Jel postoji alternativa ovim programima
Printable View
Jel bi mi moga reci neko jel ima coreplayer za E51, bio bih zahvalan kad bi mi okacio link!
cao vam da vas pitam nesto vezano za fb postoji li neki program ili pretrazivac da na N95 8GB moze da radi cat i poker na facebooku
pozdrav svima sjajni ste
Za ovo prvo bih preporučio skyfire.
Preko njega vidiš sve isto kao i na kompjuteru, samo što je problem kod pokera što malo šteka, ja sam igrao, ali nije mi fora.
Postoji i za ovo drugo.
Imaš ebuddy i nimbuzz, obojica su jako slični, iako je meni malo bolji nimbuzz.
Ako trebaš linkove za download javi mi na PM pa ću editovat post i stavit ovdje linkove kada budem imao vremena.
EDIT: LINK na programe: nimbuzz, skyfire i ebuddy (za n82, ako želite za svoj mobitel, kliknite TU)
Je li neko zna ima li se gdje skinuti za N95 8gb radio odasiljac, kao sto je recimo na N86 8mb tako da se na radiju u autu moze naci frekvencija i slusati mjuza sa telefona ... ja to imam na N86 kao standard ali nemam pojma kako to isto naci za N95 8gb :-((
E sad, pojma nemam kako da negdje stavim link za aplikaciju. Uz sav rizik da me administrator obriše evo ponude za sve.
Ko mi se javi na PP (e-mail uklonjen) saljem mu key generator za vecinu aplikacija smartphoneware i epocware za Nokiu E51.
Dovoljno je sa službene stranice skinuti originalne trial programe generirati ključ i sve radi. Sve provjereno unazad 5 dana.
Epocware Handy wether radi se uredno otključa, ali da bi se mogli ažurirati podaci o vremenu treba platiti 24$ godišnje za pretplatu na iste.
pozdrav
gdje mogu naci besplatnih HD igara za Omnia HD?
ima li nacin da se licenca za Adobe i Office na Omnia HD nabavi, a da se ne plati?
jel ima netko punu verziju fingerprint reader-a ili key za aktivaciju pune verzije...
jel moze netko stavit PDF reader za nokiu 5800 molim vas (nemam hakiran mob...)?
probala sam valjda hrpu verzija koje sam tu nasla i ni jedna mi ne radi, uvijek mi kaze greska s potvrdom il nes tak...
MyPhone V2.40 - Iphone interface for S60v5
http://rapidshare.com/files/310154488/MyPhone2.40.sis
instalirati preko zadnje verzije, na 5800 provjereno radi
:)
Zna li itko postoji li S60V3 mp3 player s crossfade-rom,dakle, kada se slušaju pjesme da nema pauze izmedju njih???
Unaprijed hvala
da li netko ima nekakav program za s60v3 koji mjeri koliko si metara prehodao/pretrčao?
i da li netko ima nekakav program koji služi kao radio?
Nokia Step Counter? A što se radija tiče, misliš na internet radio ili? Jer ako mob sam po sebi nema radio ne možeš ga ti instalirat...
a ako nemas mob sa accelerometrom, a imas gps, probaj si nokia sports tracker. besplatan je takodjer
mislim na bilo kakav radio - za nokiu n86...
i hvala za step counter! :)
...poz.d
da li moze nekako da se pojaca zvuk radija(preko zvucnika)?
Pozdrav!
Os skora se može preuzeti crackovana verzija Psiloc World Traveler 1.04 i prema reakcijama korisnika izgleda da se na nekim telefonima može primiti dok na drugima neće. Problem je zapravo zadnji korak tj. instalacija Patch.sis gdje prijavi grešku, čak i na hakovanom telefonu. Konkretno kod mene je to slučaj na N95 8GB. Da li neko zna kako da se ovo riješi ili je već uspio sa instalacijom pa da pomogne ostalima??
Probaj ovu verziju, ne treba nikakav patch, samo hakiran mob:
http://www.mediafire.com/?tznnmtdbmwi
Ne sjećam se o kojoj je verziji riječ, imao sam prije instalirano.
Sa linka koji si dao je verzija 1.01, ali tada još nije bio napravljen plugin za pretragu avio letova, a to je stavka koja se plaća (skupi su mnogo zato i tražim crack). Kao što već rekoh ako je neko uspio sa 1.04 neka javi.
Evo linka odakle se može preuzeti crackovana verzija:
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s....php?p=1017559
poz raja, nabavio sam si nokiu e65, pa bio bi zahvalan ako mi date par igara, i mozda koju korisnu applikaciju za taj mob :D.
Ekipo, trebao bih za Nokiu E71 neki dobar program za vremensku prognozu (npr.Handy Weather i slično)...
Hvala!