@kazakhstanac
I meni je jucer cijelo prijepodne bacao tu gresku (komunikacija sa serverom...) ali popodne je proradio (radi i sad)!
Printable View
@kazakhstanac
I meni je jucer cijelo prijepodne bacao tu gresku (komunikacija sa serverom...) ali popodne je proradio (radi i sad)!
Da, bilo je sitnih problema s webom jučer tokom dana, koliko imamo informacije i koliko smo testirali, sad je sve ok.
Prijedlog: sada je in izgleda 1000 i neograničeno! 1000 MB, 1000 SMS, 1000 minuta, neograničene minute, neograničeni sms-ovi, neograničen internet...pa evo ako ste se uspavali u bonbonu da vas malo cimnem! ;)
Možda neke neograničene pakete da uvedete u ponudu? Možda da najveći paket bude neograničen a najmanji i srednji nešto ograničeno... Ovi trenutni paketi su stvarno malecki, čak i najveći paket izgleda malecko u usporedbi s onim što konkurencija nudi... Prilagodite ponudu potražnji i konkurenciji...
T-mobile i Vip su uveli 4G internet, ajd ako već nećete to ponuditi po niskoj cijeni (jer je novo i skupo), onda se isprsite nečim što je staro a jeftino...dobri stari 3G...koji usput kod vas šteka, push i sve to...ali da imamo npr 6 GB za 60 kn onda bi i zažmirili na to što šteka, što ste najavili popraviti a niste...i da je flat nakon toga (ograničene brzine)...
300MB srednji paket za 30 kn je bio smiješan i prije par mjeseci a sada mi zvuči kao sprdnja...pa to za 1 dan potrošim.
80 minuta srednji paket razgovora - to začas pukne...
Vrijeme je gigabajtova, stotina minuta, stotina sms-ova...Mjerna jedinica se povećala! Sada je in brže, više, bolje! :D
Stoga, evo već imate opciju od 1000min unutar bonbona, uvedite i opciju 1000min prema ostalim mrežama (uspostava ne dolazi u obzir naravno), uvedite i paket 1000 smsova prema svim mrežama, uvedite i pakete GIGABAJTA...pa ćemo mi korisnici sebi iskombinirati već nešto!
One postojeće pakete od 3 veličine bar poduplajte ako ne i utrostručiti...
Eto sam nabacio par konkretnih prijedloga i želja, konkurencija je također dala POPRILIČNO konkretne prijedloge... Brže, više, bolje! :D
Gledam sada novu simpa ponudu; i postojeci korisnici besplatno tj. kupnjom bona od 50 kn dobivaju 1000 sms.a prema svim mrezama (meni nezanimljivo ali mnogima je) i 1000 mb data prometa (k tome jos i s funkcionalnim pushom i normalnom obracunskom jedinicom). Tih 50kn se trose na razgovore.
Sada su sve opcije pokrivene i nekad zanimljiva ponuda bonbona postaje najneaktraktivnija. I mene jedino iphone lokan na t-mob prijeci da odem na tomato no uzet cu karticu; aktivirati tarifu i zamijeniti svij iphone za VIP lock ako se nesto ubrzo ne promijeni.
Tromost bonbona dokaz je t-mobile šapa cekaju da prode promocija konkurencije i samo se nadaju da ce izgubiti sto manje korisnika.
Bas me zanima sto li ce "napuseno" bezbrizni zaposlenici napisati u svojim happy komemtarima i kojom ce spikom sada privlaciti korisnike..
Necu da branim t-mobile (ili HT ako cemo preciznije) ali oni sad moraju uskladiti Simpu, bonbon i Multiplus.
Ocigledno da sada preferiraju Simpu na stetu bonbona (mislim na 1000 min./Mb za 50kn bon).
upravo tako, na kraju krajeva je bitan jedino ukupan broj korisnika,a ne koliki broj korisnik koristi koju "tarifu".
bonobon je osnovan kako bi zadrzali korisnike koji su zapoceli egzodus sa t-mobilea,pa da ostave bar koju kunu unutar obitelji umjesto da ojacaju konkurenciju, no to donosi mali profit.
iskreno, od bonbona ne ocekujem nista.
oni su svoje odradili kada je bilo najpotrebnije,a sad su ponovo si operateri postavili podjednake tarife...
pa i t-mobile je popustio i smanjio cijenu, tj korisnicima ponudio dodatne mogucnosti u prepaidu. dakle, bonbon im vise nije od koristi. a tesko da im se isplati dadatno rusiti svoje cijene i smanjiti i onako mali profit bonbon tarife.
stoga ocekujem eventualno novu ponudu u kojoj bi svi novi korisnici dobivali 1gb prometa mjesecno, umjesto sadasnjih sms-ova, i naravno malo vece pakete za stare korisnike koji imaju besplatne bonbon minute.
ne pre velike....1gb 60 kn. 30kn-512MB, ili tako nesto, nesto ne previse privlacno,a opet ni za baciti uz ono sto nas i odrzava u ovoj mrezi.
a i to ne ocekujem uskoro, jer ono sto donosi mali profit nema prioritet u poslovanju velikih korporacija....a t-mobileu je prvenstveno(bar bi trebao biti) cilj zadrzati korisnike od prelaska na tomatovu brutalnu ili neku tele2 tarifu
bonbonovi korisnici to uglavnom nece napraviti zbog besplatnih minuta,dakle oni su "sigurni",samo je pitanje koliko dugo
Nitko ne očekuje da sada spektakularno ruše cijene, ali da poprate i održe korak to svakako...A u današnje vrijeme održavanje koraka znači nabaciti internet promet u gigabajtima, minute u stotinama, poruke a sve za sitne novce... 2 GB za 120 kn nisu sitni novci!
Ima li kakvih novosti na vidiku? Bonbon trenutno izgleda kao mreza bez buducnosti, a čini se da ljudi koji upravljaju ne kane ništa poduzeti. Osobno sam na pragu promjene operatera, jer se osjecam glupo sto kupujem internet pakete. Cijene i ponuda kao da su pisane prije pet godina. Prijedlog: pod hitno osvježiti ponudu jer mreža kaska za ostalima
Eto, oni se na FB-u zabavljaju slaganjem paketa. Ko mala djeca; smijeh zivi..
Ako bude novosti, javimo :) Simple as that :)
Jednostavno je očito da ovdje više niste prisutni ko prije. Slučajnost ili ? (ali iskreno, bez muljanja, molim)
Misliš na forumu?
Pa najiskrenije, forum se svakodnevno provjerava tako da smo ovdje prisutni stvarno konstantno. Aktivnost forumaša na ovom podforumu je nešto smanjena u zadnje vrijeme, ali to je i normalno s obzirom da uvijek u godini postoje razdoblja "zatišja"...
Ne vjerujem da je zatisje u pitanje, vec Vam je ponuda nikakva.Tomato i Telac su ispred vas dva koraka, tako da su "obarozovaniji" korisnici emigrirali.
Aktivnost forumaša je u skladu s interesom za bonbon mrežu, a interes u skladu s ponudom. Ostalo nas je samo još par naivnih koji se nadaju da sljedeća objava bonbona neće biti tipa "Ako bude novosti, javimo", jer to je jedino što se od vas čuje već duže vrijeme.
Sve manje i manje mi se sviđa bonbon. Malo malo ja ostanem bez signala a telefon pored s T mobile karticom signal do jaja.. hmh.
sljaka, evo još jednom bez muljanja! Ne razumijem te tvoje tvrdnje jer se sve da provjeriti. Kažeš da nismo od 16.3. do jučer ni traga ni glasa ostavili, a to se da lako provjeriti. Od 17.3. do jučer sam izbrojao 11 postova na ovom podforumu tako da te tvoje tvrdnje ne drže vodu. Ako tome uračunamo i 16.3. i jučerašnji dan onda je to 14 postova što je u zadnjih nekoliko mjeseci cca neki naš prosjek ovdje.
Ako neki forumaš postavi pitanje, a drugi forumaš točno odgovori, ne vidimo potrebu ubacivati se. Forum ne smatramo mjestom gdje će svaki odgovor davati bonbon već ga smatramo zajednicom gdje se diskutira i raspravlja. Ovo je najbolji forum što se tiče mobilne tehnologije i članovi su vrlo kompetentni i znaju jako puno toga o ponudama operatera i o mobitelima. Zbog toga ne vidimo smisao da "visimo" tu svakih 5 min i vrebamo neko pitanje jer po nama to nije smisao ovog foruma.
Ako postoji neko pitanje koje nam je promaklo, ispričavamo se, slobodno reci neki primjer pa ćemo reagirati.
@zvorkapic, ako želiš da provjerimo, ne sumnjam da znaš proceduru :)
Pred godinu dana ste bili jedni od najjeftinijih i najkvalitetnijih. Unutar tih godinu dana vrlo malo ste toga promijenili dok je konkuencija krenula dalje.
Smanjite cijenu paketa (ili povećajte pakete), uključite trajanje paketa da bude barem do isteka bona ili još bolje - dok se paket ne potroši (kao što su forumaši prije mene rekli).
Kupujem mali paket poziva i poruka te srednji paket interneta što na kraju ispada 50kn. Moram kupiti bon od 40 i onda bon od 10. Kad bi smanjili cijene tako da bon od 40kn može biti dovoljan za 2 mala i jedan srednji paket ja bih bio zadovoljan. Pozivi i poruke mi osobno nisu toliko ključni jer se dosta koristim Viberom i Skypeom pa bi srednji paket od 500MB bio savršen.
Zakon ste mi, SZK je ok, signal je super, nikad problema s vama ali ja idem onima koji imaju najbolji omjer cijene i kvalitete a to nažalost više niste vi.
Zatišje ili smanjena aktivnost na forumu je u periodu lijetnih mjeseci a to još sada nije.
Slažem se sa kolegama da je interes za Bonbonov podforum u skladu sa ponudom i aktivnostima same mreže.
Znam da puno ne znači ali samo na meni od ovoga mjeseca gubite 60kn. Postavite si pitanje koliko ima još takvih.
Ponude tipa "UNUTAR MREŽE" sada slabo prolaze.
Bonbon, POKRENITE SE, inače postat ćeteneatraktivni ko i vaša sestrinska Konzum mreža .
Slutim da vas sada i ta sestrinska mreža koči unutarnjim ugovorima jer Todorić je ipak jak igrač u ovim balkanskim krajevima ali morate se izboriti za svoje korisnike kod T-tate.
Već više od godinu dana niste ponudili nešto zapaženo. Paketi su odlična stvar ali fali noviteta.
Bila je riječ o ovoj temi, ali čak i kad pogledamo cijeli forum, vidi se drastičan pad aktivnosti. Nitko ne očekuje da date svaki odgovor, ali dosta odgovora je ostalo u zraku. Nitko ne očekuje da unaprijed odajete svoje tajne, ali ne može si čak ni naslutiti da će uskoro biti nekih promjena. Stvara se dojam da se iza tajanstvenosti zapravo krije nesposobnost i nemoć. Kako god da okrenete priču, nije poželjno da budete prevelik konkurent T-mobile.
Duboko se nadam da nisam u pravu i da će uskoro doći do promjena koje će demantirati moje tvrdnje. Uskoro stiže ljeto, vrijeme kad se više troši na sve pa i na mobitele. Zanima me koliko komad kolača ćete uzeti ;) .
Nema potrebe lupati praznu slamu po bonbon temama..tu smo, bacimo oko ali šta novoga reći..? Ali zato smo se prebacili u tomato teme.. Inače jučer u pol razgovora kaže sim nije umetnut.. A ako zaboravim isključiti data onda za biti tišina od par sekundi..0 crtica i sl. Predlažem da poradite na kvaliteti kao i cijenama..dotad, vidimo se u tomato temama.. :)
@Mario92, hvala na sugestijama, sve to pratimo i pišemo...
@Denis, slažem se i ja da je "interes za Bonbonov podforum u skladu sa ponudom i aktivnostima same mreže" no one podatke sam iznio u cilju obrane Sljakinih navoda da uopće nismo prisutni ovdje od 16.3.
@Sljaka, kažem, ako smo gdje propustili nešto odgovoriti, ispričavamo se. I dalje stoji "ponuda" da nas uputiš gdje je to bilo pa da to ispravimo :)
Ja bih htio pitati, sto sa Pushem?
Vec stvarno dugo čekam, meni je mreža dobra, za sada mi je jedina primjedba Push. Nekada me stvarno zna zasmetati to sto ne radi ispravno, čak mi se jednom dogodilo da su se obavijesti pomješale (što ni sam više ne znam jel to ima veze sa mrežom ili ne, ali ne dešava mi se to na wifi).
Na mreži sam samo zbog (meni) prihvatljivih cijena i zbog broja koji mi se jako sviđa. :dunno:
fićo, još se testira, znam..užasno dugo to traje :(