sram te bilo! Ovak javno ljude na grupnjak pozivat... :)= Citat =:
Izvorno postao lili
Printable View
sram te bilo! Ovak javno ljude na grupnjak pozivat... :)= Citat =:
Izvorno postao lili
a bolje nego one foliraze u BB kao sve imaju decka a pukle bi se u oko,boqte;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
@wb ak ti smeta nemoj se javljat!! ;)
...ma čini ti se.To je samo zato da spojim ugodno s korisnim heehee!;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Imam ja ugodno.. ti daj korisno, i bit će belaja ;D :licklips:
biće tebi belaja kad te mala vlovi.
pa kaj mi prek nje moras cestitat. jesi šparan ?
Ajde, ajde, pa znaš da nije tako. Jednostavno sam jučer imao takvu gužvu da jednostavno nisam stigao...pa sam poslije zaboravio... i tako...
Ali sam se bar njoj sjetio reći da te pozdravi... pa valjda i to nekaj vrijedi :cry:
Ajd bar ti ne filtrira poruke, kaj ne?
;D
Vidim ja da je netko downloadao i instalirao novu verziju igre "Kick some BlueDevil @ss v1.2 enhanced".
I to bez da me obavijesti.
Dobro, dobro... Samo vi dajte... Lako je budalu zajeb*vat... :retard:
...a kak se to igra?:chef:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
lili evo ti hint za igru: papuče! ;)
A evo, NeReD i WB su postali skoro pa eksperti. A i Gog je neloš, smo što nešto štreba u zadnje vrijeme...
Ma pravila su jednostavna: uključiš radar (check!), uključiš "budala-search-mode" (check!), onda ti krene blinkat točkica i iznad nje piše "BlueDevil" (check!) i onda udri' po krelcu. Al' ne do kraja - mora bit spojen na neku infuziju, tak da ne krepa odmah. Nego da umire polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako, u velikim mukama.
I onda u revijalnom tonu, samo ideš pec-pec-pec-pec-pec-pec-pec-pec i nema beda.
Ako sam nešto zaboravio (a nisam namjerno), budu me gorenavedeni dopunili...
...ko što rekoh, dok sam tipkao su me već ispravili...nadopunili...
..over & out....= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:lol: :lol: demonstracija u petak poslije sastanka!!!
OK, ajmo potpis ovdje svih onih koji će doći u petak u 21:00 u Pintu u Radićevoj!
Ja.
.. i ja ..
.. ja i ne..
Radim popodne. Čini se da će i održavanje UPS-a bit, tako da sam najvjerojatnije unanvilable do 12-1 sati. A poslije, ako još bude nekog, drage volje :(
Ako imate koji ups da vam ne treba samo javi ;D Još ako ima i zaštitu za utp plaćam pivu ;D
Nema šta nema, al mislim da bi ti trebalo pojačavat pod u stanu za to... Mrcine su ti velke cca. ko full-height frižideri (oko 180cm). S podosta baterija (čitaj: olovo) - mislim da je najlakši preko 500kg ;D
Pa ako inzistiraš, organiziraj frenda-dva da ga spuste s prvog kata i nekog na biciklu da to preveze do tebe. Pa nosi :D
Ma kaj ti je, pa može to gog sam, znaš da je on najjači!
Nego vidim da ništa od tog sastanka, pa najbolje da mi to odgodimo...
nema smisla da se nas dvoje sami napijemo! ;)
Next week? Onda sam ja ujutro, pa nema beda (za mene). Ha?