Kako meni radi? Najnormalnije se mob boota, krene alarm, kad ga prekinem, pita želim li uključiti mob...
Printable View
Kako meni radi? Najnormalnije se mob boota, krene alarm, kad ga prekinem, pita želim li uključiti mob...
nevjerovatno ali istinito, za 0577303 postoji update, ALI, tek v21 :-S
"Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0577303
Version: 21.0.025
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download"
evo da se zna :-)
jel itko od vas imao problema sa home screenom? Jučer sam ga updateao, i onda sam pokrenuo backup sa kompa na mob, i home screen mi je bio prazan. nema shortcuta, provam stisnut dial i kontakt dolje i neće... stavim home screen na contacts i radi??? Ali sa shortcut neće?
loki.. ja sam imao taj problem i rjesio sam ga hard resetom..
Jel tko uspio napravit promjenu produkt coda i sa kojim programom ako ima instalirane windowse 7 jer meni ne polazi za rukom...?
Jesi li probao JAF PKEY Emulator 4 i 5? Ako ne rade normalnim putem, možda rade preko compatibilitya za Windows XP? Ako ni tako ne uspiješ, onda ćeš se morati uvaliti nekome tko ima XP x86 jer ni meni nije radio na XP-u x64...
Evo vjerujem da će informacija možda biti korisna još nekom tko kao i ja ima windovse 7 a želi promjenit kod kako bi mogao staviti noviji softwer,znači,potrebno je i JAF.1.98.62 i OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 pokrenuti u kompatibility modu za xp i radi,evo u ovom trenutku izvršavam upgrade na noviji softwer.
imam dva problema.. naime, kada pokušam instalirat NSU prije kraja instalacije javlja mi error, stisnem kvačicu i on me naravno izbaci.. probao sam i s engleskom verzijom i sve je isto, windows installer mi je ažuriran pa sumljam da je to problem.. a drugi problem je kad pokušam nadogradit prek moba, *#0000#, javi mi da "Poslužitelj ne odgovara" a tri puta sam provjeravao postavke koje sam ubacio i u redu su.. tak da ako itko zna da mi pomogne
Update-ovao sam Nokiu 5800XM preko onog Suita baš od nokie i našao mi je V21 i stavim tu i upalim mob i stalno svjetli ona srednja tipka tj. blica ko kad mob zaključan i dode poruka i bijela tipka ta srednja trešeri.. Malo iritira i onak dost se tog zeznulo s updateom.. Al i poboljšalo priznam..
Ima ko rješenje mog problema???
I kak je moguće na Verziju neku noviju, jer vidim imate neki V30 preko Suita a meni je ni ne nađe... :hm:
Kako riješiti kašnjenje alarma ,hard reset?
v31
i ja imam verziju v 31. i alarm takodjer kasni. zna li netko neko rjesenje. hard reset takodjer ne pomaze.
Hm, je l' to kasnjenje stalno ili zakasni tu i tamo?
Imam v31 i uredno mi radi alarm, nisam dosad primijetio da kasni.
stavite alarm 5min prije i rijeseno
Meni je također kasnio, uključio sam automatsko ažuriranje vremena i sad je ok.
Probajte i vi pa javite. Neznam dal je do toga al sad mi zvoni u sekundu točno
Nekako imam osjećaj da par zadnjih apdejta koje sam napravio - apsolutno nisu donijele nikakve promjene.