I onda su se počeli naguravati...
Printable View
I onda su se počeli naguravati...
Jeste,gledao sam taj film... i ideja je super,ali mi film uopste nije ispao dobar koliko je mogao biti!!!
a.i.-čaroban film ....9/10...
"Nakon sumraka" (After the Sunset)
5/10
Face off (Dzon travolta & Nikolas Kejdz) 9/10
rat svjetova - odličan film - 9/10 :thumbup:
Soul Plane 6,5/10 (komedija,u kojoj jedan crnac postaje vlasnik avio kompanije)
http://img132.imageshack.us/img132/3...lane0zl.th.jpg
Gledao sam taj film na pola, više mi se nije dalo... dobar jedino zbog komada... :)
A sta kazes na ideju,da se stavljaju ovako,manje slicice,da docaramo malo o cemu je rec?
Eto npr. mene zanima taj "Hitch",ali ne znam kako su ga ovde preveli,niti znam bilo sta o filmu (gl.uloga isl.)
glavnu ulogu ima will smith,meni je film ok
Meni je to super film bio, već sam pisao o tome u ovoj temi...
@Pinocio: jel postoji to na dvdu?? Kakav je film? Pretpostavljam da je bio produciran u doba juge :D Takve filmove volim ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Nije me dosta bilo, vidim nagledali ste se filmova...
Motorcycle diaries (Dnevnik Che Guevare) 8/10 - Putopisan film o putu Chea po J.Americi i njegova razmišljanja. Skroz ok film, da se gledati, nije ni naporan...
Alexander 7/10 - Ono, jedino novo što sam saznao o njemu je da je bio derpe :D Ima ona bitka dobra i scene sa slonovima... Inače djeluje mi nekako siromašno radnjom iako putuje faca po cijeloj aziji... :rolleyes:
Antz 5/10 - Mislio sam da će bit bolji... Al ajde..
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Film postoji na DVDu,i snimam je skoro,mozda cak i prosle godine,a govori o situaciji u staroj Jugi,za vreme barikada i pred sam pocetak... znas vec cega...
Vec sam pisao,ideja za film mi je dobra,dobra je i gluma glavnih likova... ali mi je film nekako :-/
Sad sam gledao Hitlerov pad i moram reci da mi je zao sto potrosih 2h i 25min na film.Meni je totalno bezveze. 3/10 (zbog tipa koji je glumio Hitlera ocena 3,inace jedinica)
http://img130.imageshack.us/img130/8286/slika4bo.th.jpg
rat svjetova 6/10
razlog:
svi već znamo kao će završiti
glavni glumac ne umire
nema nikakve poante
jedino što mu daje bodove su efekti i zvuk
pa dobro krompirko ne trebaš govoriti kako će završiti nama koji ga nismo gledali...
Krompirko otičeš u pole na štednjak :mad: ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
čuj, dao sam malo mog mišljenja... nisam rekao kraj, a svi znate da je priča već ispričana... kao vanzemaljci dolaze i glavni lik uvijek uspije izbjeći nevolje...
hm, smiješan film... no dobri efekti...
više mi se sviđaju filmovi gdje glavni glumac umre, jer takvi filmovi imaju često dobre pouke... i kad gledaš takav film, zamisliš se na trenutak..., a ovaj rat svijetova je samo brzinska akcija, elijeni i mal horora te mnogo fantastike...
pogledaj npr. djevojka od milijon dolara....
krompirko ma daj reci iskreno dali se uopće vide elijeni ili samo brodovi itd. shit.......
čuj, ne želim ti pričati, jer će se oni koji nisu gledali film možda buniti kao malprije...
p.s. vide se...
ne slušajte krompirka,odite pogledati film .....
Nije bio 'derpe', kao što ti veliš, već biseksualac.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
I dajte molim vas, bez otkrivanja radnje ili bilo kojih dijelova filma. Za to si otvorite temu "Spoileri".
PARTY MANIAC 8,5/10 (sasvim solidna teen komedija,sa dosta dobrih provala - preporucujem)
open range-8,5/10-najbolji vestern u zadnje vrijeme
Hakeri. Legendaran film. Desetka čista. Hack the planet. :headbang: