ne kužim kaj ti nije lovu dao?tj. uplatio još?
Printable View
ne kužim kaj ti nije lovu dao?tj. uplatio još?
Nije uplatio dio kolko sam skuzio, jel tak? Napisi tu kad se to rjesi da vidimo kak je proslo...
da,kazić stigao,sve ok,jedino što sam ga izgleda spalio prilikom ugradnje-više ne hvata ni jednu stanicu...ali inače sve 5.nada se da ti je lova stigla kad je trebala.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
a što se khidega tiče,prije par mjeseci trgovao s njim za SL65...masno nadoplatio i tako to,ali to nije poanta,sam sam pristao na deal...e sad,ne kažem da je znao za to,ali prije mjesec dana mi rikne flat.ja otvorim mob,a ono unutra konektor flata lijepljen selotejpom.e sad,ili ga je on zaljepio ili ga je takvog uzeo,ali to nije u redu.inače je mob u odlčnom stanju,ali nekome se očito nije davalo 200kn za flat.
sve pohvale khidegu ( trgovali preko poste i stvarno covjek od rijeci):thumbup: , i dorian_greyu ( rijesili to u 4 oka) sve ok. sestra prezadovoljna s mobom
Također pohvale ExCenTric-u... ;D ;D ;D
pohvaljujem člana dubrava, došo na vrijeme, ma sve za 5...
također..sve 5...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
poslovao sa marinom sve 5
preporucam trgovinu s njim
poslovao sa smogovcem ... tvrd dečko ali ful ispravan preporučam trgovanje s njim...:thumbup:
tvrd,tvrd,zato i mogu 200sklekova odjednom..heheheheh
ivek-iskren i sve je kak je rekao,obavezno preporučam:thumbup:
poslovao sa sfreakom... odličan posao...:thumbup:
svakako najviše preporuke za poslovanje s njim...:thumbup:
takodjer sve pohvale tito puentes,odlican decko i ako s njim poslujete necete profulat:thumbup:
ocjena 10 od 5:thumbup:
Kupio sam mobitel od zweitakt i sve je prošlo i više nego OK, stvarno je fer i odgovoran. Ukoliko budete u prilici s njim nešto trgovati, samo naprijed :thumbup:
trgovao sam sa andrijom iz rijeke,sve je proslo ok,decko je posten,uplatio mi pare,ja otiso na bus,zapakiro nokiu i poslo,javio se da je stigla,svaka preporuka,rijeseno sve u 1 dan bez nepotrebnih posta,ekspresa i sl.:thumbup:
poslovao sa smogovcom! sve 5. moja preporuka poslovati sa njim! :)
također,uplatio mi lovu prije i sve5..pravi je:angel: :klap:
danas poslovo sa kolegom VuXs...
Sa njegove strane prošlo sve super... :thumbup: Došo čak i prije dogovorenog vremena, sve galtko prošlo, "solarno" plaćanje, makar mi je dužan sok od jabuke kada dođe na miting forumaša... ;D valjda će jednom doć...
Nadam se da je i on zadovoljan...
hehe...da.....valjda ću doć...
gamepad mrak..skinuo nove drivere pa proradio ff..bolestan je...uredno plaćaje lol..a nije skužio da su novčanice krivotvorene...ccc...
sve olrajt...
Poslovao s observerom... Sve najbolje...:thumbup:
poslovao sa smogovcem , sve 5......
Poslovao s GoGsom prošlo sve odlično. :thumbup:
Također!, on meni preko pošte PPC, ja njemu mob i sve stiglo u najboljem redu :)= Citat =:
Izvorno postao Tommek
Preporuka poslaovati sa Tommek-om :thumbup:
Poslovao sa Marinom, našli smo se i stvarno je sve OK.
Preporučujem da slobodno trgujete s njim, pošten čovjek :thumbup:
Također i sa moje strane sve super. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
poslovao s observerom,za decka stvarno nemam rijeci.Sve najbolje,mozete slobodno trgovat s njim:thumbup:
ocjena takodjer 10/5:thumbup: