2.1 is out!!! Ali beta verzija od BigBeara (BoBo) sa modaca, jedino sto ne radi je WiFi, i Rootan je!!!!
Printable View
2.1 is out!!! Ali beta verzija od BigBeara (BoBo) sa modaca, jedino sto ne radi je WiFi, i Rootan je!!!!
Evo i LINK da si i vi možete instalirati update ako ste nestrpljivi. :klap:
Ja ću ipak pričekati dok osposobe wifi i a2sd ;)
Evo napraviše i verziju sa funkcionalnim wifijem i a2sd+ :klap:
LINK
Svakako napravite nandroid backup i slobodno se možete ić igrati sa 2.1 beta ROMom, ja znam da ja hoću :D
Evo samo da kažem kako je već izašla 4 verzija (release) za 2.1 za Pulse (4. po redu od sinoć), dodan je i Google Voice za Google Maps i još Google Voice Search.
A tu je i jedna novost, Pulse je sada lokaliziran i na hrvatski jezik :) Iznenađenje moram priznati, čak je i lokalizacija sasvim u redu.
ja srtetniji ne mogu biti, ja sam medju prvima dobio 2.1 i odusevio se! Harasho! WiFi si mogao odmah srediti, to nije bio problem, ali ja cu si sada instalirati najnoviju verziju....
KAMERA!!!:ninja: odlicno! Triput bolja!!!
zasto je ptrebno napravit nandroid backup?
Zato što su se neki mogli vratiti na stari ROM jedino pomoću nandroid restora.
Btw meni se ne sviđa baš nešto ovaj 2.1, prvenstveno zato što je užasno spora ova beta... I ne radi mi google earth :cry:
Ja cu ostat na njemu samo zbog dobre kamere i lijepog sata :D
EDIT: I zbog triput boljeg ekrana....:ninja:
Ma ja ću pričekat još kojih tjedan dana da vidim dojmove ;)
Da li je netko imao problema sa zaprimanjem poziva?
Prije par dana mi se mob zblesirao, poremetile su mi se neke postavke(prebacio mi na am/pm računanje vremena, izgubio se lock screena i tako) i od onda ne mogu primat pozive nego samo mogu ja njih zvat, a nakon nekog vremena dobijem od t-mobilea sms tko-je-zvao.
Call settings su mi u redu, tako da mi to ne morate savjetovati..
je imao netko sličan problem?
Mislim da će se to riješit sa novim updateom, al opet da ne čekam toliko ako ima netko nekakvo rješenje bio bih mu zahvalan!
Btw da li radi RoadSync Mail?
Jer otkad sam rootao Pulse, nije mi radio.. kasnije sam an Modacu vidio da ga se nije moglo osposobit. Dali sad radi?
To mi je full važno zbog posla.
predivno!! išao sam stavljat ovaj novi software i sad imam jedan problem,kod instalacije je sve prošlo dobro,ali neće mi se mob upalit,dođe do onog dijela kad piše android kad ga upalim i neće dalje. Kaj da radim?
e proradio je,nije loš ovaj 2.1,mislim da ću malo ostat da vidim kako to radi.
Napravim reset i opet isto,ponovo neće dalje od natpisa android kad ga palim. :angry:
Na microSD kartici bi trebao imati ext2 particiju, ne ext3 ili 4, nego ext2.
I prije flashanja ROMa treba u onom recovery meniju napraviti wipe factory reset, dalvik catche.
jesam,napravio sam wipe,ali ne razumijem ovo na sd kartici.
@Xulos
Ovo kaj sam ja napiso se ne tiče stickiya,ako nisi skužio ja sam sve napravio kako tamo piše i opet su mi se događali problemi,a ovo za sd karticu nisam ni napravio tako da mislim da to nebi smjelo imat veze
Geeez ljudi ovdje se radi o BETI, i meni su isto išli na živce ti razno razni problemi, stoga sam se jednostavno vratio na Vanilla 1.7.
i ja se vraćam,previše sporo i dosta mi se javlja force close
a ja ne vjerujem,opet neće upalit,ljudi pomozite,dođe do natpisa android na početku i neće dalje...
Jedan problem riješio,a drugi se pojavio. Napravio sam nandroid backup(sva sreća) i sad to sve lijepo vratio natrag,ali neće mi očitati sd karticu. Mislim da sam nešto zeznuo kod particija a sad ne znam vratit. Kako da to riješim?
Postovanje pulsovci!
Ispricavam se ako offtopicarim, ali eto, postavit cu pitanje pa... Da li netko koristi VOIP na Pulsu? Ja nisam nasao nikakvu mogucnost da uspostavim poziv, chat ide bez problema. Unaprijed vam se zahvaljujem!!!
da li je netko probao instalirat ovu zadnju verziju kaj su izbacili?
Ja jesam, R6.1 sa A2SD i dalje se ne moze bootati bez da ne izvadim karticu, ali onda izgubim sve aplikacije, pa sam se vratio na R6.1 bez A2SD
A2SD? Kaj je to uopće?
mogućnost instaliranja app na SD karticu