ja te nist nisam skuzio sta je sivo a sta zuto LOL :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Pila
ajd to uslikaj pa stavi na net da se svi divimo :D
ja te nist nisam skuzio sta je sivo a sta zuto LOL :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Pila
ajd to uslikaj pa stavi na net da se svi divimo :D
= Citat =:
Izvorno postao mali David
Pa i ja radim na laptopu na kojem imam xp i 2000. 2000 mi je skoro posve cist (driveri hardvera i OpenOffice), pa mi nije radilo.
Probat cu za oko 2 h reinstalirat xp pa cu vidjet kakva je situacija
Jel p2k postoji za linux?
Reinstaliro xp, driveri se uredno instalirali, al ne mogu pokrenit p2k tools, windowsi ga zatvore. Sta radit dalje?
Jel postoji p2k za linux?
Problem rijesen na ovaj nacin
friski abortusi xp sp1 s ovim
WindowsXP-KB822603-x86-ENU
p2k 2.9 driveri i p2k tools http://p2ktools.motofan.ru/download/P2KTools.rar
Jel ja mogu ubit svoju L7 da je za bacit?
Jel se ona moze vratit iz mrtvi kao v300 spajanjem odredjenih pinova?
Jel tko uspjesno vratio backup?
A šta sam ti ja reko!= Citat =:
Izvorno postao centar137
Zasto mi u p2k tolsima pise disconnected, a mobitel je pristekan i kad u file manageru stisnem refresh ono osvjezi listu, osvjezi i SMS?
Jel mi netko moze napisat shemu za napravit USB slusalice - kad rasjecem USB kabal, koja boja zice je za sta?
nebi znao al ak radi onda se ne brigaj!= Citat =:
Izvorno postao centar137
kod v360 imaš poseban izlaz za slušalice i nema nikake veze s usb izlazom al ko zna kak je kod L7 - al čisto sumljam da je to tak riješeno ak ide mini usb!= Citat =:
Jel mi netko moze napisat shemu za napravit USB slusalice - kad rasjecem USB kabal, koja boja zice je za sta?
Ima 5 zica - pretpostavljam -, mikrofon, lijevi zvucnik, desni zvucnik, i mozda neko dugme ili za punjenje.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Pa i ja cu sebi probat napravit obican 3.5 utor za slusalice
Citao sam po drugim foruima da ne mozes samo tako napravit miniUSB->3,5mm konverter jer motorola ima kao neko pojacalo u originalnim slusalicama. Svi koji su kupili taj konverter preko ebay-a kazu da se cuje uzasno tiho, ako uopce i proradi. Ako govorimo o 2,5mm->3,5mm konverteru za v360, to se da napraviti bez problema.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Mislio sam napraviti USB->3.5mm. Jel znas mozda kako se zove to pojacalo?= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Mozda ce mi pomoc Chipoteca.
Kako surfat preko mobitela? Meni L7v prijavi kao modem, ali mu ne dadne nikakvi port pa se ne mogu spojit?
Jel ima netko slike unutrasnjusti mobitela, da ne moram svoj rasklapat?
Dal se može kakogod uključiti sms izvješće jednom za svagda da ne moram svaki put pojedinačno uključivat (govorim o v360v)?
Ima opcija u porukama al to mi uključi izvješće samo kod trenutne poruke, neće da zapamti!
jesi li probao u p2k toolsima ukljucit pod messages sms delivery report?= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
uključeno al ne radi!= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Nemozes...= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Treba editirat seem 0032_0001
offset 3D - bit 1: SMS delivery reports (1 on, 0 off)
Nisam probao,al ako netko proba javite ako radi :wave:
meni ne radi....:nono:
mislim ne radi onak da mi stalno bude delivery report, radi samo za svaku poruku pojedinacno
= Citat =:
Izvorno postao vrapce
pa tako i treba radit,
nemozes stavit za stalno da ti bude, budi sretan kaj imas i ovak!
:spin: :spin:
evo naišao sam na neki java program s kojim se navodno može debrandat mob, znači otključat desna soft tipka i maknut vodafone sličica i još par stvari...
ako je već bilo na forumu ispričavam se :-/
http://www.getjar.com/products/977/DEbranderCustomizer
inace ja sam probao taj program, em nema podrsku za v360v,= Citat =:
Izvorno postao SIR
em ne radi na drugim mobitelima, program se samo zbrejka i to je to
nego da vas pitam, kak da maknem one slicice i zvukove kaj se dobiju uz mob, negdje sam citao da ne smijem ih sam izbrisat pomocu programa(p2k tools), nego moram nes prije tog napraviti...
a sto to?
:confused:
skini si ovo http://bluedevil.info-mob.com/tutorial/10mb.pdf To ti je vodic za oslobadanje dodatnih par megabajta na mobu. Tu ti pise koje slike, video i zvukove smijes a koje ne brisat i toplo preporucam da se strogo drzis tih uputa jer si neke stvari mos lako zeznut.= Citat =:
Izvorno postao technorocker
Posto sam flashao motorolu v360v s flashom od v360 izgubio sam vip.wap i vip.mms postavke, za njih mi nije problem jer sam na blue devilovoj stranici naso postavke i unio ih i sve radi. Nego, vi svi koji jos na v360v imate postavke za vip.wap molim vas da ih postate jer mi vise ne ulazi besplatno na vodafone live! portal
Znam sta si mislio, ali nece ici. Kazu ljudi da obican konverter sa e-baya ne radi, jedino radi original motorolin. Ne znam kako se zove pojacalo. Mislim da ti nece bas chipoteka puno pomoci.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Pa nazovi vip sluzbu za korisnike i reci da si izbrisao postavke iz moba i jel bi ti oni mogli poslati nove preko poruke. Onda bi trebalo sve raditi kako treba.= Citat =:
Izvorno postao vrapce