ak je zvucnik problem vratiti na servis ili traziti novi,naravno ak imas garanciju
ak vec imas problema sa up fmw sto nisi trazio u servisu da to naprave..kolko znam u garantnom roku su to duzni napraviti bez naplate
Printable View
Sve bi ja to napravio fino da imam garanciju,al posto je nemam......
Da li je moguce da ne valjaju driveri za zvuk ?!!
E sad mi je jedan prijatelj rekao da se raspitao u jednoj GSM radnji da se prodaje po cijeni od 300kn.
Vidim i na ovom sajtu se moglo kupit po cijeni od 250kn, ali su ih već rasprodali... :(
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-oprema/sony-ericsson-bezicne-slusalice-fm-radio-mw600-oglas-2037474
jel ko instalirao ovaj adobeov flash player na 2.1 i jel to moguce?
Nije nitko, bar ne uspjesno, jer je nemoguce.
Evo detljno o nadogradnj andorida 2.1 :)
Nisam bas vjerovao da ce mobitel bit toliko bolji poslje nadogradnje koliko se pricalo o njemu - E pa nisam bio u pravu!
Poboljsanje je izrazito vidljivo i bas je trebalo.
Ako cemo samo bateriju posmatrat boljitak je vec velik, baterija stvarno duze traje i sto prilikom aktivnijeg koriscenja sto u pasivnom takodjer.
Snimanje videa je maltene perfektno (sto mobitel moze pokazat, ZA SADA) i ako ne pomjeramo previse ruku onda se moze napravit snimak sa veoma cistom i ostrom slikom.
"Back up data" za cuvanje podataka sa memorije mobitela na stik funkcionira dobro, a i ubrzanje Timescape-a (veoma korisna funkcija) je ubrzano i svi kontakti se mogu nac na jednom mjestu. 5 zaslona umjesto 3, nove aktivne pozatine su finese koje znace korisniku. Sve u svemu dobro dosao Androidu 2.1 na X10 :)))
Jel netko zna koliko se treba pricekat za muliti touch??
koliko ja znam, multi touch nikad nece doci na x10. Ja nisam bas toliko zadovoljan sa 2.1. Poboljsanja se vide, ali ne tako previse kao sto ti govoris. Npr. ja uopce ne osjetim poboljsanje trajanja baterije, a otkad sam ga nadogradio, zavrsio mi je na servisu jer se nije htjeo punit, i onda sam dobio novi, koji isto javlja nekad da se puni iako je iskopcan sa kabla (baterija prikazuje onaj grom, i gori lampica). Sve u svemu, najzadovoljniji sam kamerom, ostalo je sve estetske prirode, sto mi nije toliko bitno.
@Cvita
Mislim nisi imao bas srece, meni je sa nadogradnjom takodjer sve ok, a i na facebbok stranici Sony Ericsson Cratia, korisnici su imal pozitivna iskustva sa nadogradnjom, uistinu jedino je trebalo cekat malo vise...
Sto se tice muti toucha zasnao sam da ce ga bit, tocnije bit ce pinch zoom-a, mada razliku izmedju ove dvije funkcije nisam jos uspio shvatit. Navadno multi touch moze osjetit tri razlicite tocke na zaslonu, dok pinch zoom valjda dvije i to je za zumiranje. A za sto se drugo koristiti mulit touch osim zumiranja ni to ne znam.
Meni je najbolja promjena to sto je trajanje baterije dulj, pogotovo meni kao aktivnom korisniku. :)
Snimanje u HD rezoluciji je bilo potrebni i sad mogu pravit klipove boljeg kvaliteta, a treba da se zna volim mnogo snimat :)
Ovo za zaslon i pozadine i nije tolko velika stvar, to je u pravu si pitanje estetike, ali ajde mali plus, iako ni meni nije vazno.
Svidja mi se sto su uspjeli popravit-napravit aplikaciju za arhiviranje podataka sa memorije mobitela na SD, bilo je potrebno zbog problema koji su bili sa ovim.
A posto sam malko i facebook ovisnik, dobro dodje i socal media u telefonski imenik, fora je :)
Samo ne znam kada ce tocno doc pinch zoom, ako netko zna nek pise.
Pozz,
prije cca dva tjedna sam napravio upgrade na 2.1 koji je prosao bez problema. Jedino poboljsanje je trajanje baterije, kaj se ostalog tice, mob mi se uzasno usporio. Trza kod prebacivanja desktop screenova, trza kod scrolanja, zapinje pisanje poruka i sl. Totalna katastrofa, najradije bih ga bacio... :-(
Jel' ima jos netko takvih problema? Ili, još bolje, rješenja? :-)
kako vam se cini mob na 2.1??ja sam ga imao na 1.6. pa si razmisljam opet njega ili galaxy s uzeti...
moze neka mala usporedba cistog rada na mobovima,jer su oboje na 2.1
ako nije problem
+da li je video u rangu onoga na ajfonu4?
hvala unaprijed
Covjece,pa jel moguce da jedino ja nemrem upgrejtat sa 1.6 na 2.1???
Baterija ce duze drzati ako mob ne praznite do kraja, ja ga stavljam na punjenje oko 20% i onda stvarno drzi do dva dana, dnevno sam 5,6h na wlanu, muziku isto dugo slusam..a kad bateriju ispraznim do kraja ili malo ostane onda drzi kratko i tokom ne koristenja (preko noci sama iscuri i do 20%)....ono sto mi se nikako ne svidja je snimanje, kvaliteta slike je ok i s njom sam zadovoljan ali zvuk, sta je sa zvukom, kad sam negdje vani ili nekom koncsrtu preglasno bude i sve krcii, znaci mikrofon je preosjetljiv i nema nikakvu automatsku regulaciju glasnoce na okolinu..samo me to smeta a sto je najgore neznam ni gdje se nalazi mikrofon na mobu pa bih ga pokusao barem rukom prekrit...do sada ni na jednom mobitelu nije bilo problema s tim zvukom kad se snima....
ne koristim pc companion...skini odavde update service
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...10?cc=gb&lc=en
radi po koracima...kad dodje trenutak prog ce reci da imas zadnju verziju softvera ali zanemari to i kreni dalje s tipkom instalirajte......ne bi smilo bit problema
ODG. Smogovac
Bok,
Evo dodatnih informacija
ANDROID UPDATE 2.1: XPERIA X10
* snimanje HD videa s neprekidnim autofokusom za visokokvalitetan video
* novi program za sigurnosno kopiranje i vraćanja, s dodatnim sigurnosnim kopiranjem sadržaja
* pet početnih zaslona za programe, Widgete, prečace i mape
* društveni imenik koji pokazuje kada su vaši prijatelji online (Facebook, Twitter, Google Talk)
* lagani redizajn, iliti estetska dorada sučelja
* dugotrajnija baterija
* brži rad sučelja
Ja nisam primjetio da mi krci, istina vise sam snimao u zatvorenom prostoru...par puta na proslavi kada je bila velika buka i zvuk je bio dobar, minimalno je krcio...
Vani kad sam snimao bilo je lijepo vrijeme :))))
SE_Help,hvala puno na odg,zanima me kako se u praksi ponasa,dal ima lagova,dal se lako mob ugusi,stabilan?
hvala
mob ima veliki ekran,vise nego solidan fotic,jednu od naj kamera na trzsitu,jos da radi kako spada,opet bi ga bocnuo..
Razlika u odnosu na 1.6(u praksi):
1. Radi sa vecinom handsfree sustava
2. Dodane tipke radi lakseg odbijanja poziva, ukljucivanja razlgasnika i sl. prilikom poziva
3. Senzor blizine radi kako treba
4. Stabilan
5. Sto se tice brzine nema nikakvih promjena (steka ako imas puno widgeta i ukljucene animacije)
6. Kamera malo bolje slika dokumente
7. Bolji odziv tipkovnice
Ima još jedna manja promijena a to je social media telefonski imenik, koji automatski sinhronizira fotke unutar imenika, i prikazuje kad su ti online frendovi. Iako to ne koriste svi (tojest isključe tu opciju), po meni je zanimljiva i umije bit korisna :))) Kad ti netko baš treba i vidiš da je online
ODG. Smogovac
Stabiliziran je rad na mobitelu i ne gusi se. Opcenito svi smarphonovi imaju bagove, tako da bi bila laz rec da X10 nema, al mislim da su minimalni, a sa nadogradnjim su jos vise minimalizirani. Koristio sam i iPhone 3GS, mislim da X10 uopce ne zaostaje. Galaxy X sam samo par minuti koristio, slicni su parametri, al privrzen sam SE-u, a i lijepsi mi je. -subjektivno-
Bok
Pitanje: Kako se može aktivirati glasovno biranje? Frendica iz Engleske već ima aplikaciju za snimanje govora a na našim mobitelima nema. Ako netko zna o tome, molim odgovor