može li mi netko pojasniti..imam flashan k610 u w660,i ok je....se tool ga prepoznaje kao w660 ali xs++ NE,jedino ispiše točan firmware...molim nekog da mi kaže u čemu je kvaka!!!
Printable View
može li mi netko pojasniti..imam flashan k610 u w660,i ok je....se tool ga prepoznaje kao w660 ali xs++ NE,jedino ispiše točan firmware...molim nekog da mi kaže u čemu je kvaka!!!
@neverall to je zbog toga što XS prepoznaje mobitele po IMEI-u a ne po GDFS-u.
cek, sa ovim red52, stavljam ga kao i na k800 sto se stavlja?
da,db2020 je pa je isti postupak
onda cu valjda uspjeti. nisam dugo flashao ni ista, tek jucer malo "sredio" c902 (display driver, debrand, flash teme... :))
Hvala
i jos nesto :) taj k610 ima mislim onaj prvi firmware. samo stavim gore ovaj? mislim da je onaj cid 49
K610i umro nakon flesh-a. Isao sa flesat mob i to sa cid 49 na cid 52 sto sam i uspioi potom sam sa xs++ isao flesnut sa cid 52 flashom sta je moj k 610 pretvorilo u k700. mob se je dao upalit ali nakon uvodne se animacije ekran bi se povermeno upalio i zabljesnu bjelom bojom. pokusao sa to rijesiti upisivanjem onih skripti za resto gdfs-a ali mob je poslje toga prdnuo i sad kad ga sa setool-om ocitam javljada je gdfs ostece i kad ga ocu vratit zamrze se program i tak stalno. na pritisak power ledica zasvjetli crveno. dali se to moze ikako vise spasiti ili ne bilo u kucnoj radinosti bilo u servisu?????? pomagajte
1.najprije prije bilo kakvih radnji trebao si napraviti backup GDFS-a
2.ovaj dio o k700 ne kuzim jer soft od k700 ne moze na nikakav moguci nacin na k610 a i ne postoji cid 52 firmware za k700 najveci je cid36 mislim.
daj reci koje si to skripte stavljao i sto si pokusavao srediti.
nemoj se uvrijediti ali mislim da ti flashanje bas i ne ide,trebao si to malo bolje prouciti prije,ako nemas backup GDFS-a,kod kuce ga neces moci popraviti to je sigurno,za GDFS sam siguran da je sj.
daj postaj log iz Setool-a ovdje
na faksu sam pa cu ga posalat navecer. prva stvar koju sam napravijo je bila ta da sa spremo gdfs sa setool2 lite1.11. mobu je prvo otisla java to jest programi i igre. to sam uspio rjesiti sa xs++om stavljanjem custmo flesa za centralnu evropu. sto sa i uspio ali mi je mob popusio hrvatski i promjenio mi se je raspored ikona u meniu(prije je bio t-mobile). nakon toga sam dignuo skriptama cid na 52. mob je i dalje radio. zanesen prvobitnim uspjehom probao sam otkljucat mob sa onim unlockerom kojim ocitas main i on ti izbaci .vkp file. to sam uspio tek sa mainom za r1joo .. nesto jer mi za moj org r1eoo..nesto bacao eror. odabrao sam taj file u xs++u i flasnuo ga i od tad je mob posato k700. to sam probao popraviti sa uputom za blank GDFS(http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=59237) i od tada nista jedino ga setool nadje 2+5 prepoznavanjem
spojis ga sa xs++,onda te pita hoces li da ti stavi cid na 52 i stisnes yes,i onda radis po ovim uputama da bi mogao staviti unlock patch,a mozes i sa setool-om a za njega je ovdje postupak
pa ako imas backup GDFS-a a sad si rekao da imas onda stavi taj GDFS u mob i flashaj ga sa firmwareom koji odgovara tvom mobu
@dado0107,
Ne kuzim nikako kako K610 moze postati K700. Ili si negdje pogrijesio u pisanju, ili si bogme dobro zeznuo telefon.
Mozes ga probati popraviti tako da vratis GDFS, no ako ga nijedan alat ne zeli prepoznati osim sa 2+5, meni to vise zvuci kao da je otisao EROM. Mozes ga probati popraviti sa KKclientom, ali meni on recimo nije pomogao, morao sam kupiti kredit i popraviti ga sa UU.
Takodjer, drugi put prije otvaranja nove teme prvo potrazi da nema vec neka slicna.
Molio bi ako mi netko moze uplodat taj novi patch za k610i@w66i problem sa osvjetljenjem, i ako moze ukratko napisati gdje to tocno trebam sa XS++ stavit da bi radilo. Hvala unaprijed (Nemogu se snac na ovim strancama prije pa ako netkom nebi bio problem da pomogne)
Po tko zna koji put:
PATCHEVI SE NE MOGU STAVLJATI SA XS++!
OK sorry kazem ti da se nemogu snac na stranici jel jedni pricaju o jednom pa o drugom pa o trecem a ja nisam strucanjak pa ne znam, nemoras zato vikat znam da je tesko kad neko 100% mora rec nesto. Ako mi onda mozes nekako objasnit kako da to stavim da sljaka, ako ne ok.
Sami patch nemam, ali patchevi se inace stavljaju preko SETool2Lite ili preko jdflashera.
Ima vec tutorial i za jedno i za drugo.
Sorry ako je ispalo (pre)grubo, stvar je sto svako malo ovdje ponavljam(o) jedno te isto...
Evo izvoli patch http://filebeam.com/bd182f0d951ab4694a5c817a85e9a591 +
power_up_musicmode.ble(to ti je da ti radi osvjetljenje u walkmanu, a staviš ga u /tpa/preset/system/lighteffect/systemeffects/
Decki hvala vam sredio sam, sorry jos jednom zbog ponavljanja istog pitanja ;)
Ako može meni neko objasnit zašto mi setoll2lite v1.11 neće da prepozna mob (v630@w660)??
Znate ono di triba držat C dok se spoji na USB, mene ništa neće, pokušao sam identify, read GDFS... i ništa neće (i još neš: DA, isključim mob i izvadim bateriju pa opet stavim bateriju bez uključivanja)
hvala unaprijed!
USB Flash driver dobro instaliran? Nemam druge ideje...
Probaj ga spojiti sa 2+5 umjesto C.
Kakvo je upozoernje na kompjuteru?
1. Ako je "found new hardware" upozorenje, znači da nemaš instalirane USB flash drivere.
2. Ako se istovremeno čuje zvuk spajanja i odspajanja USB uređaja, nešto kao "kling-klong" onda treba reinstalirati drivere.
U mene je Vista ultimate x64, googlao sam malo za te usb-flash drivere i izgleda da nerade na 64bit :,(
Hvala svima na pomoć! Ali ovo od ares-a mije radilo...
Ali zato sam našao sam na netu drivere za 64bit OS. I radi na Visti Ultimate x64.
Evo link ako nekome zatriba:
Code:http://rapidshare.com/files/178706480/USB_Flash_Drivers_with_x64.rar