Iskreno se nadam da nebude neka dobra ponuda na t-mobileu da ne moram kupovati novi broj (nisam fan prebacivanja brojeva). Stvarno bih molio da se taj proces nekako ubrza, vidite i sami da puno korisnika gubite zbog te sitnice. :-/
Printable View
Push baš ne bi nazvo sitnicom :D
Push je temelj, naprednom korisniku.Bas zbog njega i bolje cijene presao sam na Brutalnu tarifu od Tomata.
Ti i dosta drugih korisnika koji su i bili najveci potrosaci u bonbon mrezi. Tko je ostao u bonbonu? Pa oni kojima je dosta bon od 20-40kn mjesecno a na njima, slozit ce se svi, i nama neke zarade. Nevjerovatno mi je kako si je bonbon dopustio tromost u mjesecima kad je konkurencija nudila najbolje cijene ikad na trzistu.
Recite sto hocete ali taj VIP bas zna pomusti suparnike, prvo je tomatom zaustavio respektabilan rast govedine (tele2) a sad je brutalnom tarifom bonbonu pred nosom pokupio vrhnje tj. najizdasnije potrosace..
Bonbonu bih predlozio slijedecu novinu koja im ne bi bila prevelik trosak niti opterecenje za sustav (ne zahtjeva neku preveliku softversku nadogradnju) a i zahtjevnijim korisnicima bi pasalo:
1. doplata 40kn -> 50% na jedan paket
2. doplata 80kn -> 50% na sva 3 paketa (ili makar 2 po izboru)
Ako je ova kombinacija previse onda makar ostavititi ovu drugu uz nadoplatu od 80kn..
Buduci da se blizi 31.5., odnosno kraj akcije 50% off, a kolko sam primjetio do sad, bonbon cim zavrsi jedna akcija da nesto novo, evo dva prijedloga za bonbon...
1. Da cijene paketa ostanu kao do sad, ali da imaju neogranicno trajanje
ili
2. Da cijena svakog paketa bude duplo niza (neovisno o kupljenom bonu), dakle mali - 5, srednji - 15, veliki - 30
Tako bi se priblizili brutalnoj tarifi i mislim da bi ponovo poceli dobivat nove korisnike, pretpostavljam da u zadnje vrijeme dolazi malo novih ljudi nakon sto su ukinuli 1000 bonbon minuta
Imam BonBon broj ciji je racun istekao, a ovih dana istice i onaj period od 90 dana nakon isteka racuna.
Nisam u Hrvatskoj pa ne mogu otici na kiosk i dopuniti. Preko weba www.bonbon.com.hr ne daju dopunu ako je istekao racun.
Ima li neki treci nacin za dopunu jer ce mi broj i kune (a ima ih... :) na njemu propasti. :((
Please help!
P.S. Ima li dobrovoljac da mi dopuni broj sa 10 kuna, danas-sutra. Vracan dopunu sigurno!!
b37, javi mi broj na PM uz PUK1 pa ćemo vidit što se može smisliti ;)
Sad kad ste s novim webom uveli da se na jednom mjestu može upravljat svim svojim brojevima i paketima, mislim da bi bilo vrijeme da omogućite da se kad se neki paket potroši prije isteka vremenskog trajanja, da se može aktivirati manji/veći paket bez kontaktiranja službe za korisnike
Ne bi bilo loše da uvedete foru da mogu kombinirati dva paketa iste veličine, npr uzmem u startu 2 srednja interneta i miran sam, ili dva srednja sms... meni je na simpa kartici ostalo 15MB i sada sam aktivirao još jedan mali paket i imam 115MB dok bi se kod vas to prebrisalo i krećemo iz početka. Mislim da bi to bila jako dobra inovacija, tada bi imali još više mogućnosti za kombiniranje... Ili ako nekome ostane 100sms i morao bi ih potrošiti do sutra, jednostavno uzme novi paket i zbroji mu se...
I tak si netko natambura na računu 5000 poruka (recimo uzima veliki paket "zato jel moze"), i kasnije samo kupuje male a šalje SMSove. *govorim primjer*
Tako sam i ja, skupljao megabajte na tmobileu još prije, jer mi je uvijek ostalo viška, i onda bi kupovao najjeftinije i trošio.
Ne kazem da nije to loše, ali njima se to ne isplati. :)
A eto, T-Mobileu se očito isplati! :)
Naravno da se više isplati da mi kupimo najveći paket bez popusta i da ne potrošimo ništa! Ne vidim ništa loše da onim što si platio raspolažeš kako želiš... Nije fer da propadne ono što si platio, ali eto šta se može..
Ja sam na vipme internetu tako kupovao po 1gb i kad se nakupilo kupovao sam samo najmanji da se produži-da ne propadne. To mi je sasvim ok i fer.
Nisu minute i megabajti paradajz da se pokvare..
Hajde Bonbon uvedite viš datum u poruci do kada traje neki paket. Ako znate koliko mi je ostalo nečega (minuta, poruka, megabajta) iz paketa onda znate koliko mi ostalo i vremena za to iskoristit. Zar je problem da recimo poruka izgleda ovako
Znam da šaljete poruku sa obavjesti ali nije to to. Meni nije zgodno pamtit do kada mi traje paket pa da par dana ranije nadoplatim bon.= Citat =:
Imas jos 134:20 od 400 min prema drugim mrezama i paket traje do xx.yy.2012.
Imas jos 300:00 od 600 min prema bonbonu.
Nemas aktiviran SMS paket.
Nemas aktiviran paket 1000 bonbon minuta :(.
Potpisujem! Također mi je glupavo da nemam USSD kodova zaprovjeru. Isto su maknuli točan sat i minutu do kada ti vrijede 1000min, vrlo lako se možeš zaznuti... piše vrijedi do npr 05.06. i taj dan još možeš pričati ali ne cijeli dan... to treba promjeniti ili barem vratiti točan sat do kada vrijedi.
Ali si morao paziti da kupnja malog paketa bude prije isteka 30 dana, 29.-og dana, da ne riskiraš gubitak svih MB-a ako ti slučajno istekne 30.dan.
Kod Simpe mi je preostalo 300MB i 13lp :), istekla kartica mjesecima, ali da danas obnovim račun i kupim najmanji paket, pribrojit će prastare MB-e :)
partwish, ne brini, bonbon prati sve što se piše tu :)
to nam znatno olakšava posao kad želimo vidjeti kad korisnici dišu.
@Denis, da to je podatak koji fali. Taj datum. Zbilja to moramo nekako riješiti :(
Prijedlog: produžite vrijeme trajanja opcija s 30 na 31 dan. Razlog je taj što se pomiče onda datum reaktivacije za dan prije pomalo..a bolje da se pomiče za dan poslije.. Tako se neće desiti da iznenadi reaktivacija. Ja primjerice nadoplaćujem bon početkom mjeseca i odmah aktiviram opcije-tako je lakše pamtiti..ali zbog pomicanja datuma moram deaktivirati dok ne nadoplatim bon.
mlesic, paketi traju 30 dana + dan aktivacije. Znači ako aktiviraš u 10:45h, vrijedi taj dan + još 30 dana.