Ja sam to rijesio vrlo jednostavno... ne gasim ga ;D Ako ga i ugasis, samo se spoji na iTunes i JB ga ponovno... proces traje niti minutu...
Printable View
Dali mi mozes objasniti kako si to uradio ako ti nije problem?
Bio bih ti jako zahvalan... ne mogu da instaliram navigaon :cry:
Rijeseno... nisam navigo mogao instal pa sam ucinio sljedece:
Isao pod cydia - manage - sources - edit - add - utipkao http://cydia.hackulo.us
zatim, otisao na (i dalje u cydii) pod search pa trazi "Appsync for OS 3.1" - instaliraj
Nakon toga na iTunes stisnuo sinkronizaciju i navigo se instalirao.
kako kreirati playlistu???jesam ja kreten ili kaj?
ono...pojavljuje mi se "on-the-go"...i tu mogu kreirati playlistu i dodavati...ali kako napraviti 2.,3.,4. playlistu itd...ne da mi se svaki put prije slusanja slagati playlista...
Mislim da samo u iTunesu možeš napraviti više playlista.
kupil sam iphone i slabo se kužim kak prebacim aplikacije koje sam skinul na kompu u programu itunes., na telefon hvala...molim detaljno objasnit. :)
Dvoklik i prebace se u iTunes (ako ih nisi skinuo iz iTunesa).
Kada sinkroniziraš mobitel s iTunesom, samo pogledaš jesu li te ubačene aplikacije označene u tabu Applications prije nego što stisneš Sync.
Ako ne razumiješ neki dio, napiši gdje si točno zapeo :)
EDIT: Evo i detaljno, detaljno :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_1078832f.png
Upališ kompjuter :p
Upališ iTunes
Ukopčaš iPhone u kompjuter
Čekaš da ga iTunes prepozna
Stisneš na iPhone (1.)
Odabereš tab Applications (2.)
Provjeriš da li je stavljena kvačica na Sync Apps (3.)
Označiš aplikacije koje želiš imati na mobitelu (4.)
Odznačiš one koje ne želiš (5.)
I stisneš Sync kada si sve odabrao (6.)
Pričekaš da se makne natips Sync in progres na ekranu mobitela, ištekaš i imaš aplikacije na mobitelu :respect:
primjetila sam da malo malonemam signala...radi se o 3gsu,3.1.2...mob nije unlockan, smao je JB...kada sam ga JB bila je kartica unutra...je li mozda do toga???
i kaj da sad radim??imam gro programa na njemu, jel mogu to nekak sacuvat sve a da resetiram mob, i kasnije sve vratim???
i kada ga ponovno JB, da li da to radim bez kartice...
u cem je problem??ljudi me cijeli dan ne mogu dobiti :(
Nekada se to riješilo resetom network settingsa (ne briše ništa podataka).
Pa probaj prvo to.
Možeš sve sačuvati.
"Normalne" aplikacije (skinute u iTunesu i krekirane) imaš na kompjuteru i samo ih označih kvačicom kada ponovno JB- aš mobitel.
Aplikacije instalirane pomoću Cydie spremaš pomoću AptBackup aplikacije (iz Cydie, naravno).
Ona spremi popis instlairanih programa, i onda ih (kada želiš) instalira sve.
Znači, ne backupira točno aplikacije- ali rješava te problema traženja svih tih aplikacija.
Jesi li probala sa drugom SIM karticom?
(nije do JB- a sa karticom- i ja sam je imao unutra ali radi)
evo sad sam ga ugasila pa upalila i za sad je ok :) pun signal...
nisam mogla u gradu ugasit jer ga onda nemrem upalit, LOL :D :D
kako se radi reset network settingsa???
hvala za ovaj tip :) napravit cu to, sa cydiom i ovim aplikacijama :) grazie :)
Settings> General> Reset> Reset Network Settings
Zalijepi iPhone na laptop pa ga možeš gasiti/ paliti po svuda (samo ne stane baš u džep) :belj:
Nema problema ;)
da :D samo moram si jos kupiti laptop :D :D :D hahahaha
dovoljno je kaj sam morala winse ostavit zbog njega :D hahahah
Ima riješenje za Bluetooth na iPhone 3G :angry::angry::angry:
pozdrav
Ne za 3.1 firmware.
zanima me kako vidjeti aplikacije na americkom tjunsu? treba mi kartica a nemam ju...ima neki drugi nacin?
target- da, ali je napisao
tutlek- napravi račun na Američkom, može i bez kartice.= Citat =:
kupil sam iphone i slabo se kužim kak prebacim aplikacije koje sam skinul na kompu u programu itunes
Namjestiš u iTunesu zemlju Amerika, kreneš kupiti (skinuti) neku besplatnu aplikaciju (stisneš na ono Get App ili kako već piše) i pitati će te da se registriraš.
I kroz postupak registracije kod odabira načina plaćanja ćeš imati "none"- odabereš to i registriraš se bez kartice. :)
Ja sam samo u Američkom i napravio račun, tamo je ionako najviše aplikacija.
ok..probat cu :) al jel cu onda moc i na samom mobu skidati direktno s tom americkog???
jel mi mozes samo neku adresu tocnu iz amerike poslat na PM???
e da...i di se nalazi to di mijenjam zemlju??
Evo, ovo sam ja upisao:
Nemojte mi sada zatrpati poštanski sandučić :notooth:= Citat =:
tu piše mail adresa :D
fsed fsdfs
fvdsfvsd
Alamo, NV 89001
Evo, tu se nalazi:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_11f73889.png
E, da.
U mobitelu namjestiš koji račun da bude za iTunes.
Settings> Store> Sign Out (ako si Sign in- ana :D) i onda upišeš taj američki.
opet ja
uspjela sam se regat onak i sad sam opet ko malo dijete
no,problem je u cydiji naime,nece se otvoriti... krene ono "loading" ali se odmah zgasi uglavnom,instalirala sam kao neki zvuk za sms iinst.mi se wi terboard...ja nakon toga nisam nista radila a cydia se sama od sebe ugasila i vise se ne da upaliti...kaj da adim??
Ne znam...
Ja više ne koristim Cydiu.
Nakon iste stvari koja se tebi desila.
Samo što ja nisam ništa ni instalirao, samo sam htio provjeriti ima li update za koju aplikaciju koju sam prije instalirao.
Srušila se i nisam je više mogao oživiti.
Gledao sam po internetu kako je reinstalirati ili pobrisati, i našao sam nešto sitno o tome- ali izgledalo mi je prekomplicirano (ili su ljudi imali ovećih problema nakon toga).
Tako da sam na kraju napravio update (usput :)) i ponovno JB.
Instalirao Rock kojeg koristim (ima sve kao u Cydii, samo je brži i radi :D) umjesto Cydie i Cydiu (za svaki slučaj, inače je "skrivena") i (za sad) sve najnormalnije radi.
Tebi nešto zeza tipkovnica ili...? :hm:
A i smajliči u tvojim postovima mi se prikazuju kao kvadratići (ovako- )...
ma ne steka tipkovnica :))) to ja malo malo pojedem koje slovo :D hahaha
a smajlici su emoji a mislila sam da ce se vidjet normalno :( nista,probat cu i ja sa rockom,al kaj da sad radim sa svim aplikacijama koje sam instalirala prek nje? ako resetiram i ponovno jb gubim sve te programe :(
Kako otvoriti attachment na mailu koji je poslan sa Microsoft Office Outlooka? Hvala
ne znam gdje staviti ovaj post, pa se nadam da se moderi nece ljutiti :D :D
na kraju sam i ja resetirala iphone, i ponovno sve ispocetka :D ali dobro, nije dugo trajalo :)
uglavnom, sada kada sam sve to ponovno radila, otkrila sam tolike stvari...razno razne teme, widgete (upravo mi snijeg pada po ekranu) i sve i svasta...ovaj mobitel me svakim danom sve vise odusevljava :)