Izvoli. To ti je bez BL-a, tako da ne možeš "brickat" telefon ;)
Odin valjda imaš...
Printable View
Izvoli. To ti je bez BL-a, tako da ne možeš "brickat" telefon ;)
Odin valjda imaš...
hmm.. Ja sam pokusala instalirati , ali nigdje ne pronalazim ops. Naravno odin imam za Galaxy 3 (v4.252) , ali jednostavna u vasem file-u ne pronalazim ops.
i dali se mora ici u download mode (kao ovdje http://www.techgom.com/2011/04/downg...-i5810-to.html) ili jednostavno stavim ops, one package i to je to? Oprostite sto puno pitam , ali nisam dugo radila s tim odinom i to sve. :/
Evo ti i ops: Privitak 1133
Telefon mora biti u download modu.
Pozdrav svima! imam jedan problem. prije nekoliko dana rootao sam mobitel i sada zelim instalirati kerneli i rom. posjedujem samsung galaxy 3 i koristim verziju 2.2. pa ako neko zna molio bih ga da mi objasni detaljnije jer nemogu nikako naci kako da to uradim. naso sam dosta tema ali nijednu onu pravu. novi sam sa androidom a i na ovome forumu pa ako sam nesto krivo rekao neka me slobodno ispravi.
Odaberes custom ROM po izboru te ga flashah preko Odina. Dakle, koji ROM zelis? Ili trebas preporuku? Doduse o tom smo vec pisali
Hi.. :)
Da li se može nekako slikati ekran ako mobitel nije rootan ??
Da, s ovim npr.:
https://play.google.com/store/apps/d...llnoroot&hl=en
Evo dobio službeni galaxy 3, firmware verzija 2.1-update 1, osn.verzija I5800XXJH, kernel 2.6.29. root@S608#2
Obično imam praksu prvo sve pročitati pa onda postavljeti pitanja, ali sam ovih dana u takvoj gužvi da nemam vremena za ovih 20ak stranica... Dakle, postoji li noviji rom od ovog, koji preporučujete, koji je najstabilniji... Stari ima istog, nešto je ubacivao preko kies i sad mu je dosta sporiji mob. Ajmo preporuke!
Ima noviji, ovisi samo zelis li custom ili stock ROM.
Na htc-u su mi custom bili draži... stavi link ako imaš koji provjereni
Evo nakon skoro godinu dana korištenja da kažem svoje mišljenje o ovom mobitelu. Totalno sranje! E sad u čemu je problem? Problem je u softveru. I bateriji. I to ne samo da je sam po sebi spor, a užasno je spor, nego mi se često dešavaju stvari recimo neko me zove a ja se ne mogu javit! Pa sam neki dan zvao kolegicu i nisam mogo prekinut!!! Pa recimo sve opcije rade kad se potegne onaj izbornik od vrha prema dole, ali wireless ne! Pa onda gasi pali i onda radi. Pa recimo spojen na wireless a on mi ne otvara stranice na internetu. Youtube radi, gmail radi, ali na internet ništa. A podatkovni promet da ne spominjem. Svako spajanje na njega, prije toga gasi pali. I to je i rješenje Tele 2. Svaki usrani put. Sad ćete vi svi reči je pa imaš te kojekakve rootove i šta ja znam šta. Ali prvo gubim garanciju a drugo, nemam pojma kak se to radi niti me ne zanima jer mislim da to nije normalno da ja moram bilo šta stavljati na mobitel. Jer nisam zahtjevan. Meni je ovo sve ok, samo kad bi radilo. Ali ću svejedno morat stavit nešto na njega jer ovako postoji šansa da ga zakucam u zid. Malo sam tanjih živaca.
I da. Nikad više Samsung!
Koliko para, toliko muzike :) meni sve radi bez problema sa custom romom, a i brz je. Osim galerije koja je malo sporija, ali ionako slabo koristim.
Ja koristim CyanogenMod, pogledaj na linku:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1101218
Slažem se da je kolko para tolko muzike. Ali ja bi onda očekivao da ima slabiju kameru, manje memorije za slike, nemogućnost za neke aplikacije a ne da naprave softver koji je s vremenom sve sporiji i sporiji. Morat ću i ja staviti taj neki custom. Mada da imam para sad bi ga zakucao u zid i kupio Gayphone!
Taj telefon je objektivno najlosiji Samsungov Android, sto sam vec i ranije konstatirao. A najbolje radi na v2.1
USb debug nije ukljucen?
zna neko kolko kosta prednje staklo ili kaj vec je ? :D
znaci sam ekran nije ostecen, nego ono prozirno staklo/plastika popucala
dobio sam samsung galaxy gt I5800,bio je otključan za sve mreže na njemu istalirao purumod 3.0 optimus, poslije instalacije mobać mi traži pin za otključavanje mreže,
molio bih se znalce da mi pomognu oko riješavanja problema jer sam novi na forumu i potpuni laik za te stvari.
zahvaljujem unaprijed svima....
ROM ti je promijenio nv_data i sada ga moras ponovno otkljucati. Ako nemas kod mreze, moras nekom drugom metodom.
zavaljujem ,ali koja je to druga metoda, potpuni sam laik po tom pitanju
Vjerujem da bi to značilo ili nabavku koda za otključavanje preko interneta, ili nošenje nekom unlockeru na otključavanje, ili jedonstavno nabavku unlock koda od operatera.
Nažalost nijedna od navedenih metoda nije besplatna.
Postoji i besplatna metoda, ja sam napravio.. Nije komplicirano nešto.
Evo našao sam tutorial na hrvatskom.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...=asc&view=flat