da je bio na neki operater O2. Hvala !
..t-mobile mreza...
komp spojen prek wifi tethera... pokazuje h+ na mobu, pun signal..
na kompu speedtest vrti 10k down 2.5 up
ista stvar direktno s moba, oba puta speedtest automatski ***** server za test, znaci oba je ista uzeo
7.5 down 2.5 up...
any idea?
osim cinjenice da sam razocaran maxom.. zasto razlika?
Ma hebeni samsung galaxy s 2. Naime, kupio sam orginal samsung hdtv adapter. Spojio ga s tv propisno. Sve 5 prošlo. Ima slike i tona. No prebaciti s videa na drugi video ili pregledavati slike je gotovo pa nemoguče. Telefon se uspori do besvjesti. Ma moja nokia N8, nije trebala hdmi adapter. Radila je kao podmazana. Ovo je sranje. Kabel košta 220 kn a ništa koristi od njega. Ili ja jednostavno ne radim nešto ispravno... :-(
Očito je do tebe(moba) jer radi odlično inače.
Jesi probao s nekim drugim playerom?
Dojmovi korisnika
Drugari potrebno mi je objašnjenje. Kada odem u menadžer pokazuje mi sledeće:
RAM: 423/837MB
Memorija sistema: 257mb/1.97gb
USB memorija: 110mb/11,5gb.
Sad je pitanje pošto se telefon prodaje sa 1GB RAM-a i 16GB USB memorije gde je ta memorija?
Ne brini, to je normalno. Ti djelovi koji fale su rezervirani za potrebe sistema.
Da li je konacno Samsung pustio update na ICS za SG2?
da, ali jos ga nemozes skinuti preko update-a jer operateri moraju izdati lokaliziraju verziju..
Sent from my GT-I9100
..evo stavil jucer 4.0.3 Omegu 8.0 ICS...
S obzirom da je ROM no wipe... sve je ostalo i radi... samo backup prije napravio.. za 2 min bilo gotovo...
nemam bas nekog vremena previse testirati, al ak ko ima kakvih pitanja...
dali je bolje raditi wipe prije ili poslije stavljanja novog roma? neki kažu po forumima jedno neki drugo.. što vi mislite?
ja stavil no wipe rom :P
al kernel nije lose pocistit prije nego novi stavis...
Sent from my GT-I9100
ljudi koji je poslijednji službeni rom za tele2? Moram slat mob na servis pa da ga flasham na stock...
ja bi rekel da je ovo?
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September I9100OXFKE1 Croatia (TWO) ovdje
lijepa pocetnicka pogreska... sprckas mob a ne zapises najbitnije podatke...
zna ko neki secret code da pogledam stanje binary countera.. a da nemoram ic u download mode? :)
A šta ti smeta da odeš u download mod i vidš stanje countera? Instaliraj si Triangle away i poništi counter s njim, imaš ga bespla na black martu
kako da izbrisem google g mail na Galaxy S II ?
preko toga sam delo sihronizaciju sada bi se rijesio moba pa bi trebo to izbrisati.
jel netko ima iskustva sa mhl adapterom.. ima nekakvih propusta.. npr kad gledam film preko video playera slika je super na tv-u ali titlovi se ne prekidaju već stoje dok netko nešto ne kaže i onda počne novi titl.. probao sam i mx player ali preko h/w dekodera je slika super ali nema titla na tv-u a preko s/w decodera se video na tvu zna nekad zamrznut i vide se baterija mreža i sat na tvu.. i još mi je glupo što se ne može ugasit displej na mobu.. ima li netko neko bolje iskustvo?
Kakvi kodovi?
Settings-sd&phone storage-factory reset