Izvorno postao
Martin Mystere
OK kad kliknem na start menu ili pritisnem win tipku imao sam ikonice koje su bile "normalnog" naziva tipa People, Calendar, Music, Footprint i Peep ali sam u dnu pored njih imao i neke bele ikonice slicnih imena samo sto su ispred imale naziv HTC sve do jedne.
Isao sam u windows/start menu i tamo izbrisao sve ikonice (umesto 5 bilo ih je 10 tipa HTC Calendar i HTC_Calendar) cime sam izbrisao i originale i duplikate. Nakon restarta aparata oni duplikati mi se opet pojavljuju u start meniju (kad kliknem na start menu ili pritisnem win tipku) dok originala nema.
E sad ja bih zeleo da sklonim te duplikate da mi se ne pojavljuju nakon svakog restarta i da istovremeno vratim originalne ikonice sa "normalnim" izgledom.
Kako to mogu da uradim? Bitnije mi je da vratim u start menu ikonice za People, Calendar, Music, Footprint i Peep ali ne znam kako a za brisanje ovih mi je manje bitno jer kada ih jednom obrisem do restarta se one ne pojavljuju pa to nekako mogu i da istrpim.
Inace to mi se desilo nakon instalacije aplikacije cab fajla kojim 9 tabova (3x3) u home screenu menja u 25 tabova (5x5).
Btw. kojim programom se radi backup podataka u slucaju da zelim da upgradujem ROM i kako se kasnije vracaju ti podaci.