kako da je napunim???
Jel mogu preko kabela( direktno žice )?
Printable View
kako da je napunim???
Jel mogu preko kabela( direktno žice )?
možeš direktno plus na plus, minus na minus. poljepi sa selotejpom ili nečim, crvena ti uvijek bude označena sa plusom. ako ti je recimo ljubičasta i crna, onda ti crna uvijek predstavlja minus.
sat vremena ti je skroz dovoljno. ako ne bude, ostavi ga i duže, samo vodi brigu da ti se baterija ne bi počela previše grijati.
Ili nadji nekog drugog sa Atrixom i napuni kod njega.
atrixa u hr ima svega par prstiju desne ruke :-)
najradije bi zapalio do tebe u SL. Brod da probamo skupa rjesit mob... :-)
Vamo u Vinkovcima nema niko Atrix :-(
napunio bateriju, opet nista....
ne javlja da je slaba baterije nego samo
SVF: 105: 1:2
Failed to boot 0x1000
Ipak nema rješenja za sad...
Edit:
Mozda da probam ovako nesto???
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1528729
jel znaš kako pokrenuti rsd protocol? opiši mi postupak kako ti to radiš. možda radiš krivo.
pokuso sam sve kombinacije,
volum up i paljenje al ne pustat volum up
tako i s kombinacijom vol down pa power i kombinacija i volum up i volum down pa power....
komp mi ne prepozna mob, odnosno prepozna al nepoznat uređaj...
Pa jesi li probao pokrenuti skriptu i aplicirati fix?
Sent from my MB860 using Tapatalk
kako mislis "pokrenuti skriptu i aplicirati fix" ??
NE znam vise kolko sam lud kojim kabelom da spojim mobitel, originalnim usb-om ili onim factory usb-om?
znači, običan USB ti treba. kad ti ga prepozna kao nepoznat uređaj, probaj napraviti ovo po tutorialu.
neznam dali ste znali, ali motorola ima tkz factory kabel pomoću kojeg je moguće flashati mob bez baterije..
tu je šema (dovoljna je samo mala modifikacija postojećeg kabela)
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1077414
meni je spasio već 2 moba :)
napravio sam i taj kabel...
al sta dalje, s kojim programom, koji postupak???
bojim se da za sad nema pomoći tu...
probaj odfurati u motorolin ovlašteni servis, to ti je zadnja nada
il eventualno čekati, netko će već nešto smisliti (na xda)
ma ne :)
nisam ušao u temu baš, tek sam sad proučio
taj kabel služi samo da se mob može flashati preko rsd litea i bez baterije
meni se često događalo da mi ne prođe prvi flash, pa čak ni drugi, mobitelu crkne baterija (a nisam imao eksterni punjač), pa sam s tim kabelom odbrickao mob (bio je soft brick, naravno)
ovo što jaran ima je hard brick i sudeći prema poruci koju ima bez ovlaštenog moto servisa ne može ništa
Poozdrav....
neki dan sam kupio polivnu motorolu atrix preko pik.ba i sve je super radilo dok se nisam probo povezat na w-lan.....kad kliknem na wifi connect nesto malo radi i onda izbaci wifi error....i nakon nekog vremena telefon se restartira....
motorola je at&t verzija.....ako neko ima neki savjet dobro ce mi doc.....
flasho sam neutrino...pa aura rom i sad sam na cm7 i opet ista stvar.......kad kliknem na da se poveze na wifi neko vrijeme ga pokusava upalit i onda se pojavi wifi error...
jesi probao promjeniti kernel?
također, pokušaj promjeniti i radio. samo oprezno sa oboje.
jesam....a i radio....
verzija kernela mi je Atrix-CM7-Kernel-024r2-ext4-1.00GHz a radio verzija N_01.77.36P_usa_att_ ako imas neki savjet za neki drugi kernel ili radio samo reci...
Hm, čisto da isključiš i tu mogućnost, jesi li se probao spojiti na neki drugi wifi ili privremeno isključiti/promijeniti vrstu zaštite na svojoj mreži?
al nemogu se uopce povezat ni na jednu mrezu....jer cim pokusam pokrenit wifi on zablokira i izbaci mi wifi error....