Miješaš SIM unlock i bootloader unlock. Za instaliranje ARHD ili bilo kojeg drugog JB ROM-a moraš zaključati bootloader radi updatea HBOOT-a i onda ponovo otključati da flešaš ROM.
Printable View
Miješaš SIM unlock i bootloader unlock. Za instaliranje ARHD ili bilo kojeg drugog JB ROM-a moraš zaključati bootloader radi updatea HBOOT-a i onda ponovo otključati da flešaš ROM.
Znači ako slijedim upute ne bih trebao imati nikakvih problema? Noob sam totalni za HTC tako da moram pitat svaku sitnicu da ne za*ebem :)
Tako je, samo čitaj pažljivo i radi kako piše i nemoš zeznit.
MOgao sam to napraviti vec odavno ali nisam. Cekam sluzbeni update koji me sad iskreno vec jako ljuti. Sto se dogadja u HTC-u?
Pukni si gore ARHD i preporodit ćeš se. Ja upravo stavljam ROMcleaner da maknem sense jer ako instaliram apex ili nova launcher naknadno ne radi dobro.
imam arhd 9.7.2 gore. koje upute si pratio za JB?
One koje su u temi, drugih niti nema.
Pa koji link tocno da vidim?
Pa dobro kad oni više misle taj update?
A čemu toliko dramatiziranje.......kao da Samsung, Sony i ostali imaju update uvijek na vrijeme. Telefon radi odlično bez ikakvih problema, a opet da su izdali "update" pa da ima hrpu grešaka (što je i razlog kašnjenja) onda bi svi opet pljuvali po njima.
Sa druge strane imate nekoliko kvalitetnih JB ROM-ova na npr. XDA forumu, pa zašto ga ne nadogradite na JB u svom aranžmanu ?
Nitko ne dramatizira, nije valjda softwer nekog mobitela nekom toliko bitan u životu da bi dramatizirao, ali se može reći da jedna ozbiljna firma ne izlazi u javnost sa nekakvim datumima koje ne može ispoštovati, to se zove neprofesionalnost.
Neki dan sam stavio ARHD 15.0 ROM, milina jedna kako to fino radi, a baterija da ne pričam, od jutros u 8h do sada potrošio mi je 11% sa pola sata razgovora i nešto malo čeprkanja po mobitelu. Moja preporuka svima za custom ROM. Vi koji ne želite ili se bojite, ne znate što propuštate. Dosta ljudi ne želi stavljati custom ROM zbog bojazni od gubitka garancije, ali garancija na hardver ostaje. Rootanjem i otključavanjem bootloadera gubi se softverska garancija što znači ako čeprkate po mobitelu i radite nešto u što niste sigurni pa vam telefon ostane "zbrikan", a vi ga neznate vratiti u život, onda vam servis naplaćuje taj dio posla ako ga njima odnesete. Nadam se da je to sad malo jasnije.
Ja samo čekam jb i onda idem u istraživanje custom romova! :) a koliko ti je trajala na stock?
P.s. jesi stalno spojen na net?
U stand-byu potrošnja 1% na sat uz uključenu sinkronizaciju sa WiFijem ili preko Edge/3G, minutu neka tipkam već gutne 2%, razgovor od 10 minuta pojede 7-8% i tako.
Jeste imali iskustava s lux auto brightnes app? Meni je genijalna do trenutka kada pregledavam slike, onda postane nakon par sekundi ful tamna i po suncu i jakom svijetlu ne vidim ništa više!
Zasto uopce koristis nesto za autobrightness dodatno?
Baš sam i ja to htio pitati. Automatska svjetlina radi i više nego dobro.
Meni ne. Meni je presvijetlo kada to ne treba i sporo se mijenja. Auto lux je to savršeno radio. Osim prilikom pregledavanja slika
Nakon sto instaliram custom rom, jel mogu maknit zip file sa mobitela s kojim se to instalira?
Danas je prije nekih sat vremena pušten OTA u Singapuru, CID_044, oko 23.20h po lokalnom vremenu.
http://forum.xda-developers.com/atta...5&d=1353943811http://i1023.photobucket.com/albums/...6_23-20-23.png