AFAIK, ta "rucna" fora radi samo na W800 i (mozda) starijima.
Meni na W810 ne radi, a na K810 ionako po defaultu imam mjesta za 1000 poruka.
AFAIK, ta "rucna" fora radi samo na W800 i (mozda) starijima.
Meni na W810 ne radi, a na K810 ionako po defaultu imam mjesta za 1000 poruka.
Nesto sam se ja zagrebao... Sad i ja gledam i imam mesta za 1000 poruka...
Secam se da sam probavao tu "rucnu" foru i znam da mi je povecalo prostor, ustvari mislim da je povecalo :D
jel moguce promjenit ikone na K850i??
sa free alatima nije,inace slicna pitanja su postavljena vec bezbroj puta,trazi malo drugi put
Jel ove flash menije, drivere i sl. koji su za K800 mogu upotrijebit i za K770?
Nema flash menija za k800, ali ima za k770, tj. za 240x320 mobitele.
Ako si mislio na obične menije- onda je odgovor da.
Isto vrijedi i za drivere i slično (iako ne znam što još ima slično :)).
jel ima negdje na forumu kako da mijenjam gfx ono bateriju signal i ostalo ja ne mogu nigdje da nadjem...pozzz
Ima, ovdje.
Isto je kao da stavljaš običan patch.
Samo nađeš one gfx patcheve koje hoćeš i stavljaj ih po gornjem tutorialu, ili ubaci sysgfx patch pa mijenjaj ikone stavljanjem u folder other na mobitelu.
Da ne otvaram novu temu, jel itko zna dali mogu u S700 stavit software od W900 ? Oba si zakretni mehanizmi, isti displayi i tak to...
ako nista drugo onda da bar stavim zadnji software u moj S700 jer je previše bugovit ! thx
rodica imaK810 i zeli da upali lampu na mobu... nigdje nije nasla opciju da joj radi kao lampa kao sto recimo K750i ima... da li je moguce kako da pomocu nekog patcha se napravi da joj to funkcionise???
U covjece...nema...uupss...ima za moj w610 pa sam mislio da ima i za k810..sigurno prejak xenon flash pa da ne trosi bateriju....ni na mobilefree.ru nema....sorry na krivoj informaciji....
Ajme ljudi, pa o ovom se valjda vec barem 5 puta raspravljalo!
Dajte pocnite koristiti search! :angry:
Dajte razmisljajte malo logicno. Ako negdje pronadjete obican digitalac koji moze podnijeti da mu blic stalno svijetli, onda je to moguce i na K800/K810, inace ne. Pa vi sad izvucite zakljucak.
Postoji Java aplikacija Torch koja upali crveno AF svjetlo da stalno svjetli. Takodjer postoji aplikacija Light koja samo drzi bijeli ekran i upaljen backlight. Buduci da se i o ovome vec vise puta raspravljalo, potrazite malo, meni se stvarno ne da.
Takodjer sam obrisao gomilu beskorisnih postova. Drugi put takve stvari rjesavajte preko PM umjesto da temu pretvarate u chat.
izvinjavam se...malo sam searcho ali nisam uspio pronaci zato sam odlucio pitat ovdje!!!
poz svima...
Imam jedan PROBLEM,pa ako ste voljni,pomagajte..
K800i ugasio mi se nakon mjenjanja softvera,VISE SE NE PALI..Imo sam t mobile a htio sam vip al prije toga sam morao novi soft da bi mogo dekodirat..
Jel se moze on Flashat ikako,bilo sta da se metne,samo da proradi??
Što si mijenjao, kako si mijenjao...?
Da li si custom stavio?
Jel ga prepoznaje XS++ ili što već koristiš?
Ako ne, probaj držati 2+5 umjesto c dok ga spajaš.
Hm, ovo je vrlo neprecizno i nedetaljno.
Morat ces malo bolje objasniti koji su parametri mobitela (CID, boja), te cime i kako si tocno flashao.
Inace, drugi put probaj pogoditi pravu temu za postanje.
Takodjer, nije potrebno isto pitanje postavljati u vise tema, to se inace ovdje smatra spamanjem.
e ovako..
Inace nisam to ja radio..
Znam jednog covjeka koji se bavio time,znaći,odneos am kod njega samo da mi dekodira mob tj.da mogu ubacit VIP karticu jer nije moglo..
No ja sam dosao kod njega,i on mi je reko da je ubacio novi softver,posto ovako nije mogao..
I jbg.nakon 3 tjedna sam mjenjo karticu i ugasio se,od ondna se ne pali..
Nosio opet kod njega,rastavljo ga,sve je u redu..
Al sad nezanm jeli pokuso flashat..
Ne kuzim se bas u to flashanje i te cidove sto pricate..
Odno sam ga jucer na servis,oni su rekli da cu probat flashat,i aj sam tu samo napiso da vidm sta me ocekuje
Dali se moze ili NE??
To je sve sta znam..
Ako je sve hardware- ski u redu, onda si spušio pare koje ćeš dati u servisu- zato jer to možeš i sam napraviri (flashati i dekodirati- osim ako ti je cid53).
Htjeo bih flashati mobitel da mogu koristiti one teme iz prvoh posta. E sada neznam ništao tome pa me zanima postoji li rizik, koji je to, i koji je najednostavniji naćin.
Mobitel je k850i
vec tisuciti put: DB3150 PLATFORMA SE NE MOZE FLASHATI SA FREE ALATIMA,ZATO BILO KAKVE RADNJE KOD KUCE OSIM NADOGRADNJE SEUS-OM ZABORAVI ZASAD
Pa jeli barem nekako ikone od ovih standardnih. Mislim ako nije, kako su onda drugačije na laser precision temi.
ljudi trebao bih pomoc ako netko ima volje. i ja bih zelio ubacit acoustic drivere, flash teme i ostalo na svoj k800, ali problem nastaje kada ga spojim na xs++. dakle, prvo se pojavi ovo:
08:38:43| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !
08:38:43| Executed on Microsoft Windows XP
08:38:55|
08:38:55| Attempting to open the interface...
08:38:55| TURN OFF PHONE!
08:38:55| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
08:38:55| You have 30 seconds...
08:39:00| Baseband ID: 9900
08:39:00| Protocol Version: 3.1
08:39:00| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K800)
08:39:00| ...using GDFS name
08:39:00|
08:39:00| Profiling SEMC phone...
08:39:00| Platform: DB2020
08:39:00| OTP CID: 51
08:39:00| EROM CID: 53
08:39:00| EROM Color: Red
08:39:00| IMEI: 35427102xxxxxx
08:39:00| Phone ID: K800
08:39:00| Region: T_MOB_INT_B
08:39:00| CDA: CDA102511/98 R6A
08:39:00| Firmware Version: R8BF003
08:39:00| EROM: R3A022
08:39:00| Ready for operation!
i kada zelim ubaciti camera drivere, idem na fsx, pa start fsx i pojavi se ovo:
08:41:13| After making any changes with FSX
08:41:13| you must press the 'Shutdown' button
08:41:17| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
08:41:17| Error: FSX failed.
08:41:17| FSX Shutdown!
08:41:19| Disconnected... Unplug the phone
dali je zaista moguce da moj mobitel nije podrzan? kaj trebam napravit? ima ko ideju? prije 2 mjeseca otprilike sam pokusavao sa flash menijima , acoustic driverima, sve fino skinuo na komp, i opet mi se pojavilo phone not supported :( jel moze ko pomoc? kaj da radim?
Da, XS++ ne podrzava tvoj telefon. Primijeti ovaj dio:
XS++ (jos) ne podrzava CID 53.Code:08:39:00| EROM CID: 53
Buduci da se radi o DB2020 platformi, mozes ga probati moddati jdflasherom. To ti je zasad jedina opcija.