kinfa kakav ti ej pobogu taj AVATAR***** jel ja to vidim neciiju zastavu?si ti cist?
Printable View
kinfa kakav ti ej pobogu taj AVATAR***** jel ja to vidim neciiju zastavu?si ti cist?
kaj oćeš, baš je zakon,
jučer sam se kupal, a sad sam baš opral noge, dakle čist sam;D
e nisi dete drago.
pa daj reci kaj mu fali
pa kaj nie to bosanska zastava?od onih juzno od nas,koje znam nanjusit u tramvaju ?
pa hajdmo reć da je ali to je i zastava UN i EU, pa kaj da ga ne stavim samo zato kaj to liči na grb od BiH
cek:jel to zastava ovak kak si ju stavio bih ili eu?znam da su slicne al cija je ova koju si stavio?
neam pojma, tu sam sliku dobio na CD-u
to je bosanska zastava. vi bi htjeli u eu a neznate ni zastavu. zastava od eu je potpuno plava s zvjezdicama, nema žute boje
šta ti imaš protiv bosanaca? još si i ksenofob...ti si žasu= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
pa kaj nie to bosanska zastava?od onih juzno od nas,koje znam nanjusit u tramvaju ?
istina je da ima seljačina ali ne možeš zato odmah cijeli narod osuđivat
...ma to vam je nova Papinska zastava prilagođena evropskim uvjetima... :D
zaboravih , sta ksenofob ne podnosi?= Citat =:
Poslao: andrea
šta ti imaš protiv bosanaca? još si i ksenofob...ti si žasu
istina je da ima seljačina ali ne možeš zato odmah cijeli narod osuđivat
daj si uzmi riječnik ili pitaj učiteljicu
Pobogu, ja mislio da sam ja ultra rasist jer ne podnosim cigane i slovence, al njih se bar ima zašto mrzit, hrvoje ti stvarno pretjeruješ!
rasist- boja kože
ksenofob-općenito narodi
meni je moj tata rekao:
nedo ti Bog Andrea da mi doma dovedeš crnca, srbina ili muslimana!
****** znam da to nije ok, bar kaj se crnca tiče, jer ja volim mulate....
ali zato valjda smijem kineza i bosanca! hahaha
@gen ja recimo nimalo ne mrzim slovence (zas bi ih mrzio, idem tam van, ruzni su i muski i zenski ,al ok su kao narod, radisni , ne ko mi) a ni cigane ne mrzim-pa nisu oni krivi kaj su siromasni!ali ovi bosanci..anjezim se kad ih vidim i/ili cujem.onaj govor ...... nemogu.
andreja lagano napravi rastrojanje od mene ides mi sad fakat na zivce.ljepo uljudno sam pito kaj ksenofob mrzi.
tvoj tata isto niej bas nes, trebo bi imat obzira prema drugim narodima i vjerama, ak gledas tak.
lagano se upristoji i prestani se ponašat kao bahati klinac, i baš super kaj te živciram. to mi je i bila namjera. vraćam ti istom mjerom.= Citat =:
andreja lagano napravi rastrojanje od mene ides mi sad fakat na zivce.ljepo uljudno sam pito kaj ksenofob mrzi.
tvoj tata isto niej bas nes, trebo bi imat obzira prema drugim narodima i vjerama, ak gledas tak.
btw kao što rekoh moj stari nije ok, ali ******, kćer sam mu.....:p :p :p :p :p :p
Ok,onda me ne živciraš.Obožavam posjetiti ovaj forum i pročitati tvoje umiljate poruke.Sa svakim se tvojim stavom u potpunosti slazem,ti si za mene dogmatična osoba i u tebe nemogu sumnjati.Uživam u toplini sa kojom odašilješ postove.Kao što smogy već jednom reče, blago onom ko te ima.Dok te nisam (virtualno) upozno, puno toga sam propušto.
ah da , umalo sam zaboravio dodat.Obožavam tvoj istančan i uvjek jedinstven smisao za humor, shvatljiv samo velikim osobama.
i ja mislim :p
vis kak mi zapravo isto mislimo
E vidiš kod mene je obrnuto. Bosanci mi nesmetaju, možda malo njihov govor, ali ni blizo koliko slovenački. I mrzim slovenačku bahatost i sva sranja koja rade oko obalnog pojasa i granica. A cigani u Rijeci nisu kako ti kažeš samo siromašni, da ne kradu i ne mlate ljude po gradu ne bih ništa rekao. Da ti pravo kažem, ja nikad nisam vidio poštenog cigana koji nešto korisno radi, a vjeruj mi vidio sam ih puno, njihovo je*eno naselje mi je od kuće udaljeno manje od kilometra.= Citat =:
@gen ja recimo nimalo ne mrzim slovence (zas bi ih mrzio, idem tam van, ruzni su i muski i zenski ,al ok su kao narod, radisni , ne ko mi) a ni cigane ne mrzim-pa nisu oni krivi kaj su siromasni!ali ovi bosanci..anjezim se kad ih vidim i/ili cujem.onaj govor ...... nemogu.
e da kod nas je drugciej smejestnei su tam negdi u dubravi vidim ih samo kad idem na trg .
s druge strane, bosanca vidim stalno , u tram na igralistu u liftu i sl
jel to slika nekog od gore navedenih il sta?
aha mora da si to ti na avataru