Ima jedan kolega forumaš s jednoga drugog foruma kojem baterija na N80 traje minimalno 4 (četiri) dana, uz razgovore po pola sata.
Lijepo vidjeti da nekome N95 dura do 3 dana.
Printable View
Ima jedan kolega forumaš s jednoga drugog foruma kojem baterija na N80 traje minimalno 4 (četiri) dana, uz razgovore po pola sata.
Lijepo vidjeti da nekome N95 dura do 3 dana.
Baterija na n80 4 dana jednostavno nemoguce,ako se uzme u obzir da n73 ima jacu bateriju i ak sam ju punio u nedjelju navecer do 24 h i da je baterija trajala do srijede navecer a da pritom nisam koristio mob samo je stajo upaljen onda n80 to nemoze izdrzat...no way
jel se moze stavit da blic stoji upaljen na n95 (npr. kad hocu nesto osvijetlit)???
imam nokiu E61 koja ima 1500mAh , uzeo sam ju novu , punio i praznio do kraja jedno 5-6 puta ( fakat sam pazio na to ) i traje mi 3-4 dana ( bez gašenja po noči) pričam oko 40-60 min u prosjeku jel mi je cura na 0 kuna , jedno 10-20 sms , do 20 min wlana , do 20 min igranja , i oko pola sata mp3 - nekad i više ... pa kad mi netko kaže da mu baterija traje 4 dana na nokiji n80 koja skoro ima duplo manji kapacitet , znam da prića borbene
moja je baterija samo 900 mAh:cry:
Mene zanima je li vidljiva razlika u brzini između N95 i N80, s obzirom da N95 ipak ima >100Mhz jači procesor i više RAM-a? Kojom brzinom otvara fotke iz galerije ako ih puno ima?
Recimo 300-400. Ali općenito me zanima je li brži u npr. kretanju kroz menije i otvaranju aplikacija
da jako brz!:respect:
Pogledajte ovo:
http://www.kupiprodaj.net/kp/slike/oglas105924.htm
Znači, crvena N95 ipak postoji.
Fuj, baš je Vodafone boja... Hvala Bogu što nisu T-Mobile verziju napravili :D A ako postoji crvena, zašto nema crne onda? Čuva se za ME izgleda, bastards...
ja sam vidio da ima na e-bayu kupiti crno kuciste
Danas sam bio u T-Mobile centru u Dubrovniku i tražio sam da mi se pokaže N95. Donijeli su je odmah. Nisam je išao kupiti, samo provjeriti par caka na koje bi svaki kupac trebao obratiti pozornost prije kupovine.
U biti, dvije stvari - slide i klimanje slidea u odnosu na dio s brojčanim tipkama.
Naravno, ekran se klackao kao na filmićima s jubitoa, a slide mehanizam je užas jedan! To ustvari i nije slide nego dva dijela povezana "tračnicama". Pravi slide sam vidio na Nokijama 5200, 5300, gdje ekran doslovno "leti" kad ga gurneš prema gore.
Na N95 ništa ne leti i stekao sam dojam da bi se takav slide mogao brzo početi kvariti.
meni se slide vec poceo osjetno klimati!:angry:
White, koliko si platio n95 i gdje?
Pozdrav svima, evo imam nekoliko pitanja za vas pa bi vas molio da mi pomognete rijesit problem, naime kupio sam Nokiu N95 u T-mobileu imam na nju 2 godine garanciju i sve ljepo radi i zadovoljan sam s njom, e a mene sad muci koja je to vrsta mobitela tojest koje ona proge podrzava. tu na forumu pise da je
Symbian S60 3rd edition, negdije samo Symbian, a negdije samo S60, pa me sve to zbunilo :confused: . Dali mi bi to ko mogao obijasniti nakraju koje ja programe trebam tražiti za N95 i koja je nakraju to vrsta mobitela od ove 3 gore navedene
Nokia N95 je Symbian (S60 je oznaka za Symbian, tako da je to jedno te isto). Ali postoje još verzije symbiana S80 i S90.
N95 je S60, a ovo 3rd edition, to je još dodatni naziv, nebili se uspjele podijeliti starije od noviji nokia, tj ove novije imaju Nokie imaju noviju verziju symbiana nazvanu 3rd Edition...
Na kraju ispada da je N95 sve troje... :)
ako tražiš programe, onda trebaš tražiti za S60 9.1, recimo imaš dosta aplikacija na dotsis.com (besplatna registracija) i tamo ima jedan dio foruma pod nazvim: S60 Version 9.1 - Zone
i od tamo skidaj aplikacije. (neka te ne buni to 9.1) :)
To je OS Symbian tip S60 i 3rd edition generacija
isto tako postoje Symbian UIQ (sa touchscreenom), S90 (sa QWERTY tipkovnicom)...
I postoje Symbian S60 2nd edition (to je starija generacija)
Znači tebi trebaju programi Symbian S60 3rd edition
Hvala dečki na pomoči. Sad mi je sve jasno, vidim da na ovome forumu ima ljudi koji žele pomoč drugima u riješavanju problema a ne kao na nekim drugim forumima gdje ih ismijavaju zato sta pitaju nešta šta neznaju
Nakon nepuna dva mjeseca otad posjedujem N95, ljudi s kojima se čujem , žale se da povremena zvučim kao da pričam ''kroz vodu''... Da li netko ima pojma o čemu je stvar? Kada napravim pokret sa slajdom , opet se sve normalno čuje, barem mi tako tvrde no isa druge strane ''žice''. Nazvao sam sebe s drugog boja, međutim, tada nisam čuo ništa čudno...:hm:
Evo imam još jedno pitanje za vas, naime radi se o nadogradnji softvera moje Nokie N95, naime zanima me kako se radi update preko kompa i šta sve trebam napraviti i na što sve trebam pazit.