apptrack.org -bela1.20
instaullos-isto bela 1.20
drugo nisam uspio nac
Printable View
apptrack.org -bela1.20
instaullos-isto bela 1.20
drugo nisam uspio nac
Dali ima kakva app tj navigacija u kojoj bi ja sam mogao dodat one ceste koje fale tj one koje nisu ucrtane u toj navigaciji? U tomtom ima nešto slicno ali radi samo za promjenu ulica za postojece ceste.
Dali ima naka free aplikacija za Iphone4 koja ponudi slanje SMS-a ukoliko se odbije ili propusti poziv ?
Može li netko krekati ove domaće aplikacije; Croatia POI, Bankomat, Mireo Dont t Panic ?
znam da jesu, ali nisu nove verzije.. Netko je kupio Mireo sigurno pa njega molim da ga podijeli s ostalima :)
Treba mi neka aplikacija kao My Wallet+, ali da je malo jednostavnija (kao "Saver")
Jel ima neka aplikacija kojom cu moc igrat igre na kompu? Znam da ima obe klasicne sa D-padom i par tipkica, ali npr da igram CoD ili tako nesto? Da se upravlja kao NOVA ili Modern combat, da imam mali D-pad, ali da se okrecem tako da povlacim prstom po ekranu? Ako neko zna neku aplikaciju kojom bi se to dalo napraviti, bio bih jako zahvalan :)
jumigamer
ima negdje krekana aplikacija ParkingHR?
jel postoji način/aplikacija da se nove e-mail poruke prikažu na ekranu kad je zaključan kao kod sms poruka znači kad je ekran zaključan stisnem home tipku i vidim obavijest o pristiglom e-mailu?
Molila bih link za Navigon europa navigaciju, one koje sam našla u instalousu ne mogu instalirati radi neke greške...imam 4.3.3. JB. I ako ima kakva slična aplikacija kino.hr aplikaciji, jer nje više neznam zbog čega nema...! hvala.
Trebam aplikaciju ako postoji,
za pisanje SMS-a da mi se otvori tipkovnica normalna znaci
da svaki broj ima po 3-4 slova, znači isti tipkovnica kao
kada nekoga zovem??
postoji to?
Mislimd a ti to ne postoji. Ja sam već tražio takvu tipkovnicu. Dobro dođe curama koje imaju duže nokte jer ovu normalnu tada ne mogu korisitit (mogu, ali često stisnu krivu tipku). Šteta što se nisu sjetitli to napraviti budući da tu nije riječ o nečemu što se ne može jednostavno napraviti (androidi to imaju po defaultu)
dali ima koja aplikacija za otključavanje wirlessa,dakle da nađe key?
ok..hvala..
E fico45 aj mi molim te odgovori, ja sam nasla taj prog na cydiji i instalirala i sad ukljucim wifi i udjem u taj prog i stisnem scan i sad on nade par mreza kak mogu znat koje si thompson? Posto pise npr Amis123,Ivan(ljudi su sami stavili imena mreza xd)
Dakle ovak: iSpeedTouched ti sve Thompson i Speedtouch mreže "dekodira" pomoću naziva mreže. Znači, ako nađeš neku mrežu da se zove SpeedTouch-X7D6F5 (primjer), on će ti izbaciti default zaporke (WEP-ove). Ali, ako netko promjeni ime u neko drugo (npr Štefova-Mreža), onda ju nemožeš provalit sa tim programom. Dakle, možeš "dešifrirat" WEP ključeve SAMO na Thompson routerima, koji NISU mijenjali SSID, niti WEP. ;) nadam si da si skužila :)
P.S. prvi puta kada budeš skenirala mreže, i nađeš neku speedtouch mrežu, trebaš skinut Table (bude ti pisalo velikim crvenim slovima). Tapneš na to, i onda dolje imaš neki plavo podvučeni link, njega isto stisneš, otvori se Megaupload link, i skineš. I onda možeš provaljivat ;)
Ahaaaa,hvala ti puno,sve sam shvatila;) Znaci mreze koje su po defaltu slozene kad su postavljene i ak je uredjaj thompson(te mogu provalit) ali ak je neko tu mrezo preimenovo u JOZA tada vise nemogu;) ps jel samo wep sifre mogu probijat il i wpa2? XD vidla sam link da moram skinut,ali posto ima oko 100MB popodne cu ga stavit da se skida;)... I jos jedno pitanjce ovak po gradu se moze nac ljudi kaj imaju thompson i pise speed....? Nije valjda da svi mijenjaju;)
skinuo sam WhatsApp i unesem podatke i onda me pita da upišem neki kod od 3 znamenke..koji kod moram upisat i kako ga nać?
Taj Kod ti dolazi putem SMS-a, emaila, ili ga dobiješ kada nazoveš onaj broj koji ti piše ispod. SMS ti nebude došao (barem meni nije), a e-mail mi je došao za nekih tjedan dana. Tak da ti preporučam da nazoveš taj automat sa broja na koj aktiviraš WhatsApp, i onda će ti automat reći 3znamenkasti kod. :)