di spremit prezentaciju tako da je mogu gledat u galeriji????
da li se kome desilo da primi poruku i da nakon toga stalno vibrira??????????????????
Printable View
di spremit prezentaciju tako da je mogu gledat u galeriji????
da li se kome desilo da primi poruku i da nakon toga stalno vibrira??????????????????
I onda zna li tko konkretan odgovor - isplati li se uploadat softver? Jel trajanje baterije išta duže? Any other features?
Može li se napravit backup, zatim ga spremit i onda po instalaciji 3-ce ubacit taj backup. Slično sam jednom pokušao na N80 i nije mi uspjelo iz nepoznatog razloga.
A gle, ja sam stavio update i ne vidim neke bitnije razlike (a ni nebitne) ali sam jako kratko koristio onaj stari jer sam ga bio tek kupio, koliko sam čitao u updateu ima neke nove drivere za strimove i video tipa youtobe. Za povratak na staro ne vjerujem da će ići jer je tehnički ne izvodivo zašto ne znam ali je to tako.
na novom softu kod mene napokon "Osvježi" u Music Player-u radi normalno i brzo sada s 900 pjesama dok prije na starom preko 500 se zbloko cijeli mob...dakle eto jedan plus...za novi soft...razlike se ne primjete na očigled no sve je brže recimo uklanjanje aplikacija prije dok sam stisnuo "C" na aplikaciju da ju obriše trebalo mu je oko minuta da ju krene delet-at dok sada sve odmah odradi
Pa uglavnom nove verzije softa donose nesto novo, sad jel to moguce primjetit ili ne to je druga prica. A ovo za backup je moguce. Ja sam napravio backup preko NokiaContentCopier i onda updateo fw i vratio backup i nisam nista izgubio, cak nisam moro ni toga puno instalirat.
Mene zanimaju dvije stvarčice:
1. Znam da će sve slike koje prebacim na telefon (u bilo koji folder) iskrsnuti u Galeriji, ali zanima me postoji li ikakva mogućnost stavljanja neke slike u funkciju Album covera u Music playeru, a da se ta slika (taj cover) ne pojavi u galeriji?
2. Nabavio sam neke malo bolje slušalice (čisto u svrhu kvalitetnije reprodukcije muzike), ali mi uz njih onaj daljinski upravljač ne funkcionira - je li to uvijek slučaj da uz ne-Nokia slušalice taj daljinski neće radit ili sam ja slučajno naletio baš na "neke" slušalice koje za*ebavaju..?
Hvala ;)
Koje i kakve slušalice? koliko novaca treba dat za slušalice da mogu reći da su dobre? Ove originalne mi imaju odličan zvuk ali mi ispadaju iz uha, pa sam uzeo neke u Beču među skupljima za 10 € :crazy:, jbg bile su naj skuplje i ne čine mi se puno lošije ali bar ne ispadaju iz uha tako lako. Ne znam kako ljudi uopće to mogu držati u uhu (mislim origigi) jer meni rijetko koje ne ispadaju iz uha osim onih koje možeš gurnuti baš u ušni kanal :D
Pozz ... kako se krece cijena ovog mobitela u Zagrebu ? Treba mi informacija da vidim gdje je najjeftinije... pa da kupim :D
Pa o tome ti ja pričam - iritantno ispadanje slušalica iz uha!! Nije sad pitanje KOJE sam slušalice kupio! (Dobro, ako je ta informacija neophodna za odgovor na moje pitanje, onda okej - kupio sam neke Sonyjeve slušalice do 120 kn - i to su baš takve, kako si ti rekao, "koje možeš gurnuti baš u ušni kanal" :five:, tzv. slušalice zatvorenog tipa)
Ali moje pitanje je glasilo: da li kod svakih NE-Nokia slušalica onaj daljinski upravljač ne radi ili je to slučaj samo s nekim slušalicama (poput mojih)..???
Dakle, je li taj daljinski upravljač upotrebljiv isključivo s Nokia slušalicama?
Jedna informacija koja ti moooožda može okvirno pomoć:
T-mobile - tarifa Flex 700 - ugovor na 24 mj. - 6000 +club bodova = 1698kn!
(ja kupio)
A za cijene po oglasima prolistaj malo po ovom forumu...
Eh jbg. pokušao sam ja naći koji je to program koji pravi problem i našao sam ali je problem u tome što ih ima nekoliko tj svi koji su plavo sive ikone a tu je i Firefox, Yahoomail,neke igre i jedan zgodan alat "mtoolbox" a bilo je i onih koje sam obrisao u nadi da će pomoći. Ovi mi se baš ne brišu jer znaju biti od pomoći :cry: , damn morat ću se naviknuti.
Hmm.. možda je malo offtopic, ali ako netko slučajno zna nešto više o ovome... Dakle, prijateljica iz Nizozemske mi planira poslati ovu Nokiu. E, sad... Zna li netko koliko ću ja morati platiti neku carinu, pdv ili sl. na taj paket?
Mislim da ti ide 5% carine na procjenjenu vrijednost + PDV + još neki troškovi. Ako griješim, neka me netko ispravi.
Evo ovako da ne otvaram novu temu bezveze kad vec postoji imam, 2 pitanj vezana uz Nokiu N95 8Gb
1. Kada zatvorim mobitel dakle kada ekran spustim on mi ostaje u aplikacijama tipa menu ili programi nebitn i zaljuca se dali se da namjestit da mi zatvori aplikacije i ode na pocetnu stranicu
2. Kada obavim razgovor i zatvorim mobitel on ne prekida poziv nego moram kliknut na spusti slušalicu ima li tu nacina da on poklopi ili cu i dalje morat klikat na poklopi?
Hvala vam svima
1. Mislim da se to ne može promijeniti - jedina radnja koju mobitel po defaultu radi kod zaklapanja je zaključavanje tipkovnice, bez obzira u kojoj si aplikaciji.. i ne znam da li se to ikako može promijeniti, možda postoji neki programčić koji to rješava, ali ovako "na suho" definitvno ne..
2. Opet isto - kod zaklapanja slajda telefon samo zaključava tipkovnicu, ali za to sam siguran da postoji program - zove se SlideHangUp!
Ali to ti i nije neki problem jer kad ti prekineš razgovor, tj. kad sugovornik sklopi slušalicu, razgovor je prekinut, a na displeju ti samo ostanu one informacije o pozivu još par sekundi..
moze li netko dati link da skinem najnoviji softver za N95 8GB???
Da ne otvaram novu temu,
zanima me dali je moguće napraviti play listu za slušanje glazbe, u music playeru ne nalazim tu opciju, U biti mogu se staviti u listu za reprodukciju, ali ne nalazim opciju kasnijeg rasporeda pjesama,
Ili koji je najbolji program koji ima tu opciju, znači, iskrcam MP3 u jedan folder u mob pa onda složim više playlista za slušanje,
Pozdrav,
moš to napraviti u popisu brojeva