Dario savjetujem ti da odeš u servis, mislim da ga ovih dana otvaraju u splitu i tamo napraviš update...
Meni isto nema opcije da maknem search...
Printable View
Dario savjetujem ti da odeš u servis, mislim da ga ovih dana otvaraju u splitu i tamo napraviš update...
Meni isto nema opcije da maknem search...
Ma da...to stoji, samo sam mislija odnijet ga kad budem u Zg dolazija.
Na mobis.hr pise da tijekom 2009. otvaraju servis. Odakel tebi da je to ovih dana? Duga je 2009. godina :-) Ako je, idem obavezno...
EDIT: Zna li itko kako prebaciti poruke sa SE K800 na ovu nokiu? Sa MyPhoneExplorerom sam ih exportao ca i u neki format Nokia message format, tao nesto. Al u PC Suiteu nema neke opcije za Import. Ima li jos koji program koji podrzava Nokiu?
imam problem kad idem preko mob. Radit update softwarea pojavi mi se poruka posluzitelj otkazao radnju.Zna li netko u cemu je problem?
Ako imas verziju softa v11 onda ti posluzitelj (znaci Nokijin server) nije definiran. Trebas napravit update preko kompa (na v20) pa ti je onda definiran posluzitelj. Ocito je bila neka greska u proizvodnji/programiranju moba da je Nokija to zaboravila umetnut.
soft. mi je v20!
Zna li netko kako uputiti Voip poziv sa mobitela???Kada idem na kontak nudi mi samo video poziv i glasovni poziv.
Skini Fring,registriraj se i pričaj.
Mislim da zasad nema programa,za 5800, koji će omogućiti korištenje SIP profila.
Imam mali problem s otključavanjem ekrana.
Ponekad mi se događa slijedeće-
Netko me zove i ne mogu odgovoriti na dodir jer je ekran crn(ostane zaključan) uspijem odgovoriti na poziv tek kad pritisnem zelenu tipku.
To se ne događa stalno, nego ponekad i stvarno me živcira. Pogotovo zbog toga što onda ne vidim tko me zove.
Zna li netko u čemu je problem?
Eto da se pohvalim, kupio i ja jučer u t-mobileu ovaj uređaj. (bez torbice, bez extra stylusa, bez splectruma, ali ima neka čudna plastična "kukica" - čemu to služi?)
I da, ima lufta. Verzija FW-a 11.0.008 (18.12.2008).
Ja sam toliko čekao jer sam se nadao da su nove pošiljke ovog uređaja bez tog lufta od pola mm.
Za sad su razgovori OK, ali čekam kad će i da li će početi.
Upgrade preko FOTA ne ide. A jel se može podestiti postavke server profila da ipak proradi?
I još usput, kad već pišem. Opera mini radi, ali je koma živa za koristiti. Onaj tanki scroll bar jedva da sa stylusom uspijem potrefiti. :(
Jel zna itko dali se može u Mobisu ili nekom drugom dućanu kupit ta futrola za mobitel i možda još par rezervnih stylusa. Pošto sam primjetio da mi je stylus već malo labav u kučištu pa se bojim da mi ne ispadne.
Koji su to sve lopovi...
Frend di sam ja uzeo svog prije par dana je vip partner i baš kad sam ja uzimao mob dobio je mail sa izmjenama iz vip-a; piše u mailu da sa 1.6. (!!!!) počinje isporuka 5800xm bez navedene dodatne opreme - torbice, extra stylusa...., a ova mafija to očito već sad vadi iz paketa:angry: Sreća što sam ja sa svojim dobio sve u paketu jer bi nekog hvatao za vrat...
Btw, imaš istu verziju kao i ja, tako da nema šanse da ti proradi upgrade preko FOTA, moraš ići po onom tutorialu ako hoćeš napraviti upgrade, ja sam tako riješio na svom...
I da hoces updejtat sa v11 preko fota je nemoguce, zasto? zato sto fota na v11 i v10 ne radi, moras na v20 sa nsu (ako ne mozes promjeni product code) pa onda fota na v21.
jel zna netko jel ima možda negdje za kupiti i gdje futrola(al ne onakva kakva se dobije uz mobitel nego ovak npr. http://cgi.ebay.com/Flip-Leather-Cas...%3A2|294%3A200 ili http://cgi.ebay.com/Case-6-Protector...%3A2|294%3A200 ili tak nešt slično) za nokiu 5800 XM i ako netko zna kolka je cjena .........
pa zašto je jednostavno ne naručiš preko ebay-a?
cijena je ok (kod nas u dućanu bi te sigurno koštalo više), vidim da su selleri također ok (powerseller - 99, odnosno skoro 100 % positive). ja sve takve stvari naručujem na taj način, sa uključenom poštarinom je uvijek jeftinije nego kod nas, a obično sve naručeno stigne za 10-15 dana! (i s obzirom da su sitne stvari ne naplate ti carinu).
Ja sam jucer dobil mobitel... i dobil sam trzalicu ali futorlu ne ?
Danas pem pitat ako sam vec trzalicu dobil, zakaj nisam i futrolu...
Inace mobj e perfektan...
Samo jer ima ko kakave programe i igre za njega... '
A je li ima itko problem da dupliciranim kontaktima u imeniku?
A drugo, kad natipkate poruku pa sad odabirete iz imenika primatelja, pa kad pocnete tipkat prva slova imena da se suzi izbor... onda mi se dogodi da kad pritisnem recimo tipku 5 tri puta za slovo L, on mi napise "jk", znaci kao da sam jednom pritisnuo za J i onda dva puta jos za K. i tako za sva slova. Za "o" recimo, stavi "mn". Ima li kakvo rjesenje?
Ovo sve govorim za v20.
Trzalicu dobijes, al nema rezervne olovcice i torbice, koliko sam shvatio. Bar sam ja tako dobio. Trzalicu da, ali futrolu ne. Prije tjedan dana mi je dosao mob na kucnu adresu.
vrlo jednostavno!
prvo moraš napraviti profile na ebay-u i na njihovom servisu za plaćanje - paypalu (naravno, moraš imati neku kreditnu karticu).
i onda naručiš (pazi što naručuješ, jer jednom kad potvrdiš narudžbu, nema vraćanja), platiš i čekaš da ti roba stigne!
kad stigne, ocijeniš prodavatelja i to je više manje sve! ako te je frka to sam raditi, onda zamoli nekog frenda koji je već naručivao da te provede kroz postupak!
1) duplicirani kontakti: mob ti prikazuje kontakte i iz SIM kartice i iz svoje memorije. Moraš otići u settingse i odabrati koje kontakte želiš gledati, jer ti trenutno prikazuje oba, pa zato vidiš duplo. Stavi phone memory kontakte, pošto u njih možeš stavljati slike i slično, a u sim memory ne.
2) to je zbog prediktivnog teksta. Odeš u settingse, phone, language i isključiš prediktivni tekst.
Ne bi islo. To sam prvo pogleda, iskljuceni sim kontakti.
To sam sad pogleda, iskljuceno. Kao da ima slab odziv tipaka kad tipkam te inciijale. Ako ne pritiscem bas brzo, onda stalno daje prvo slovo sa te tipke, a kod poruka, kod upisivanja bilo cega drugog, radi odlicno.
Pa nikako da izbace soft bez gluposti.
Ovo za duple kontakte sam nasao da jos ljudi ima.