Pa, prema tome vrlo vjerojatno ubrzo planiraju i pokrenuti UMTS...
Printable View
Pa, prema tome vrlo vjerojatno ubrzo planiraju i pokrenuti UMTS...
Ajde bože daj da pokrenu UMTS. Jel čuo netko možda kad planiraju pokrit VK i OS sa svojim signalom?
Kolko ja znam u osijeku ima tele2 signala (ako misliš na osijek).= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
bit ce toga jos samo im treba malo vremena koliko je tocna informacija iz sluzbe za korisnike mogao bi se ubrzo naci i k750 u ponudi
Malo je smiješno što toliko iščekujemo jedan uređaj koji je na tržištu godinu dana, bez obzira koliko je mob dobar...
@ojpi kako kad i kako gdje. Jučer sam bio na jugu i miješa mi se vip signal, ali zato je kod etf-a i oko sokola stalno tele2
Dodan je još jedan mob u tele2 ponudu. Iako je već bilo najave da će doći, sad je službeno na stranicama. Po meni prilično ružan i preširok mob.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/mot...images/big.jpg
http://www.tele2.hr/rates/mobile/motorolav3/
a v3 je lijep mob tebi se čini da je preširok
malo off
zašto ja ne mogu ući na ovu stranicu piše error 404 page not found probao sam s IE FF i operom
Dajte, molim vas, pa TELE2 je smanjio ponudu prepaid modela. Čak i za 6170 stoji samo cijena za pretplatu.
Što im se to događa?
Ako ideš preko carneta onda je u tome problem jer stalno nekaj šteka kod njih kaj se tiče tele2 stranice.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Nije im neka cijena, obzirom da se ovezuješ na godinu i pol, a za istu cijenu kod T-Mobilea se obvezuješ na "samo" godinu dana... Možda sam naivan, ali očekujem od Tele2 barem nešto niže cijene uređaja... U početku su i bile, ali sada kao da su se izjednačile sa ostalim operaterima...
Slažem se da im cijene nisu nešt povoljnije od drugih operatera, ali bi uvijek radije uzeo od tele2 mob jer je njihov samo zakodiran, dok kod t-mobile-a dobiš brandiran mob i brandiran softver, a to je meni užasno iritantno.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
bosutsko , ETF, centar je full pokriven,,ostalo slabije.= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
potpis .= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Stoji! Brandiranje moba mi je mobilocid! :)
...također potpisujem... i razmišljam o prelasku na pretplatu i uzimanju K300i...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ako igdje pronađeš taj mob. Sve mi se čini da ga traže kao i K700i, kojeg nema nigdje...
...otići ću sutra do Grida, vamo u N. Gradiški, pa ću vidjet... možda ga još imaju, pošto je ovo mala sredina...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma lako za softver,mene samo kod njihovih smeta napisi po mobu= Citat =:
Izvorno postao ojpi
i to na barem 2 mjesta,mislim čak se i sjećam da kad sam kupio k700
i tipkovnica mi je svjetlila u pink boji!?!?!?! pa šta je previše,previše je:rolleyes:
Friško dodano u ponudu,cijena 1395kn uz ugovor na 18 mj.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/mot...images/big.jpg
e to je skupo , moram priznati .
Nije baš friško kad te je ojpi preduhitrio za dva i pol dana...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Ja ne mogu vjerovati da se vi žalite na cijene Tele2. Cijene su po meni odlično odmjerene i savršeno odgovaraju hrvatskim potrebama.
ma daj razlika izmedju v3 u simpa paketu i tele2 pretplate je 200kn s time da u simpi dobijes jos i karticu i 500kn kroz godinu dana (trnutno je tako na akciji inace je 100kn na racunu) pa mi ti reci jel smo nerealni i jel se zalimo bez veze??= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Ovi u TELE2 su malo makli u zadnje vrijeme. Maksimalno su smanjili broj prepaid paketa, nude de facto smeće od mobova unutra (u prepaidu), a cijene postpaida su u rangu s konkurencijom.
Stislo i njih.