daj tomo nemoj nam prepričavat svoje trauma djetinstvo
znamo mi da ti i dan danas trenkaš tae-bo;D
Printable View
daj tomo nemoj nam prepričavat svoje trauma djetinstvo
znamo mi da ti i dan danas trenkaš tae-bo;D
da, znam iz iskustva! :D= Citat =:
Izvorno postao tomo
ma dobar je željko samo je jako zbunjen...a bekam???Pa on će dobro proći jer sigurno sve curice u dobi od 12-17god mastrubiraju na njega...tu dobiva najviše glasova= Citat =:
Izvorno postao damgol
...ma svi su oni glumci - jedine face su tamo onaj Bigi i Mrvica (ful su prirodni kao da ih ne snimaju)... ;D
joj svi nekaj kenjate, brijem da se zbroje vaši glasovi tko treba ispast, stvarno bi ostali samo bigi i mrvica u kući.
meni je sanja baš super, treba je ful opuštena, a ne ko marina, jebote ta je pred ogledalom 24 h, pa sad feniranje, pa šminkanje, pa lakiranje noktiju.....već mi se bluje od nje.....ona ni jednom nije izašla pred kamere bez šminke. saša je totalni idiot. nek se on prijavio zbog love, jer ima dugove, to me uopće ne zanima, ali on je totalni huligan i pretjeruje u nekim svojim postupcima, i šta je najbolje ne podnosi kritiku.
:)
...pa to sam i napisao - svi su oni pozeri (da nisu ne bi se ni prijavili na BB)...
Najbolje su mi ove fore kad spuše okladu za tjedni zadatak pa se pušači "uzj*bu" zbog cigareta...
Marina drži do sebe...iako je sebična droljica...a sanja glumi neku "hladokrvku"...a ustvari je cura koja nije dobro prihvačena i zato ima onaj debilni "look"...zabrijala je da je ona bolja od svoh...to jest ponaša se kao da ima 14 a ne preko 23 god...= Citat =:
Izvorno postao andrea
A jeste li videli kako Zdravko "navodio" Valentinu??? :jump:
Zanimljivo da si ti glasala za sašu... :)= Citat =:
Izvorno postao andrea
BTW, sad sam se sjetio i tvojih noktiju i neke novčane cifre koja mjesečno ide na to, pa da ne bi Marina jadna sama bila u tom svijetu 'pridavanja pažnje svom izgledu'... ;)
skur, skur ;D
@andrea kew, kew;D
bad boys,bad boys whatch you gonna,
whatch you gonna do when they come for you;D
...evo nakurili ste me i jučer ti ja pogledam BB a ono Željko hoće van (ono u stilu - nije prihvačen)...
Nabijem je njega i njegovo pametovanje - vidi da mu se radi o guzici i sad cmizdri...
Možda je mislio da je on vrhunac populacije te će svi pasti na njegov šarm i odmah mu uvaliti milju pa nek ide doma...
meni je to totalno dosadno gledati...
...pa i meni ali hajde da ne ispadnem neinformiran - na kraju se sve svodi što će Saša novoga strgati i kakve će moralne pouke iz toga izvući Ana a ostali kao ovce - bleje...
Skoro svi favoriziraju tog Sašu, ali meni je tip ultra naporan. Kaj god primi, potrga. Kaj je to fora? Bih vidio tog nekog kome je to supač da mu takav dođe doma ili sjedne u auto. Da moram bit u njegovoj blizini, lancima bih ga zavezao za nešto.
pa ti si nam se raspojasao što se vokabulara tiče, fino si nam se opustio i vidim da je već vrijeme da to zalijemo ljutom (ili slatkom) na jednom sastanku na kojem ćeš ti biti počasni gost... :)= Citat =:
Izvorno postao dmi
@frish-KI: pa kaj misliš zakaj je on toliko dužan? ;)
...vokabular sam pokupio gledajući BB... ;D
Što se tiće vanposlovno-kućnih aktivnosti - ubija me putovanje ali možda... ;)
Reci,sta trazis???= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Da me upoznas sa Andreom??? :zbunj:
Zamisli kako je tek njima unutra?Mi bar mozemo da ih napustimo kad hocemo...= Citat =:
Izvorno postao gog
...iz mojih usta u Božje uši...
*BB* JE POSTAO DOSADAN!!!
ma da...kako si to uspio zaključiti..?!?! :) :) :)
evo ljubitelji Sanje enđoj
Big Brother: Sanjina poezija o spermi nojevog prijatelja i sisanju dlakave grančice
SANJA KVASTEK, 23-godišnja Našičanka
javnosti poznata iz showa Big
Brother, se osim šivanjem i izradom
nakita bavi i pisanjem pjesama.
Sanjine pjesme po su prvi puta
objavljene u novom online izdanju DOP
Magazina.
Uz dopuštenje DOP Magazina donosimo
vam nekoliko Sanjinih pjesama (ostale
možete pročitati u DOP-u), ali
komentar dotičnih ćemo, baš kao u
slučaju poezije Jadranka Kosor,
prepustiti vama.
KREMIRANJE
Kremiranje? Ma ajde beži! `ko još
tome teži do vječnosti da leži bez
kurca u mreži
duboke zemlje? Nemoj ni pomišljati da
ćeš me kremirati.
Peckaj kog` hoćeš. Pali organe. Drkaj
nad pepelom. Žderi banane.
Al` piromančiću bjedni! Ne diraj mi
kosti. Kroz koju će me rupu onda
kurčići bosti?
Idi pali drveće, kretenu defektni!
DUDAJ DUDU I SIŠI SISU
Ti!
Koji crtaš tragove po mojim rukama.
Uvedi me u zmajevo gnijezdo.
Neka ne bude bolno. Vodi me kroz
ljutnju bogova. Korijen pojedi
stabljike kratke.
****** u troskoku! Moje sunce je na
čamcu oseke. Idem kroz kanal bez
tebe.
Ti si sjebo sve! Ali volim te! I
pločicu ti stavljam pod jastuk.
Da znaš sutra tko je spavao nad
tvojim mislima.
Pobjegni u osamu šume ljepljive od
sperme nojevog prijatelja.
Sisaj dlakavu grančicu. I idi u *****
već jednom.
Jer ja idem farbat roletne na
susjednoj zgradi!
UVIJEK
Nadam se da ti nikad nije bilo
dovoljno i da će ti uvijek trebati
još.
I kad padneš u nesvijest od
prejebanosti.
I kad te ***** zaboli od
prepušenosti. Nadam se da će ti
trebati još.
heh, čitao baš danas na index-u, umora sam od smijeha, sperma nojevog prijatelja ;D
a očito da kad se mazneš sa crncem i korejcem
dobiješ ovakve raširene horizonte poetičnosti;D