Baci se na posao, da i to vidimo :P.
Meni je Cronos super, luji ocito isto, kolibriju bi se takodjer vise svidio od CM7. Ovaj 1.2.0 ima nesto slabiji battery life, ali dev je rekao da radi na fixu.
Printable View
Dok mi se ne gasi dok miloj vagini pišem inbox i dok čitam neke članke i vijesti iz kreveta kad nemrem spavat usred noći, ja sam sretan. :) Uopće me ne dira šta je tu i tam malo spor ili što puca kad scroolam... To me miljon puta manje živcira nego kad stisnem send u nečem pa se restarta... ;)
Jedino što mi je veća zamjerka ovom romu je što nekad neće senzor za osvjetljenje prostorije radit kako treba, npr. udara mi sunce danas u ekran ravno i on drži osvjetljenje na minimumu...
trzajno učitavanje appdrawera, da doslovno vidim svaku tranziciju, koja bi trebala biti instantna. Kretanje kroz meni sa zastajkivanjem od jedne do 5 sekundi. kod pozivanja, čekanje da otvori call screen pod 10 sekundi. ono što se treba mjeriti u milisekundama, kod mene se mjerilo u sekundama. Ne, ja smatram da flash koji tako radi, ne mogu nazvat da radi, jer je to očajno.
Svaki put kad sam flashao, flashao sam na različit način. wipeao sam sve, flashao na stock eclair nakon RSD-a, na cyana, na ovo, na ono. Ne radi kako se spada i gotovo. Nema tu puno filozofije, nemojte mi samo pametovat da nisam dobro flashao jer sam tutoriale pisao po forumima o tome.
Ja vam mogu reći da sam čisto zadovoljan sa CM7 ROMom. Kroz dan radi savim OK, glatko, brzo, nema problema sa telefonijom (što je ipak najvažnije). Nema random rebootova. Fakat je ovaj RC4 na dobrom putu prema final verziji.
Jedino navečer, kad klinac igra Angry Birds, malo počne trzati... Jel se to dade kak riješiti? Sa nekim memory optimizerom?
Inače AWD laucher se tu i tamo malo zblesira što se lako riješi restartom launchera... jel mogu koristit uz ovaj ROM neki drugi launcher?
Uglavnom, ne mislim se više micati na neki drugi ROM, ovaj zadovoljava skoro sve moje zahtjeve.
I da, Miui kamera je zakon! Brza, fotke oštre i jasne. Jedino su mi dva puta nestale neke fotke...
Mozes koristiti koji god launcher zelis xD. Cekaj ti si jos na stock ADW launcheru? Ma stavi ADW EX na default, tog stocka izbrisi iz AORa. ADW EX je puno brzi od tog besplatnog...
Imas na XDA pod Milestone & Droid General, temu [GScript v5] Supercharge and Bulletproof. Radi po uputama, skini GScript Lite s Marketa i v5 skripte(unzipaj ih),ubaci skripte u /sdcard/gscript i apply npr. Gaming script kad se klinac igra, kad prestane samo applyas Unbulletproof & Unsupercharge skriptu.
Neno, imaš li i ti ovakvih lagova?? Pucanja slike... Skužit ćeš iz videa...
http://www.youtube.com/watch?v=8ka_n8thocQ
Ne radi se ovdje o samom WP7 launcheru, nego svugdje tako kao da se jedna strana učitava brže od druge, nebitno radi li se o tekstu ili nečem drugom.
Nije to snimalno mobom... Kamera je i točno je tak u živo...
Nije potrebno uć u drawer jer svugje je isti efekt, samo je ovdje veća razlika crne pozadine i plave boje pa se bolje uoči na kameri...
Žešće puca :/ ali bar je stabilan...
Ok...shavtih...krećem s FroyoMOD-om. Još jedno pitanje, što će biti s podacima na memo kartici?
Nista, ostaju kakvi jesu.
@lujo Mozda dsi fix nije dobro iskljucen. Imao sam taj problem.
Idi sa Root Explorerom - system/etc/rootfs/init.mapphone_umts.rc(open in text editor)
U sredini tog dokumenta(malo nize) imas:
# Enable panic on softlockup
write /proc/sys/kernel/softlockup_panic 1
# Install kernel modules
Izmedju ta 2 reda je jos jedan, u kojem se spominje dsi fix. Izbrisi taj redak da ti izgleda kao ovo gore. Save and exit, reboot, pa javi ima li trzanja :/.
:P no problem. To sam skuzio kad sam stavio Cronos, par dana mi je ADW EX radio u draweru kao i inace, super, bez stekanja. I odjednom gledam, lagga ko konj. Idem igrat igre, isto *****. Stavim LPP 0.8.4, sto puta gore nego ADW. I onda sam otisao u rootfs, gledam dsi komanda na 1 umjesto da je iskljucena. -.-
dečki hvala na pomoći...posebno tebi lujo (ti si mi se najviše natipkao)...vratio sam verziju 2.1 i radi kako treba...a to znači da sad mogu eksperimentirati sa svim ostalim verzijama ;)
e sad, da bih vas mogao pratiti treba mi par osnovnih pojmova pa krenimo sa...rootanje?
Gogs: mmislio sam što je to rootanje,čemu služi...ne kako se to radi...
ispričavam se, krivo sam razumio. eto ti onda odgovor. rootanje je postupak za dobivanje dozvole u androidu da prčkaš po sistemskim fileovima. zamisli si da ti je na kompu zaključana particija gdje ti je instaliran windows i da ne možeš pristupati uopće u folderima od samog windowsa. ovdje se to rootanjem omogućava. dakle, defaultno nije omogućeno, ali nakon rootanja jest.