Imam Motorolu v3r kupljenu od T-mobile...al ja koristim VIp pa me zanima kako ju mogu otkljucat? Znam da ju mogu negdje odfurat al mi to nije gust......pa jel zna netko kako i s cim ju mogu odkljucat?
Printable View
Imam Motorolu v3r kupljenu od T-mobile...al ja koristim VIp pa me zanima kako ju mogu otkljucat? Znam da ju mogu negdje odfurat al mi to nije gust......pa jel zna netko kako i s cim ju mogu odkljucat?
sa odgovarajucom opremom, neces ju odkljucati ovako samo sa compom...= Citat =:
Izvorno postao Denis88
Jel bi mi moga neko pomoc da prominin skin i software na motoroli V360v!Ovaj jedan lik u ulici je to napravija i sad glumi nekog genijalca i nece nikome da kaze koji je postupak!Please ako neko oce nek mi posalje priv. por.!
Može li mi netko pomoći i reći kako da otključam E550 lokanu na T-mobile! Pametni odgovori tipa nosi je kod ovog ili onog me ne zanimaju!
a da si pročitao zadnje dvije stranice u ovoj temi, znao bi kako otključati 10 vrsti mobitela, a ne samo E550...= Citat =:
Izvorno postao Sator
čak na ovoj stranici je naveden program i šta napraviti da se otključa V550, koja je softverski indentična sa E550.
Samo dvije stvari:
1. flashati mobitel sa bootolader-om 07.D0
2. skinuti repair studio i preko njega napraviti unlock
Amen, gotovo, the end...... :)
Zvuči malo komplicirano, a nemam ni kabel iz jednostavnog razloga jer ga kod mene ne mogu nigdje kupiti!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
onda ništa od unlocka= Citat =:
Izvorno postao Sator
Znam da je oftopic, al živo me zanima s čim si ga mislio otključat ak nemaš kabel, a nečeš ga nosit nekom unlockeru? :-/
vjerovatno ga je mislio otključati preko nekog calculatora kodova kao što ima za nokie... ali toga za motorolu nema... :D:D= Citat =:
Izvorno postao darius
Aha, to bi bilo nešto kao programčič s kojim bi preko IMEI-a ili sl. mogao saznat onaj subsidy kod?
Zanimljivo.
Mislio sam preko Imei-a! Ali moram uzeti kabel sada nema druge!
i dobro će ti doći, vjeruj mi... ja svog ne bi prodao ni za živu glavu!= Citat =:
Izvorno postao Sator
Zasto nemogu ju otkljucat snekim programom ili tak nes?? Mislim imam kabel za nju........= Citat =:
Izvorno postao prpic
A koliko bi me kostalo da ju odfuram u neki ducan gdje to dekodiraju pa da ju tam dekodiram ( Mislim na Zg.)
Ako se ne varam mislim da ju je jednostavno otključati kao V3,ali nisam siguran.:-/= Citat =:
Izvorno postao Denis88
EDIT: znači ništa od toga. Moderator briši ovaj post.:spin:
Ako si iz Zg-a, onda se za unlock javi inovatoru ovdje na forumu...= Citat =:
Izvorno postao Denis88
Sam kabal ti ne pomaže... trebaš imati servisni box. i v3r ide zasad samo sa testpointom i dekodira se preko v3i modela zbog iste platforme i bootloader-a
kolko god trazim uvijek nadem da v360 se ne moze otkljucati preko softa, jel to istina??? zelim se vratiti na simpu a ne zelim bas rastavljati mob radi toga
druge metode nema, moraš ga rastaviti i onda radit sa SWom= Citat =:
Izvorno postao Crash Overload
Ma rade odi kod unlockera, investiras 50-100kn ovisno di zivis i miran si... Jedino ako imas stvarno dobro tehnicko znanje! Ja softver fakat kuzim i svasta radim al u otvaranje moba se nebi upustao ni slucajno.
ma nije ni tak komplicirano... moraš imat jako mirnu ruku, dobro oko i najviše strpljenja...= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Ni ja se nisam dugo vremena u to upuštao, no kad sam sjebo svoj mobitel, morao sam ga rastaviti i iz prve uspio napraviti testpoint..
Nije toliki bed :D
ma za 100kn mi se neda erastavljati mob i rizikirati, sto je najgore nema ga ni sa cim otvoriti
onda je sve rečeno! unlock kod unlockera i riješeno!= Citat =:
Izvorno postao Crash Overload
ok, i taj Unlocker, koji ima taj viktor/XXX/smart box, da li i on treba piliti limove i pikati iglom na testpoint???
pa da bi dosao do TP-a mora pilit limove :D= Citat =:
Izvorno postao abcdefgh
pa zasto onda postoji taj viktor smart ili kako se zove box.
Znaci, ako sam dobro shvatio, niti sam proizvodjac, znaci motorola it self, ne moze otkljucati mob koji je ona ili neki operater zakljucao, vec flexericu u ruke i pili????...
(aha, zato se oni fajleki zovu flex-ovi, prema flexericama...;D ;D )
I jos jedno pitanjce, (nisam noob, ali moji modovi i iskustvo su stali sa motorolom v525),
Sto tocno znaci Test Point, odakle to ime??
Ili nitko nezna, te se samo prenosi C/P sa googla??
I jos jedno pitanje... Svoju 525 Nikada nisam uspio upaliti u flash modu... jednostavno nece....???
koji boot loader imas???= Citat =:
Izvorno postao abcdefgh
Meni se sa nekim bootom nije htio pikazvati nista, al sa 07.D0 sve cita :D