e ljudi meni je blank display totalno obratan ako je mobitel hladan, odn ako sam ga ostavio na hladnom mjestu, ja se vratim, a ekran totalno crn, ugrijem ga i normalan je, jel se to vama dogadja?
Printable View
e ljudi meni je blank display totalno obratan ako je mobitel hladan, odn ako sam ga ostavio na hladnom mjestu, ja se vratim, a ekran totalno crn, ugrijem ga i normalan je, jel se to vama dogadja?
da... I čak mi se zna desiti da mi se sve zbrlja po ekranu, tj, ništa ne kužim što mi piše na ekranu.
Prvo sam mislia da mi je to zbog promjene ekrana, ali onda sam vidia kod jednog dečka isti problem, a on nije nikad ni jedan patch ubacia niti je mijenja ekran :(
Zadnji put mi je tako bia 2 dana i onda se sam od sebe opet vratia na staro
e meni se nikad ne zbrlja nista, ali me nervira to sto ga skroz cacrni po hladnom, mozda se prehladi ili...neznam
meni se do sada jednom desilo da mi je tako "crn" i jednom ovo da mi je sve bilo zbrljano...
neznam kako to riješiti da se više ne desi; bar ne za sada :(
budemo ugradili grijace u display
;)
@3aTmr
Cestitam na tisucitom postu :)
:jump:
i to je moralo jednom doći ;)
jel mi mozes mejlat vkp, pa cu staviti da se odavde downloada, jednostavnije je nego da se kopira ovo sve
imaš ga na mojoj stranici pod sl45 flash patch
jebote listo sam sve od pocetka i onda na kraju vidim mali download! :)
e daj mi reci kako se radi sa onim "contrast tool-om" stalno mi javlja neko sranje
haha, da, na kraju...
stavia bi ja link odavde na moju stranicu, ali ne možeš linkati download sa neke treće strane na ovaj site di sam ja postavia svoje stranice :(
mislim da je neka greška u progamu, i meni javlja nešto. Nisam ga prije isprobao, tek prije dan, dva...
Ajd nek netko poslika SL ili nesto da vidimo kako izgleda taj NEW font :)
ma ja sam napravio undo, meni se ne svidja
Ma te fontove možeši sam napraviti ako ti se da sa SCE-om.
Ali meni se fakat neda...
da ali mora znati da ako ovo oce napraviti u cv-klayu mora maknuti ono "0x"
Mislim da ne mora.. mislim da radi i s tim.. Pa ako nece ici onda ce pitati ;)
Ne MORA maknuti 0x, to je noramlna adresa i radi sasvim ok s tim...
ja znam da meni nije radilo kad je bilo taj 0x, ako se sjecate onog da ti napravi apply odma i undo odma, a nista se u stvari ne dogodi
Radi 100%. Svi rizapn-ovi patchevi imaju taj prefiks i ja ih nikad ne skidam i sve mi radi.
No dobro, ako mu ne bude radilo, siguran sam da će pitati pa čemo mu objasniti :)
Ne kužim što je novo u ovom patchu. Meni isto tako radi i ona stara verzija. Samo sam kopirao .jad file u s direktorij i modificirao taj isti file, i normalo imenovao bi ga npr. u 1.jad ako mi je na toj tipci. Isto nisam trebao kopirati i jad i jar file u s folder....
ja taj patch ne koristim, neznam zasto :)
ja imam dva midleta koje koristim nešto češće pa sam njih stavio na tipke 1 i 2...